• Masto
    902
    nije lako igrat okružen sirovinama
  • Praskaton
    5.2k
    Ako nije izdominiral drugu ligu.. onda jebiga.Jurki

Nevezano sad za Pavića.Varamo se ako mislimo da će u budućnosti netko baš dominirat tom drugom ligom.
    Nek odrade tu sezonu dvije skupe utakmica al kad dode vrijeme odluke trebat će hrabrosti ubacit ih u prvu momčad.
    Ako budemo čekali da izdominira igrat ćemo s nula igrača poniklih u našem sustavu
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Varamo se ako mislimo da će u budućnosti netko baš dominirat tom drugom ligom.Praskaton

U konačnici onaj Dogan je izdominirao ligu sa 25 golova i onda u Rijeci ne sjećam se da je puknuo u okvir, tako da nije to pokazatelj
  • Zg123
    3.4k
    Meni se mali Pavic nikad nije pretjerano svidjao i mislim da od njega nece biti nista, ALI isto tako mi se ne svidja bilo kakvo poslovanje s Miskovicem i ponovno poklanjanje njima nasih igraca jer smo se xy puta uvjerili da je njima nas skart itekako koristan
  • Dinaminjo
    1.8k
    Meni se svidio brutalnim dodavanjem.cini mi se bas u orvoj utakmici.

Ali nakon toga nista. Mozda je i on glava koja ocekuje sve na pladnju nakon prvih minuta za momcad, steta.

Al ne bih nikako usporedivao poslovanje nelad i sad. Buyback je posve drugi dvijet od vagona igraca koji su ev imali payback od place..
  • Fan
    1.8k
    Ako je buyback kojih 500k, onda nemamo o čemu pričati uopće, top deal s naše strane s obzirom na to da za našu prvu ekipu nije.
    Ako padne u prosječnost, izgubili nismo ništa, ako eksplodira i želi natrag u Dinamo, bomba, a ako eksplodira i ne želi natrag u Dinamo, aktiviramo klauzulu i pošaljemo ga di želi. win-win-win.
  • Jos-Optimus
    9.1k
    Radije bi da su naši dečki na klupi. Kad su naši dečki na klupi onda odu jer ne igraju. E, onda su trebali više igrati ili ići na posudbu. Ali oni ne bi na posudbu. Pa mogu biti na dvojnoj registraciji i dominirati drugu ligu. Pa bio je na dvojnoj. Wait, what? Jbg dečki, nikad zadovoljni. Mali, realno, nije toliko dobar da trenutno može biti u rosteru na zadovoljavajući način. Ide u jaki klub gdje se može iskazati i napredovati i vratiti kući.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    mogu biti na dvojnoj registraciji i dominirati drugu ligu. Pa bio je na dvojnoj.Jos-Optimus

Ja se ne sjecam tko je zadnji na dvojnoj dominirao ili se pokazao u nekoj Dubravi i sl. I zato ni ne volim kad netko nas ode u takav klub. Zato mi je ok ideja za B momcadi, mislim da nakon Olma i sjecanje me ne sluzi iz tog vremena se nije nitko istaknuo.
  • Zagi
    14.3k
    Očekivati da će mladi igrač u povratničkoj polusezoni nakon teže ozljede dominirati igdje je onak ...
    I kaj je dominacija šestice? Mišić u 3 sezone skupi ukupno 5 golova i asistencija, dakle to nije uvjet.
    Statistike u drugoj ligi nemamo, Sesvete nitko nije gledao.

Sve se svodi na "vjerujmo struci",a Kovi gotovo nitko ne vjeruje.
    Prati li netko u klubu igrače na posudbama ?
  • NKDZ86
    7.3k
    Prati li netko u klubu igrače na posudbama ?Zagi

Džemo ja mislim.
  • Jos-Optimus
    9.1k
    najiskrenije, Mišića nitko nije ozbiljno doživljavao sve do Sportinga, a nakon bolesti, i u Dinamu također nije bio gledan kao netko wow, sve dok ga nije bilo par tekmi pa smo skužili na što ličimo bez njega
  • rokikaciga
    9.5k
    Sestica nikad nece bit wow osim ak se ne zoves Sergio Busquets
  • Zagi
    14.3k
    Pa dobro ako si čak i Mišića (kojeg gledaš svaku tekmu) potpuno krivo procjenio, nije li ovakva izjava
    Mali, realno, nije toliko dobar da trenutno može biti u rosteru na zadovoljavajući načinJos-Optimus
    za igrača kojeg ne gledaš, deplasirana?
  • Jos-Optimus
    9.1k
    pa nije. Trenutno nema mjesta, a svi se nadamo da ce imati. Ipak je Mišić došao s nekom reputacijom.
  • Mali dioničar
    19.3k
    Moramo po 500. put usporediti dečke koji bi htjeli uspjeti sa dečkima koji su uspjeli.

Petar Sučić je tri godine stariji od Pavića, a Sučić je prije tri godine bio u posudbi u Zrinjskom i upitno je da li ga je itko vidio da 2025. igra za Dinamo, a kamo li za Inter Milano.

Daj Bože da se Pavić razvije kao Sučić i Dinamo za godinu dana igrača koji tada vrijedi 7-8 milja može otkupiti za 1,6 milja i birati da li će igrati za Dinamo ili ga prodati van.

S time da je kao igrač za kojeg se ima opcija kupnje još bliže oku nego je bio Petar Sučić.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.