• NerminB
    721
    Eh.. Po ko zna koji put ljubicic..
  • dmil
    1.3k
    Ne kuzim zasto to radi Mikicu, čemu forsirati stopera na beku kad imaš mladog beka koji je zadovoljavajuće odradio svoju rolu? Taman sam se malo odmorio od genijalnih taktičkih ideja našeg trenera i evo vraca mi se ptsp, naravno ako je istina šta novinari pišu.
  • Facke
    7.6k

Pogledaj si utakmicu protiv Lillea i protiv Betisa pa bus znal zake Mikic nije u prvi 11. I ja ga nebi del da sam trener.
  • Mathiasovi Chageri
    7.3k
    Ako je ovaj sastav točan i mi večeras krenemo s Godom na beku u utakmici u kojoj imamo imperativ pobjede i to po mogućnosti sa što više golova razlike, onda ja ne znam zašto mi tu trošimo dane, sate i tjedne tipkajući knjige i knjige analiza, varijanti, taktika i kretanja. Kovačević je baš teški ziheraški blefer, bez ikakve vizije i ideje, njegova sposobnost se sastoji u tome da uzme jednog igrača i stavi na poziciju, pa onda tog istog igrača stavi na klupu i umjesto njega stavi nekog drugog.

To možda prolazi po Varaždinima i Koprivnicama kad su kriteriji puno niže, pa ti nakon 6 kola ekipa klikne, a jedini pritisak koji dolazi s tribina je Dražen Keleminec koji se dere "Slaven Belupo" periodično svakih 10 minuta tjerajući još pet okupljenih na tribinama na samoubojstvo.

Zapravo sama činjenica da Kovačević nije izviždan sa tribina niti jednom i da pokažemo i treneru i upravi što mislimo o ovom vođenju ekipe je porazna za nas. Ako Mikić ne može dobiti šansu protiv 9. ekipe rumunjskog prvenstva onda smo u puno goroj situaciji nego što si utvaramo da jesmo, a ako Goda mora biti nekakav garant stabilnosti u obrani protiv 9. ekipe rumunjskog prvenstva umjesto da se stavi puno napadački potentniji Perez Vinlof, u eliminacijskoj utakmici, onda si potpuno lud. Već sam polako bijesan jer me ovakve gluposti baš naljute kad se postavljamo prema inferiornijem protivniku kao da na krilima ima Balea i Ronalda.

Al nema veze, opet ću se smrznuti večeras da bi nakon utakmice slušao o novoj ekipi, tome da smo bili bolji i da smo na pravom tragu, da se dobro radi.
  • rokikaciga
    9.5k
    Koliko god sam valjda najveci fan Mikica na Zoni, mora se prvo iskaliti u HNLu da mu se ds povjerenje u ovako kriticnim situacijama. Uz napomenu da za golove za koje ga se krivi protiv Betisa i Lillea su krivi i puno stariji i iskusniji kolege...
  • Dzoni
    3.6k

Bit će utakmica za Mikića, polako. U presudnoj Europskoj utakmici ove sezone nije najpametnija odluka staviti ga od 1., a Galešić je protiv Betisa i Slavena pokazao dosta više, pa čak i naprijed
  • dmil
    1.3k
    ako cu gledat te dvije utakmice 90% ekipe bi mogao zamjeniti
  • Sync
    2
    Mislim da je Vinlof van kadra jer nakon one ozljede na pripremama nije još uhvatio natjecateljsku formu
  • Schpatz
    972
    Ajmo svi jednu vjezbu za ujutro, duboko udahnite pa izdahnite. I tak par puta i smirite se.

I rano se pocelo s napadima na Kovacevica, jos je 12 sati do utakmice, kaj ce tek bit ak ce bit u prvih 3 min jos uvijek 0:0 i FCSB ce imat posjed. Ne znamo jos niti prvih 11 koji ce istrcat a vec se pljuje po Ljubicicu, pa zakaj ne igra Mikic, di je Stojkovic, uskoro ce doc mozda upis i ovdje trebao bi Mudrazija u prvih 11, eto imamo upis i za Godu odnosno Vinlöfa...

Sva sreca pa sve prsti od optimizma i podrske momcadi.

Ajmo po ta jebena 3 boda i uz dobru igru da se malo i Zona primiri, bilo mi je draze kad se tu sanjalo o finalu nego ovo kad se svaka odluka kriticki gleda pod 3 povecala.
  • Netkos
    47
    Rečeno je jučer da Vinlof nije još fizički spreman za cijelu utakmicu. Ako je to istina nije čudno da ne starta.
  • Tom Hanks
    4.7k
    rano se pocelo s napadima na KovacevicaSchpatz

Baš,nema nijednog razloga za to...
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k
    Da, trebamo se baciti na glavu.
    Da, trebamo izaći napadački i s mudima.
    Da, trebamo prestat furati samo negativu, svemu unatoč.
    Da, trebamo biti malo pozitivniji.
    Da, trebamo se smrznuti danas... napuniti stadion... poderati glasnice i dlanove...

Daj mi samo pobjedu i da odškrinemo ta vrata europskog proljeća!

Samo ti Dinamo, šampione :heart:
  • Dinamo-SB
    999
    Vinlof ne starta zbog fizičke spreme jer je bio ozlijeđen. Galešić na desnom beku u jednoj od najbitnijih utakmica sezone vjerojatno je puno logicniji izbor od Mikica. Jedino sto ne bi bilo logike da s ovako defenzivnim bekovima ne pojačaš napadacki dio tj. sredinu s nekim malo slobodnijim i kreativnijim kao Stojković. Čak Stojković na desnom krilu i veza Mišić,Soldo i Zajc mi ima smisla. Kasnije uvedeš zamjene Bakrar za Stojkea gdje dobiješ na prodornosti,svježini i brzini,a Vidović umjesto Zajca. Ostale zamjene Varela - Hoxha. Beljo - Kule. Peta izmjena ovisna o rezultatu,umoru pojedinih igrača itd.
  • Thor
    1.8k
    ....konacno je dosao i taj dan!
    ....konacno je zavrsila ta patnja pauze!
    ....vooooolim te dinamoooo! Ajmo zgazit te kokosare! :victory:
  • prefontaine
    6.2k
    konacno je zavrsila ta patnja pauzeThor

A od večeras počinje patnja igranja :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.