• Kujtim Shalla
    8.1k
    Mi imamo samo plus 11 a frajer ima 5 int , obrana im je jebena . Oni su i dalje živi Jbt
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Idemo na Denver , kakva pobjeda . Nakon toliko vremena finale konferencije . Bravo Patriotsi . Odbrana je ovo iznijela i ono hvatanje jednom rukom Bouttea
  • crophantom
    2.7k
    sad baš imperija, polako, prepohlepni ste :sweat: Houston grozan u napadu, Patsi samo loši. Ono hvatanje Diggsa i na kraju Bouttea jedino vrijedno spomena u oba napada.
    Denver blagi favorit.
  • Markelo
    3.6k
    možda za tebe. Kladionice stavlju NE kao favorite za 4,5 poena
  • Xpert1992
    350
    Jako krenuli Ramsi, bas fini drive.
  • crophantom
    2.7k
    za mene da, ne vjerujem im još na gostovanju u PO.
    Bumo vidli, u svakom slučaju mi je ovo najdraži PO zadnjih dosta godina
  • vlatkomarkovic
    2.8k

Imperija, je Imperija prijatelju moj
  • Navijač Dinama
    11.4k
    sad baš imperija, polako, prepohlepni ste :sweat: Houston grozan u napadu, Patsi samo loši. Ono hvatanje Diggsa i na kraju Bouttea jedino vrijedno spomena u oba napada.
    Denver blagi favorit.
    crophantom

Patriotsi su prije svega izgradili i mapravili vrhunski uspješnu franšizu, jednu ako ne i najuspješniju u cijelome sportu. Imali dominaciju, koja je vladala skoro 20 godina, osvojili 6 titula. Ne zovu ih imperijom jer su se prozvali tako, nego jer to jesu i jer su ih drugi stvarnotako zvali/zovu .

Denver sa lopatom Stidhamom na QB-u nije favorit protiv Brownsa, a kamoli protiv možda ponajbolje općenito i mozda najizbalansiranije ekipe iz ove sezone.
  • Pacho
    13k
    Nevjerojatan playoff
  • GOAT
    4.4k
    Medvjedi srušeni u antarktičkim uvjetima sad idemo u SB preko tih morskih ptica
  • crophantom
    2.7k
    zajebavam se čovječe, znam zasto kolega kaze imperija. Al za mene je imperija umrla onim pickom protiv Titansa i odlaskom Tomice i Billa, dal je Vrabel i Maye mogu oživjeti to bumo vidli :grin:

A ovo za ponajbolju ekipu ove sezone se duboko ne slažem. Imaju zanimljivu ekipu u nastajanju koju je raspored jako pomazio.

I nemam nista protiv Patsa, navijao sam za njih u većini superbowla koje su igrali i obožavao Bradya, samo mislim da su year away kaj bi rekli Ameri. :smile:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    "Europska rukometna federacija (EHF) zabranila je puštanje Thompsonovih pjesama u dvoranama do kraja Eura u Švedskoj! Podsjetimo, pjesma 'Ako ne znaš što je bilo' svirala je u dvorani u Malmou nakon pobjede Hrvatske nad Gruzijom u subotu. Međutim, kako piše švedski list Aftonbladet, EHF je zaprimio prigovore gledatelja zbog toga i promptno reagirao."

Kako bi se lijepo spakirao i kući pa nek si skupa s čedama jebu mater gore
  • prefontaine
    6.1k
    Index
    MARIN ČILIĆ pobijedio je Daniela Altmaiera (27) u prvom kolu Australian Opena. Hrvatski tenisač, 70. na ATP ljestvici, slavio je 6:0, 6:0, 7:6 u svom prvom meču protiv njemačkog predstavnika, 44. igrača svijeta.

Ovo je prvi put u Čilićevoj karijeri da je otvorio Grand Slam meč s dva seta dobivena rezultatom 6:0. Iako je ranije na Grand Slamovima uspijevao osvojiti barem dva seta sa 6:0, to nikada nisu bila uvodna dva.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Koji raspad sistema kod Donne Vekić. Šteta. A baš je dobro krenula.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.