• Fatos Beqiraj
    959
    Kad se vec zakasnilo sa njihovim razvojem,
    mislim da je procjena da ova generacija dolazi u lose vrijeme u klubu, da dok odigraju sezonu b momcadi imat ce 20 god, i sad se idu prodat svi jos dok vrijede nesto.. A ovako bi vjv otisli besplatno za god dvi. Ovako kroz neki postotak u buducnosti mozda izvucemo nesto.

Ne vidim drugi razlog zasto bi se rijesilo svih koji vrijede
  • krvaveoči
    36
    pa kaj igrač od 21 godine je prestar za prodaju ili? mislim ocito ti menađerčići ne vjeruju u kvalitetu svojih klijenata pa ih prodaju dok je roba još friška.
    Tamo gdje je najveći imperativ lova nikad ne ispadne dobro,čast izuzecima al ima ih jako malo.
    Dinamo tu ništa ne može,osim maximalno zaradit kolko mogu,jer ova atmosfera je užasna.
  • Mr Anderson
    16.7k
    Ako je ovo istina da se razmišlja o prodaji Horvata Leipzigu, to je već onda previše. OK, donesena je takva odluka za Jakirovića s kojom se donekle i slažem, ali ovo bi bio promašaj. Na štetu Horvata se forsira Varelu koji je lošiji od njega i na kojem ćemo na kraju zaraditi manje nego bi mogli na Horvatu.
    Ili je donesena odluka da se rješavamo svih igrača koji imaju nama nepodobne menadžere makar i na našu štetu?
  • Ljubo
    369
    @vlatkomarkovicimas ozbiljnih problema sa egom, preporučujem da odes to provjeriti…
  • Droljo
    24.3k
    Ok. Sjebali smo jakirovića, svi će klinci propast ili pobjeći iz kluba. Ja sam shvatio. Je da tjedan dana čitam jedno te isto al sam shvatio. Igrat će nam 6 villara i 5 mišića od 30+ godina.
    Možemo sad usporit...
  • Zagi
    14.3k
    Kak da usporimo kada svaki dan izađe novo ime....
    Od danas je i Horvat u tekici.

Egzodus.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    A ako je svaki dan novo ime je li onda zapravo najveci problem Jakir?
  • Droljo
    24.3k

Nije. Veći problem su novinari, insjderi i određeni forumaši koji slijepo vjeruju svemu i svačemu...
  • Masto
    901
    Teško ostat pametan
  • Zagi
    14.3k
    Ovisi. Stariji Jakir je uvijek problem.
    Ili Kule. Ako je netko za nešto kriv, Kule je ziher u top 3 optuženika.
  • rokikaciga
    9.5k
    Vrba, Pavic, Jakir, Sepic, Belinho....Horvat?

Ne izgleda kao problem u klincima vise. Za svakog se moze nesto nac u vakuumu, ali je li problem pocet stvarno preispitivat sportski sektor Dinama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.