• emilperska
    13.7k
    Sad da pređem na drugoligaške klubove koji se bore za vrh.
    I na Jugu i na Sjeveru ima igrač koji idu preko 2000 eura, u Bjelovaru znam jednoga koji je se kreće u oko 3000 eura. Dodaj još na to za neke stan i hranu, pa vidi koje su to cifre, a pričamo o drugoligaškom rukometu.
    plavi devet

Malo mi je to pak sad nategnuta cifra. Pogotovo što drugoligaški nogomet se kreće oko tih cifri, a nogomet je plaćeniji.
    Makar ja nisam neko vrijeme u tome..

Dodatno, ako se daje na ruke. To onda daje drugu dimenziju tome. Za Sesvete mi je pričao jedan član ovog foruma kojeg ne bi imenovao hehe, ali tu je. Mozda se nes i promjenilo.

Ali ako po tvojoj logici drugoligaši u rukometu imaju oko 2-3k EUR. Prvoligasi bi trebali imati više. A po ovom sta sam ja čuo, nemaju. Pogotovo ne u legalnim isplatama, ne znam.
  • vlatkomarkovic
    2.8k

Jedva cekam svjetsko (nogomet), tamo sigurno neće raditi probleme s Thompsonom… Zbog toga sto se u rukometu bave ovakvim glupostima nikada neće postići sport svoj puni potencijal….

Klasična EHF pizdarija, isto ko sto se EU bavi čepovima, a USA i China rade AIove…

Samo bi htio reci da se u NFL može ponosno pokazivati tetovaže s prvim poljem bijelim i isticati to, a ovdje nas jebu za svaku pizdariju….
  • Niko1986
    5.2k
    Ali ako po tvojoj logici drugoligaši u rukometu imaju oko 2-3k EUR.emilperska

Slična priča je i u nogometu. Lokalni šerifi po županijskim ligama plaćaju igrače puno više nego što to može Cibalia ili neki drugi prosječni prvoligaš. Znam da je to Marsoniji bio problem (osim 100 drugih) kako dovesti nekoga da ti igra treću ligu za 500-700 eura kada može za isto ili više igrati 1. ŽNL uz manje treninga i obaveza.
  • javolimtebejako
    3.9k
    frend mi igra za rukometnog drugoligasa i ima 1200-1300 placu. mislim da je najvise placen u svom klubu
  • Mr Anderson
    16.6k
    Staffan Olsson ima istu frizuru kakvu je imao dok je igrao prije 30 godina.
  • Sibirski plavac
    7.7k
    Bolje prvo poluvrijeme nego protiv Gruzije. Samo tako dalje. :fire:
  • Mr Anderson
    16.6k
    Uspjeli smo neutralizirati brze napade Nizozemaca, toga smo se najviše bojali.
    Nervira me Srna, svaku utakmicu ima po nekoliko nerezonskih šuteva.
  • Xpert1992
    350
    Sostaric vrhunski 4/4. Dobro je, vodimo, mozemo mi to!
  • NerminB
    704
    Kako slabo odbrana igra, nevjerovatno
  • Sibirski plavac
    7.7k
    Glavaš unio živosti.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Martinović i Cindrić igraju jebenu utakmicu.
    I Šušnja u obrani.
  • Sibirski plavac
    7.7k
    Martinović kapetanski.

A i Cindra iskusno preuzeo odgovornost zadnjih par napada.
  • NerminB
    704
    Na kraju dobro, bilo je dobrim dijelom guravo. Martinovic je doktor.
  • Slavonac86
    693
    Da nizozemci nemaju rupu na golu tesko bi se mi ovdje izvukli, al svakako cestitke nasima na borbenosti
  • KtcGoat
    2.6k
    Martinovic cijelu tekmu skoro odigrao, Maras usao na kratko tek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.