• Zoran
    439
    Nek daju 5-6 milki i adio.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Osim ako je Leon baš Sergio Ramos kojeg eto naši ne prepoznaju, nema smisla da bira njihov "plan razvoja".
  • ElDorado
    9k
    Zapravo iskreno mi njega nismo u seniorskom nogometu niti vidli. Ono nešto malo bio je solidan, velik je i jak, dobar s loptom, ne znam koliko je brz. Gledao sam U-17 prvenstvo al tam mi nije bio nešto senzacionalno. Solidno. Obično tako veliki talenti završe dosta brzo u U-21. On nije.
    E sad na osnovu čega skauti Intera procjenjuju njegov potencijal i još obećavaju priključenje seniorima? Nemam pojma. Najbolji savjet imao je pred neki dan kolega koji je napisao a zakaj ga ne kupi Hull ak je tak dobar? Tamo ima i trenera koji će mu pomoći.
    Al iskreno nije mi posebno žao. Tko želi otići i stalno je na nekom rubu hoće/neće nek ode. Sretno mu bilo.
    Mikić je izgleda skužio da nije tak dobar kak mu se činilo pa više ne jamra.
  • Facke
    7.5k
    Kakav sjajan plan. Znaci decko bi treniral za prvu ekipu i onda igral za U23? Te su mu ponudili da mu male oci mazeju ili? Same U23 ekipa ima 6 stopera. O prve ekipe ni necu govoriti el tam nema sanse da zaigra. Na kraju bu kurca igral i za pet let bu cmizdril na A1 podcastu kak su bili drugi krivi. Pa ak vec ides i oces igrati , pa dej si onda biraj klub gde i budes igral. Al ne najlakse se je na Dinamo nadrkati i onda birati klub gde bu jos mense sansi imel.
    Super logika.
  • Ivdzo11
    8.9k
    Ove zime Inter se ponovno javio, logično, povećao je ponudu; po onome što znamo, ona iznosi 3,5 milijuna eura, ali bi se s bonusima mogla protegnuti do 5 milijuna eura. To je ponuda koja u ovim okolnostima predstavlja posao za koji Dinamo pali ‘zeleno svjetlo’.
  • ElDorado
    9k
    Ali nisam zicer da će ti bonusi biti ostvarivi ak se odnose na tekme u prvoj močadi npr. Tak je i s Varelom slično. Kad se napiše "mogu" odmah ti je sve jasno.
  • modri-kibic
    1.2k
    Na kraju bu kurca igral i za pet let bu cmizdril na A1 podcastu kak su bili drugi krivi. Pa ak vec ides i oces igrati , pa dej si onda bira klub gde i budes igral. Al ne najlakse se je na Dinamo nadrkati i onda birati klub gde bu jos mense sansi imel.Facke

I za to će mu biti kriv Dinamo, a ne njegov odabir kluba u koji je otišao.
  • NitkoBitan
    34.5k
    Znaci Inter odustao od Mlacica zbog Jakirovica, a dolje prodaju pricu da je do igraca zasto je propao transfer.
  • Peškaman
    8.4k
    Čisto sumnjam da on i ljudi oko njega krivi/e Dinamo kao klub, više ljude koji su mu obećali određene stvari poput plana/minutaže.
    Ako ne može doći do dogovora bolje je zaraditi 3,5mil € (+ mogućih 1,5mil€) nego prebacivati iz šupljeg u prazno još pola godine.
  • Ludovic IX
    10.3k
    Kakvog dogovora. Mali ima ugovor jos 2 i pol godine.
  • rokikaciga
    9.4k
    Pitao sam i ponavljam pitanje, daju li se sigurnosna jamstva o minutaži samo u Dinamuscooniepenn

Ne samo u Dinamu, u cijelom svijetu.
  • deda
    43k
    Mene bas zanima koliko mu je Inter obećao minuta u prvoj momcadi za sljedeću sezonu?
  • scooniepenn
    6.2k

Mozes mi navesti sto je Baturini obecao Como, sto Ivanusecu Feyenoord, a sto Orsicu Southampton? Mislim mogu i ja malom Jakiru obecati 15 utakmica iduce sezone u prvoj momcadi Intera, a to je realno obecanje kao i da hajduk svojim navijacima obeca osvojanje Europa lige u iduce 3 sezone.
  • Omake
    14.8k

Kladio bih se nula u prvih pola sezone. Vjerojatno ova sada polusezona trening s prvom ekipom, igranje za u23, možda debitira ako Inter bude nekog baš nakantao, a na klupi bude falilo stopera. Tako je Cocchi debitirao npr.

Na ljeto posudba ili u Serie B ili u Švicarsku. Možda su mu rekli, Gledaj, ako tu budeš baš dobar povući ćemo te na zimu i bit ćeš dio rotacije.

Nije nešto, ali je plan i program. B ekipa do ljeta, na ljeto standardno igranje na razini koje je tu negdje s HNLom. Realno je više minuta kroz godinu i pol od onoga što bi mu mi mogli ponuditi.
  • Jurki
    21.9k
    Miskovic moze Leona staviti lagano na spisak igraca koje ce kupiti za 3-4 godine.

Stvarno bravo za ljude koji vode Leonovu karijeru i misle da ce se prije probiti u jacoj ligi, jacem klubu i vecoj konkurenciji nego kaj je to u Dinamu.
    U Dinamu je nominalno cetvrti stoper, a u Interu i u23 momcadi bu nominalno 8-9 stoper ako i to,
    Jebeno razmisljanje.

Žabari su majstori za unistavanje igraca.
    Razumio bi da zeli ici u Njemacku (Werder, Hsv, Mainz) ili Nizozemsku, neki Az i takve ekipe..
    klasicni salto mortale.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.