Dani Olmić
Tvrdica McTvrdi
Jednostavno nema kvalitete u našoj momčadi, mlađim kategorijama i nositeljima igre, dodajte na to “agenciju” i činjenicu da izbacujemo igrače kakve je moderni rukomet pregazio dobijemo ovo što imamo. Tu je Sigurdsson najmanje kriv, to je bolest hrvatskog ekipnog sporta u koji će nogomet neminovno upasti nakon prvog lošijeg turnira i pol kad padnemo za jedan pot. — Mathiasovi Chageri
db-izbjeglica
Čilić ima 2:0 u setovima protiv Shapovalova. Valjda neće ispustiti to. Događalo se X puta da uprska praktički dobiven meč. — Blueshadow86
vlatkomarkovic
db-izbjeglica
Ludovic IX
db-izbjeglica
U Hrvatskoj se trenutno provodi teška Portugalizacija sporta, imate javne podatke, broj dece jako raste na korist nogometa i Futsala na ustrb drugih sportova, osobito kod dečkiju… — vlatkomarkovic
vlatkomarkovic
ja osobno smatram da je kod nas najveće sranje u tenisu!
mislim da smo mi kao narod najtalentiraniji upravo za taj sport i gdje imamo situaciju u kojoj hrpa talenata i genetski savršenih tenisača prođe nezapaženo, a vjerojatno nikada i ne uzmu reket u ruke. — db-izbjeglica
Sibirski plavac
U Hrvatskoj se trenutno provodi teška Portugalizacija sporta, imate javne podatke, broj dece jako raste na korist nogometa i Futsala na ustrb drugih sportova, osobito kod dečkiju — vlatkomarkovic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.