• NerminB
    708
    Ne igra u dinamu al igrat ce u interu. Ma ja.
  • Niko1986
    5.2k
    Znači mali odlazi jer mu je stari dobar s mamićem. Ovo može i u shit of the day.cibona

Čak i nije daleko od istine. “ Inter beat RB Salzburg with good relationships with Jakirović agents, same as Sucić”, to je napisao Fabrizio Romano koji je vjerojatno upućen.

“Sučić je u agenciji Arena, vlasnika Ivice Džidića, hercegovačkog poduzetnika, koji, između ostalog, ima i noćni klub Taboo, opisan kao ‘najluksuzniji bar u Bosni i Hercegovini’, iz kojeg potječu brojne snimke raskalašenih zabava sa Zdravkom Mamićem u glavnoj ulozi”, piše Nacional.
  • Fan
    1.8k
    Pa meni je tim veći problem što isto smatram da mu Inter nije ponudio nekakve bajne uvjete za razvoj i upravo se zbog toga bojim kaj smo mu mi onda tek ponudili da je gore od toga? Da je transfer samo zbog para, nekako ne vjerujem, imaju oni para, pogotovo Jakir senior... Il se nafurio na Dinamo zbog neizvršenih obećanja (ako ih je bilo uopće) il smo mu ponudili sranje od budućnosti.
  • Benito
    1.5k
    Suludo je da ti uopće u nekim dogovorima garantiraš minutažu dečku od 17 godina jer nikad ne znaš kako će ti ić sezona, u kojem smjeru a i s druge strane sa 17 godina očekivat igrat u seniorima mi isto ne drži vodu. Nisi ni punoljetan a zahtjevaju se neke stvari. Sigurno su imali plan koji je i uključivao i B momčad po novome, nije htio, uvrijedili su se i doviđenja. Plakat za njim neću sigurno, jbg
  • austrijanac
    9.3k

O tome ne pričamo ovdje.

Radije vrijedamo sve redom, nebitno kako i zašto.
  • Goncalo Santos
    3.1k
    bravo. Ispada da nam je svaki junior razmazeno deriste bahato i da imaju jos gore menadzere.

Takve generacije nas zadesile da je najbolje da ih se sve otjera. Kako li su samo bezobrazni sto se ljute kada im se ne ispuni ono sto im je obecano.

Pa igraci, a i menadzeri i roditelji vide da je kovacevic u sedlu momcadi sigurniji nego da ce sunce izaci sutra i jasno im je da s njim se oni nemaju cemu nadati.

Normalno da nisu svi gvardioli, da ne zasluzuju svi sansu, ali ovolika kolicina uvreda na te momke jer ne vjeruju da imaju buducnost u Dinamu je strasna, bolje da se zapitamo zasto bas sada toliko klinaca zeli otici ili su stvarno te nove generacije neukrotive.

Inace mene i dalje hvata jeza od izjave kovacevica mikicu da mu ne treba desni bek dok mi u kadru imamo samo valincica.
  • Crusades
    21.2k
    Čak i nije daleko od istine. “ Inter beat RB Salzburg with good relationships with Jakirović agents, same as Sucić”, to je napisao Fabrizio Romano koji je vjerojatno upućen.

“Sučić je u agenciji Arena, vlasnika Ivice Džidića, hercegovačkog poduzetnika, koji, između ostalog, ima i noćni klub Taboo, opisan kao ‘najluksuzniji bar u Bosni i Hercegovini’, iz kojeg potječu brojne snimke raskalašenih zabava sa Zdravkom Mamićem u glavnoj ulozi”, piše Nacional.
    Niko1986

Kratak je put od shit of the day do realne činjenice.
  • Jurki
    21.9k

Cekajte decki, kaj mi zapravo hocemo? Titrati jaja klincima i managerima ili biti ozbiljni nogometni klub?
    Evo znaci Jakir nebi posudbu, nebi se strpio pola godine da krene druga ekipa. Koju picku materinu onda bi?. a znamo svi da za prvu momcad jos nije.
    Da je i dobival po 15-20 minuta ne vjerujem da bi drugacije ispalo.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Pa meni je tim veći problem što isto smatram da mu Inter nije ponudio nekakve bajne uvjete za razvoj i upravo se zbog toga bojim kaj smo mu mi onda tek ponudili da je gore od toga?Fan

Pa očito mu neće biti problem za Inter igrati u trećoj ligi (ako će igrati), dok smatra da u Dinamu mora igrati u prvoj ekipi. To je taj mentalitet. A sigurno da i lova igra ulogu, nemojmo biti naivni.
  • mosad
    2.2k
    Sve juniore na instrukcije poslati kod Olma i sucica. Svi bi danas htjeli biti neki yamal ili slične gluposti
  • Mathiasovi Chageri
    7.3k
    Mogao bi mali Jakir za 5-6 godina u nekom podcastu nakon potpisa za Wolfsberger pričati kako su mu ukrali mobitel u svlačionici Juve Stabie dok je bio na posudbi u Cantanzaru iz Intera i pričati zgode s priprema o tome kakav je Lautaro bio na treningu
  • Keyser Soze
    17.8k
    I s tim klincima su na bod iza nas dok nas vrhunski strateg ne uspjeva pronaci par minuta za Jakira.Pacho

Hajdukova početna postava u derbiju je bila 1.5 godinu mlađa od naše.
  • Praskaton
    5.1k
    Ja nisam upratio ranije al jel negdje izašla informacija da smo malom ponudili neku posudbu ove polusezone i on je odbio?
  • hb1
    315
    Da je Taboo najluksuzniji bar u BiH je shit of the day haha.
    Ja bih isto potpisao ovo, svi pobrojani su jako dobri jedni s drugima.
  • NitkoBitan
    34.6k
    Gdje je Olmo igrao sa 18 godina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.