• Noel
    18.4k
    Ali ne, to ne može biti razlog, otišao je jer mu je mamiće rekao da ode. Onda je tom logikom mogao je davnih dana otići iz dinama, skupa s maminjom.cibona

Malo je tema kompleksnija nego ju ti želiš prikazat i ismijat ovim sarkazmom na razini osnovne škole.

Ali nije sve za forum, niti za javnost.
  • Ludovic IX
    10.3k
    Napokon par normalnih komentara. Meni je žao sto smo ga pustili. Ali ne zato sto je "naš" već zato sto je imao jos 2,5 godina ugovora i nije htio se strpit jos malo, jos pol godine. Mogli smo ga za ovu lovu prodat u za godinu i pol nakon sezone u 3.ligi.

Sad će svaka šuša tražit minut3 ili ce tražit raskid/prodaju. Bobana treba brinuti dal cemo imati za kruh i mlijeko iduće i one poslije sezone. Ako njega ne brine, zašto bi mene trebalo brinuti. A on je u klubu malo važniji od mene i ima malo bolji uvid u sve.

Dinamo propast neće. Ako njje pod mamićem koji je krao iz kluba sve osim spajalica, e neće ni pod bobanom koji valjda samo još ne spava u klubu koliko je predan njemu
  • Jurki
    21.9k
    sad nek žabarima sere da ne igra.

Navijas za Dinamo, ucjenjujes taj isti klub. Ajde putuj.
    Puna mi je kapa balavaca kojima jos iz lampe curi majcino mlijeko, a misle da su velike zvijezde.
  • kariola86
    232
    ovo je odličan transfer za nas. Smatram da je pomalo precijenjen i previše spor za nogomet na najvišoj razini.

možda se varam.
  • fakin
    2.8k
    varelin manager plače u javnosti kako mu mali ne igra, rezultat toga stavlja ga se više u igru nego do tad.
    leonov tata plače u javnosti kako mu mali ne igra, rezultat toga prodaja prvom prilikom.

ja sam prvi za to neka odu oni koji u javnosti traže minute, ali pravo je pitanje zašto je onda još varela u klubu? da ne pričam o frajlici koji je isto preko javnosti tražio više minuta.
  • cibona
    7.5k
    Isto vrijedi i s tvoje strane. Vi ste krenuli s jadnim doskočicama. Umjesto ismijavanja jakirovića uhvatite pravog problema, a to je naš omladinski pogon.

Tko je naš sljedeći prodajni potencijal? Varela? Od njega ćemo dobiti siću.
    Mikić? Bolji je tabinas.

Omladinski pogon nam je u strelovitom padu. Ajmo krenuti od tog dijela.
  • Crusades
    21.2k
    varelin manager plače u javnosti kako mu mali ne igra, rezultat toga stavlja ga se više u igru nego do tad.
    leonov tata plače u javnosti kako mu mali ne igra, rezultat toga prodaja prvom prilikom.
    fakin

A na kojoj poziciji smo od te dvije deficitiraniji, a na kojoj popunjeniji?
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    ovo je odličan transfer za nas. Smatram da je pomalo precijenjen i previše spor za nogomet na najvišoj razini.kariola86

Na temelju cega?

varelin manager plače u javnosti kako mu mali ne igra, rezultat toga stavlja ga se više u igru nego do tad.fakin

Kratka istina, sreca njegova pa je pozicija bila deficitarna

Ne znam otkud vama da je mali nekog ucjenjivao i da kmeci za minutama, nemamo pojma sta je u pozadini zapravo a pricamo svasta, jedno je sigurno da ocito nije islo.
  • FelceAzzurro
    1.3k

Nisu oni razmažena bahata derišta već svi vi koji cvilite za njima na bespućima ineterneta. Boli me k za te prolaznike. Pravi igrači će isplivati, ti nije upitno.To su oni koji rade,grizu,bore se i kad dođe njihovo vrijeme oni će biti spremni. Ako im tatice i menadzeri narucuju tekstove, rade pritisak, pa cak i neki placaju da djeca igraju, mislite na osnovu toga kako su spremni?Što mislite zašto je velebni Profa povukao od svih igrača baš malog Morena da se vrati i zaigra, jer je bio spreman? Kako da ne. Mućnite malo glavom. Ima i tu novinara koji su mogli malo istražiti i priupitati ali ne ne ne, ne valja se zamjeriti...
  • Jay
    2.9k
    Ne znam jel mali odbio posudbu, žalosno je ako je. Ali malo se pretjeruje s tim pljuvanjem i pranjem kluba od bilo kakve odgovornosti.
    Pričate o Olmu kao da je to bilo prošle godine pobogu. Bit će lakše i bit će bolje kada dođe druga ekipa, ali dok ne dođe pa jebemu sunce daj priliku tim klincima, a ne tri godine nekome prodavati priče kako će dobit šansu i onda ostati šokiran kad ti igrač ni njemu bliski ljudi ne vjeruju. Imamo 4 utakmice u 10 dana i radije ćeš raubati iste igrače, gledati prešetavanja ovih koji se štede i kojima nije napeto igrati protiv recimo Gorice nakon Europe. Pa onda priče "budu igrali kad osvojimo prvenstvo matematički", baš iznimno stimulativno i ohrabrujuće.
    To nije jednako podilaženju menagerčićima i igračima, to je jednostavno postupak kojim pokazuješ snagu svoje škole (koja je na bolesno dobrom glasu izvan Hrvatske), vjeru u vlastiti sustav i igrače i daješ svima do znanja da su viđeni, da se trud isplati.
  • Jurki
    21.9k
    Sjecam se da se spominjal Varazdin i Vukovar za posudbu Jakira.
    Da je Jakir htio posudbu, isel bi umjesto Zivkovica.
  • Noel
    18.4k
    Omladinski pogon nam je u strelovitom padu.cibona

Apsolutno se slažem, međutim za to nije sigurno kriv niti Boban niti Capellas niti Zajec niti Dinamovo proljeće nego oni koji su godinama prije toga vodili Dinamo i omladinsku školu. Slažeš li se ti apsolutno samnom i mojom tvrdnjom? Imamo deal?
  • ElDorado
    9k
    Ajde jedno pitanje za one koji pratite. Da li je u ovom trenutku Zebić bolji od Jakira? Da li je Radoš bolji od Pavića?
    Stvarno me zanima
  • Keyser Soze
    17.8k
    Imamo li mi postotak za Baturinu?
  • kariola86
    232

Na temelju prijateljskih utakmica sa seniorima, utakmica UEFA Youth League s juniorima i nastupa na U17 Svjetskom prvenstvu.
    ima dobru igru u izgradnji napada i dobar skok u napadu – i to je to. Atletski gledano, ima svojih limita.

Kao što sam napisao, to je samo moj dojam i moje mišljenje, možda se varam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.