• Brusa
    4k
    Dobro jutro svima! Lijepa utakmica jučer, pohvale svima na terenu i na tribinama! Lijepo je započeo drugi dio sezone, ne znam što bi neki još htjeli, pustite negative bar na kratko :wink:
  • miro
    8.4k
    Najviše mi je žao facebook ratnika koji sad grizu nokte i nadaju se barem nerješenom protiv Osijeka
  • mali M
    9.4k
    Da i btw. Ono gaženje Belje na početku da nije ni žuti?!? Svaka čast sucima, trebao je ići gledati VAR dal je crveni jer je baš baš grozno ga frajer nagazio pa ako ništa dat žuti, ali ovako samo proć ispod radara kao ništa se nije dogodilo je za ozbiljno kaznit suca...
  • NKDZ86
    7.3k
    lijepo se probuditi kao dinamovac! svaka čast dečkima na terenu i na sjeveru, idemo dalje gaziti!

a predictor skoro sve pogodio haha, nisam znao da li će bakrar igrat pa stavio hoxhu:

Dinamo - fcsb 4:0, Hoxha, 2x Beljo, Kulenović
    2 days ago
  • Jurki
    21.9k
    Valjda je sad i najvecem slijepcu jasno da mi bez desetke ne smijemo vise igrati ni prijateljsku utakmicu.
    Ovo je dobar kadar i šteta da sami sebi pucamo u koljena.
    Sve u svemu dobar rezultat, igra ima previse rupa.
    Osijek moramo dobiti.. inace ovo kurca nebu vrijedilo.
  • Droljo
    24.4k
    Nešto mi se po glavi vrti da će danas urodit plodom Hoxha - Beljo kombinacijaMlađi referent
    Bravo. :ok:
    Jebote gledam u Filipovića u tunelu i mozgam pune dvije minute ko je taj igrač.Dragon1Warrior123

Kaj si delal u tunelu?

Dominguez pliva kao Mmaee, leta u prazno ko gluvaTobogan

Prošao je pripreme...

Beljo je svugdje osim u sansi za golZg123

Hehe. Samo dva komada :lol:
  • Laugreano
    5.1k
    I to sa prosjecno 58 minta ba terenu
  • prefontaine
    6.3k
    Dinamo - fcsb 4:0, Hoxha, 2x Beljo, KulenovićNKDZ86

I kako se sad ovo boduje na predictoru?
  • nemapredaje
    6.7k

Nikako, moraš staviti samo jednog igrača jbg.

Edit: ja napišem 4:1 i Beljo, i onda si mislim ma valjda od ovih nećemo primiti gol i promjenim na 3:0 :monkey:
  • MojZagreb
    105
    Bravo Dinamo i vsi ki ste bili na tekmi(10K),pripovedali su kak bu -3, -5 i bilo me strah
    da bu stadion prazen.
    Malo smo im vrnuli za poraz z 1993 , bil sem klinac no še/još imam more od tih tekm.
    Dojdem doma i vsi novinari al i neki naši kibici pripovedaju kak je Steaua
    slaba no baš to ni tak. Bili su fakat hrabri i odprli su se totalno.Čak su i dobili
    Nizozemce a to je 7/8 liga EU i ovo je velka pobjeda.
  • badjibadara
    8.7k
    0.6 - KulenovićKrizy

Kule je u 600 metara zabio dva gola?!

Respektabilno.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Meni nije jedino jasno kak Zajc nije veću karijeru napravio.IceMan

Igraš za Dinamo iz Zagreba. Koju veću karijeru možeš poželjeti? :smile:
  • IvanS
    466
    Beljo pokazao zašto je doveden (i konačno više minuta dobio), sudac izrazito netalentiran, Topić, Stojke i Soldo pokazali da mogu i trebaju više igrati.

Kada nam se vrate Moris i MPV na bekove, te ako Livi ipak stigne, hm... Bit ćemo ohoho bolji.

I dalje vjerujem da Villar može/mora igrati.

Sve u svemu, nakon priprema i ove utakmice, vidim samo da imamo još puno prostora za napredak.
    Taj dio prepuštam Kovi, jer pravi materijal ima i samo je na njemu kako će ga koristiti. Inače, izmjene jučer dobro napravljene i pohvale treneru. (što se ponašanja/stava uz liniju tiče i onog "straha u očima", tu mislim da se ne može promijeniti puno.)

Sve u svemu, gledam pozitivno na nastavak sezone i vjerujem da možemo svakom utakmicom biti samo bolji!
  • Bratić
    129
    Veliki mi je gušt gledat reakcije Zajca kod golova. Toliko sreće kad zabijemo i takva ljutnja kad primimo. Mislim da smo dobili velikog igrača
  • Salas
    72
    Vrijedna i značajna pobjeda, vrlo blizu smo novog prezimljavanja, što je jako bitno za image i rejting kluba da zadržimo kontinuitet prolazaka grupe u EL.Po prilično velikoj hladnoći ipak pristojna posjeta i standardno sjajan sjever!Uz pretpostavku da prolazimo do 1/16 finala bi se mogao oporaviti Valinčić+Benacer i nadamo se povratak Livija mislim da ćemo imati što za reći u nastavku takmičenja!Sve pohvale za pobjedu!
    Ajmo Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.