• NKDZ86
    7.3k
    život svoj, ljubav svu, dat ću mu!!

jedva čekam danas kročiti na naš sjever i bodrit naš dinamo
  • Thor
    1.8k
    radje i bolje trpim patnju igranja kad igra krene nego patnju ove bedaste pauze koja me nervira u iscekivanju da patnje igranja ipak biti nece! :cool: :lol: :heart:
  • dinamo u srcu
    2.7k
    Samo dvije riječi: Hoćemo pobjedu!
  • LilScav
    44
    Goda će sigurno prije Vinlofa zbog ozljede, a želim vjerovati da će dat priliku Stojkoviću umjesto Ljube, idemo ofenzivno pa kud puklo da puklo. Da vidimo i od čega je Stojke.
  • Xpert1992
    350
    Napokon igra Dinamo. Tak da samo ta cinjenica je dovoljna da mi dan pocne veselo.

A kaj se tice utakmice, navijat cu svim srcem za pobjedu. Nadam se da se na pripremama nekaj uigralo, da cemo dobiti jos raspolozenih igraca uz Hoxhu, Zajca koji su ipak po meni bili korak vise od svih ostalih u prvom djelu sezone. Volio bi da od Ljubicica i Stojkovica dobijemo vise, i jednostavno da se vidi danas da su decki fokusirani, spremni, zeljni nogometa i pobjede.
  • El Madrigal
    763

Ja agitiram za Stojketa
  • El Madrigal
    763

Jesi upratio možda da je Vinlof ozlijeđen?
    Možda ako pravi lijevi bek Goda nije pametan odabir da igra svoju poziciju bi li bilo pronicljivo povući Hoxhu na tu poziciju, a gore neka udara Varela? Ili što predlazes u ovakvoj situaciji?
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Ici na Godu, pa onda ofanzivniji Vinlof svjez kasnije ako bude trebalo je ok opcija. Jedino bi volio, ako vec betoniramo zadnji red, da onda sredina bude ofanzivnija.
  • Crni86
    19.3k
    Na glavu danas, izginut na terenu svi do jednog. Ajmo plavi lavovi
  • Mr Anderson
    16.7k
    Ako je ovaj sastav točan i mi večeras krenemo s Godom na beku u utakmici u kojoj imamo imperativ pobjede i to po mogućnosti sa što više golova razlike, onda ja ne znam zašto mi tu trošimo dane, sate i tjedne tipkajući knjige i knjige analiza, varijanti, taktika i kretanja.Mathiasovi Chageri

Koga da stavi ako Vinlof nije potpuno spreman nakon ozljede?
  • Mr Anderson
    16.7k
    Ici na Godu, pa onda ofanzivniji Vinlof svjez kasnije ako bude trebalo je ok opcija. Jedino bi volio, ako vec betoniramo zadnji red, da onda sredina bude ofanzivnijaEfes Pilsen

Pa tako nešto bi se moglo očekivati obzirom da je rečeno da Vinlof trenira, ali nije još spreman za cijelu utakmicu.
  • Kruno
    1.3k
    Idemo po taj 10 bod.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.