• Jurki
    21.9k

AI veli:

"Što znamo o Dinamovim stipendijskim ugovorima:
    Tipični iznosi: Iako točan iznos ovisi o dogovoru, stipendije pokrivaju troškove (hrana, smještaj, školovanje) i isplaćuju se kao džeparac, često u rasponu od nekoliko stotina do 1.000-2.000 eura mjesečno, a za najtalentiranije mlade igrače može i više."

Ako uspijes s 400 eura pokriti troskove smjestaja, hrane, skolovanja. Onda si mađioničar.
  • Crni86
    19.2k
    AI vuce informacije iz medija… ak ne vjerujemo medijima, inda ne vjerujemo niti ovoj infromaciji…
  • Jurki
    21.9k
    ok, onda su siroteki koji nemaju za klipić prije skole.
  • Crni86
    19.2k
    onda su siroteki koji nemaju za klipić prije skole.Jurki

To isto ne znamo, ne treba sada ici iz jedne krajnosti u drugu. Ali pouzdat se u to sta AI napise je isto kao pouzdat se u ono sta novinari napisu pa onda sam procijeni koliko je taj podatak relevantan i da li ga treba uzimat za ozbiljno.
  • NitkoBitan
    34.6k
    "U Leipzigu su svjesni da će Dinamo od sljedeće sezone imati drugu momčad baš za igrače poput Horvata i žuri mu se s transferom koji bi želio osigurati u ovom prijelaznom roku."

Nadajmo se da se malom Horvatu ne zuri nigdje i da nece preskakat stepenice u razvoju kao i drugi. Takoder je lijepo vidjet da su "vani" svjesni kaj znaci Dinamo B za razvoj mladih igraca, unatoc mnogima ovdje koji umanjuju znacaj te ekipe :smile:
  • Praskaton
    5.2k
    Takoder je lijepo vidjet da su "vani" svjesni kaj znaci Dinamo BNitkoBitan

Vjerovatno u Njemačkoj razmišljaju sad smo gotovi kad krene Dinamo B,kako da ne.
  • OsamŠest
    6.7k
    Škegro je agent i malom Horvatu, zar ne?
  • Praskaton
    5.2k

Opusti se kralju.
    Čuj u Leipzigu su svjesni o Dinamu B.Jel netko stvarno misli da je njima to bitno?

Naravno da je Dinamo B dobra stvar,al nije prevelika razlika između ovoga što je sad npr Pavić bio na dvojnoj i toga što će neki junior igrat u B ekipi.
  • Jurki
    21.9k
    Vjerovatno u Njemačkoj razmišljaju sad smo gotovi kad krene Dinamo B,kako da ne.Praskaton

Pricas gluposti.

Kaj to moze jedan npr City ponuditi npr nekom igracu Benfice koji igra za drugu momcad u drugoj ligi?
    Ili kaj to Leipzig moze ponuditi jednom igracu Dinama ako ovaj vec igra seniorski nogomet u kontinuitetu za drugu momcad?

nije prevelika razlika između ovoga što je sad npr Pavić bio na dvojnoj i toga što će neki junior igrat u B ekipiPraskaton

Mislis da je isto da te trenira neki potkapacitirani trener u Dubravi ili da te treniraju treneri iz Dinamove skole?
    Mislis da je isto da treniras na ponajboljim terenima u drzavi ili na krtovincima?
  • vlatkomarkovic
    2.8k

To si ti napisao, ne ja, ja sam nekim kolegama u inbox napisao na koga mislim…. Iako i za Zebica mislim da je vrlo solidan stoper i mislim da ima solidnu perspektivu, ali vidjeti ćemo…
  • scooniepenn
    6.2k

Kolega, dajte nam otkrite taj odličan plan Intera za Jakirovića koji spominjete gdje svim stoperima ističu ugovori pa se samo njega čeka. Koji su to točno stoperi i kakav je točno plan. Živo me zanima.
  • CastAway1986
    5k
    Dinamo bi bio izrazito neozbiljan klub kada bi na ovakve "prijetnje" rekao malom - u redu, nemoj ići, igrati ćeš.Ace Rimmer

Wow Jakir senior izrazio nezadovoljstvo jer mu sin ne dobiva minute i to su prijetnje trenera koji nam je ne tako davno donio titulu..S druge strane Barino naricanje preko novina radi Varele i gle cuda mali igra..I postedite me price da smo na toj poziciji deficitarni pa zato mali Cardoso ima minute , kad je takva situacija zasto mali Horvat onda ne moze ...
    I za kraj prestanite konstantno srati po bivsim igracima i trenerima a nije vas pola vidjelo Maksimira dvaput u zivotu..
  • rioda
    12.9k
    Naravno da je Dinamo B dobra stvar,al nije prevelika razlika između ovoga što je sad npr Pavić bio na dvojnoj i toga što će neki junior igrat u B ekipi.Praskaton

Jako je velika razlika. Ovaj na dvojnoj je njima zadnja rupa na svirali i ne žele mu davati minutažu ako im ne donosi ništa posebno na terenu, a kad igra za našu B ekipu možeš forsirati te igrače neovisno o rezultatu, igra u našem sustavu pod paskom naših ljudi.
  • Fatos Beqiraj
    959
    Kad se vec zakasnilo sa njihovim razvojem,
    mislim da je procjena da ova generacija dolazi u lose vrijeme u klubu, da dok odigraju sezonu b momcadi imat ce 20 god, i sad se idu prodat svi jos dok vrijede nesto.. A ovako bi vjv otisli besplatno za god dvi. Ovako kroz neki postotak u buducnosti mozda izvucemo nesto.

Ne vidim drugi razlog zasto bi se rijesilo svih koji vrijede
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.