• Carmichael
    432
    Bez obzira što ne smatram da je Pavić kvaliteta za Dinamo, ne sviđa mi se to što "poslujemo" s Rijekom.
    Sretno Branku dalje svakako
  • austrijanac
    9.2k
    Kak me Tabinas nije dirao, tak me ne dira ni Leonov transfer.

On i njegov tatek su pokazali da su tutleki, te im sretno dalje.

Dinamo nije imao razvojni plan (po njihovom) iako bi iduće godine bio igrač s najviše minuta sigurno u Dinamo B ekipi, te bi sigurno trenirao s prvom momcadi.

Gle čuda, Leon i ljudi oko njega (sve sama gospoda) su odlučila da je bolje da se bori protiv 6 drugih stopera u Seriji C, te 5 stopera u prvoj epiki.

Smart!

Sretno Leon.
  • Crusades
    21.1k
    Nije mi jasno kako netko tko je u nogometu na jako visokoj razini (Jakir) smatra da mu se sin može izborit u Interu za neku karijeru lakše nego u Dinamu... Bez obzira na to je li mu tu nešto obećano ili nije, koliko je to i slično.

Mi tu na forumu smo upoznati sa činjenicom koliko je klinaca otišlo u Italiju prije 18. ili 20. godine života i koliko je od njih napravilo karijeru (ravno 0), a da to Jakir i mali ne znaju.

Kako god, sretno mu bilo, ali u Interu neće bit projekt kluba kakav bi bio tu. Bit će samo jedan od pa ako se nametne super, ako ne opet dobro.
  • Masto
    893
    Dinamo nije klub koji ce nekog molit, kome je teško imati strpljenja nije vrijedan dinama i idemo dalje
  • Olmic
    5.5k
    A i boban sere po miskovicu pa ga pokloni Rijeci, slijedece ocekujem transfer u Hajduk kad se vec toliko lize s njima
  • pešća
    902
    U biznisu nema emocija.
  • scooniepenn
    6.2k

Dakle, ja sam naporan, jer si ti naveo primjer Maloče i "profesionalni nogomet u Hrvatskoj". Odlični primjeri, kao što sam i očekivao. Dakle, naravno da se u ozbiljnim ligama ne jamči ništa ili se prodaju priče kao Livakoviću u Gironi ili Baturini u Comu, koje se mogu i ne moraju ostvariti. Dinamo je valjda davnih dana nadrastao HNL, tako da uzimati HNL kao primjer ičega u kontekstu Dinama je smiješno, da ne kažem neku drugu riječ.
  • GOAT
    4.4k
    Ma slazem se i jasno mi je to ali kud bas svaki put tamo :lol:

Sami sebi stvaramo konkurenciju a i mislim da mali nema veliku placu da bi bio neki uteg klubu
  • Jurki
    21.9k
    uzmi pare dok se moze i bjezi.

Za izabrati Italiju sa 18 godina mogu samo biti 2 razloga.. ili da pokupe lovu ili su glupi.
    Nema niti jedne cinjenice i argumenta koji moze opravdati taj posao ljudi koji vode Leonovu karijeru.
  • flajšmašina
    80

Referirao sam se na ovo di Sanjin kaze da cemo ipak nesto zaraditi.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    misliš da za Jakirovića Inter neće ništa izvući ?
  • sanjinlego
    4.1k

Pavića nismo poklonili ni Rijeci ni Miškoviću. Dobili smo određeni iznos, uz bonuse te mogućnost povratnog otkupa.
  • Nogo
    9.7k

Ajde Livi pobogu više!
  • don
    17.7k
    Girona je totalno nebitna, došla 3 golmana ili ni jedan
  • Keyser Soze
    17.7k
    Ne znam baš kakve veze Girona ima sa svim ovim, samo Fener koči i ne da Livakovića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.