• Zoran
    438
    Mi mu na proljece ponudimo juniore i najesen B momcad. Imas minuta koliko hoces, ako si dobar ides u prvu momcad.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Naravno da postoje jamstva. Poznati primjer je kod nas bio Đaković koji je morao braniti finale kupa za Šibenik iako je prvi i bolji golman bio Rogić jer je pisalo u ugovoru da brani kup. Tako da može se i napismeno u ugovor stavit da igrač mora igrat, a može bit i neki usmeni dogovor (što je druga stvar, to više govorimo o općem povjerenju). Naravno, valjda postoji i stavka da ako trener procjeni da je netko bolestan ga nemre baš stavit u igru i slično, ali načelno to postoji
  • NKDZ86
    7.2k
    meni to nije jasno.
    ako je dečko već nastupao za prvu momčad i ako je stvarno takav talent, zašto ga vraćat stepenicu niže?
  • rokikaciga
    9.4k
    Malo si naporan, moram ti priznat. Ja ti kazem da u hrvatskoj u profesionalnom nogometu se daju obecanja (koja nisu uklesana u kamen ako igrac ne opravdava povjerenje kao npr Villar) za minutazu i status. Jedan od primjera koje mogu navest je Maloca kojem je par klubova nudilo da bude mentor klincima ali on je htio biti prvotimac. I pogodi koji klub mu je to obecao?
  • Sajla
    16.7k
    ako je dečko već nastupao za prvu momčad i ako je stvarno takav talent, zašto ga vraćat stepenicu niže?NKDZ86

da bi redovno igrao. za dinamo je odigrao 1 minutu u LP (Milan) i 115 min u HNL.
    7 minuta protiv Slavena i 90 protiv Rudeša u svibnju 2024. kad je prvenstvo bilo gotovo
    18 minuta protiv Slavena kad je ušao na 4:0 u svibnju 2025.
    između rupa od godinu dana. nije baš da ga se vraća natrag nakon statusa redovnog prvotimca. ali valjda bu i ta priča uskoro gotova...
  • sanjinlego
    4.1k
    Pava u Rijeci, gotovo.
    Informacije kažu da smo zaradili nešto, uz bonus i mogućnost povratnog otkupa.
  • ElDorado
    9k
    Bez odštete. Opet poklanjamo kretenu, a on nas jebe i jos uber sere po sucima. Mrš. Fakat smo gospoda.
  • flajšmašina
    80

Okej, to zvuci puno bolje nego da smo opet dali igrača Rijeci džabe.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Leon Jakirović ,ime koje kao dosta drugih pada u zaborav. Za ne povjerovati da im se sviđa plan Intera ,kakav jebeni plan. 3,5 milja plus bonus . Top još ako j postotak uključen od sljedeće prodaje. Jebiga mali ali misliš da ćeš više igrati tamo nego kod nas ,idi široko ti polje
  • ElDorado
    9k
    Dečko iz Dinama prelazi u Rijeku bez odštete,
  • Jurki
    21.9k
    postotak uključen od sljedeće prodajeKujtim Shalla

Koliko se dobije od nula eura?
  • GOAT
    4.4k
    Gadi mi se to poklanjanje i to bas uvijek Rijeci. Taman da mali ne odigra ni minute tamo ne bi im bas nikoga dao za besplatno
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Nakon što sam vidio vijest o transferu Pavića u Rijeku, odmah sam zažalio da jedan banirani forumaš više nije ovdje, kladim se da bi nastao teški kaos i bijes prema upravi.
  • Jurki
    21.9k
    slazem se, ali za igraca i za nas je najbolje da negdje igra i da ga maknemo s place.
    Nebi Miskovicu dao ni najvecu panjčugu od nogometasa.. al jebiga ljudi u klubu se ne vode emocijama vec isplativoscu nekog posla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.