• crophantom
    8.1k
    Po koga bi bilo gore da Ben Johnson uzme SB, Lionse ili Packerse? :sweat:
  • Markelo
    4k
    Gledam sad europsko prvenstvo u vaterpolu i razmišljam pa dobro je taj sport uopće i opstao. Napad se svodi na to da se igrači dodavaju i čekaju isključenje. Ako vrijeme za napad curi a isključenja nema tek tada ide udarac na gol. Vidiš isto tako da kad je 6 na 6 i igrač ima dobru poziciju za šut, on će prije dodat nego šutirat jer je eto napad tek krenuo i ne treba odma šutirat na gol nego još malo odugovlačit i čekat isključenje
  • Jima
    1.9k
    Ispada već noćas.Nadam se da neće Iduće godine niti u playoff. Previše ih "sere" ovu godinu na jedan posjed.
  • crophantom
    8.1k
    a nezz, ne vjerujem Ramsima i Stafordu ako ce u Chicagu biti hladno ili losi uvjeti.
    Neznam kakve su zadnje prognoze, znam da je nesto pisalo da ce mozda biti i snijeg, a Stafordova statistika u takvim tekmama je Bogu za plakati
  • GOAT
    9.4k
    ne vjerujem Ramsima i Stafordu — crophantom

Trust the process :lol: jedemo medvjede za veceru
  • crophantom
    8.1k
    Evo sad gledam, bit ce -10 i vjetrovito, neznam bas, bio bi se spreman okladiti na Bearse kolko god to cudno zvučalo :sweat:
  • crophantom
    8.1k
    Patriotsi puno srece za sad. Ova obrana Texansa je stvarno zajebana
  • Pacho
    21.1k
    Kakav throw :grin:
  • veselko tenžera
    8.9k
    rekao bih da je ni Texansima ne nedostaje. Tek sad presječena, mogla je biti i nekoliko puta ranije.
  • crophantom
    8.1k
    ma dobro, mogla je i Mayu jos koji put. Ali onaj illegal shift + onaj fumble kojeg su se dočepali unutar svojih par jardi su izglednih 14 poena za Texanse
    Odnosno 11 posto su postigli field goal
  • veselko tenžera
    8.9k
    u svakom slučaju, luda utakmica :smile:

Stroud filozofira po ovakvom vremenu. Već ima 2 INT, a lako je mogla biti i gore.
  • crophantom
    8.1k
    bogami je, obrane dominiraju po ovim uvjetima
  • plavi devet
    773
    Dodatno, prvi rang natjecanja nam je takav da su u jednom klubu ne tako baš davno igrači povremeno plaćali suce, kotizaciju i kupovali sebi opremu.
    Rukometaši Sesveta koji je uvjerljivo treci klub u RH ne mogu baš zivjeti od rukometa, iako su ajde primanja kao takva redovna samo su daleko nedostatna..
    Kakav je to motiv da se netko nakon 18 bavi ovim sportom..
    — emilperska

Ja ga dan danas igram, i mogu ti reći da je sada drugačije.
    Ja trenutno igram u osrednjem drugoligaškom klubu, naravno tu niko nije profesionalac da živi od toga, ali primanja su od 500-1000 eura, ovisi koliko treniraš i koliko si bitan igrač. Sasvim dobri dodatni novci.

Sad da pređem na drugoligaške klubove koji se bore za vrh.
    I na Jugu i na Sjeveru ima igrač koji idu preko 2000 eura, u Bjelovaru znam jednoga koji je se kreće u oko 3000 eura. Dodaj još na to za neke stan i hranu, pa vidi koje su to cifre, a pričamo o drugoligaškom rukometu.

Što se tiče premijerlige za sesvete npr konkretno ne znam ništa, ali kad znam koliko su npr plaćeni igraču u Metkoviću, ne vidim na koji način u Sesvetama mogu imati manje, a još uz to igraju Europu.

Čak ako ti uvijeti kod nas nisu dobri, možeš naći dobar klub u BIH koji dobro plaća. Npr znam dva igrača koji igraju u Krivaji za 2000 i 2500 eura.

Uvijek imaš i niže lige npr u Švicarskoj di možeš uzeti jako dobre pare.
    I to sve pričam o igračima koji nisu ni blizu reprezentacije.
  • veselko tenžera
    8.9k
    @crophantom rekao sam ti da čovjek visi :wink:
  • crophantom
    8.1k
    strašno :sweat: Patsi 21 poen i koliko, 6 prvih downova. Ono sto je dobro za Texanse da ne gube i jače i da tesko mogu ponoviti ovoliko izgubljenih u drugom.
    Ja bi razmišljao o Millsu, Stroud je kompletno out, a Mills je jedan od par najboljih rezervi, a Patsi isto ne mogu kurca u napadu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.