• krvaveoči
    33
    a jebiga to nebres znati,možda kod nas se nebi razvio isto tako,nije da smo pokazali da znamo nešto novo izmislit.
    Al da,bit će zanimljivo,kako je krenulo. Pavic,Jakir..
  • rokikaciga
    9.4k
    Pogotovo Sergej koji je hit trener u engleskoj i jako je moguce da ce bit Premierligaski trener sljedece godine...bas zadnja sansa za uzet lovu u kucanstvu Jakirovic :lol:
  • njurci10
    337
    ajd odjebi s tim debilanama, krvare mi oci od tvojih upisa
  • Jurki
    21.8k
    ne mozes znati? Mislim da je Krizy napravio spisak igraca koji su otisli u Italiju i propali.
    Al ti mogu reci sa sigurnoscu da niti jedan nas igrac koji je otisel kao junior nije uspio u Italiji.
    Broz, Kova i Sučko su otisli tam vec kao etablirani igraci.
    U Dinamu bi dobio priliku ako ne prije.. iduce sezone.. u Interu u23 momcadi ima 10 stopera ispred sebe.. u Dinamu je nominalno ČETVRTI stoper i to u seniorima.
    Pa ti meni reci de bi dobil prije priliku.
  • krvaveoči
    33
    možda si dobio konjuktivitis..idi provjeri za svaki slucaj
  • krvaveoči
    33
    kad je zadnji nas igrač otišao u Italiju sa 18 ili mlađi? A da je plaćeno za njega tu negdje odšteta?
  • Jurki
    21.8k
    jebe se Interu za 5-6 mil eura. To je isto kao da mi dovedemo igraca iz Bih, Kosova nebitno za 50 tis eura.
    Dobio bi on kurac a ne priliku u Interu.
  • DiddyGuela
    5.3k

Prosjacki stap.

#prayforyakir :pray: :pray:
  • NitkoBitan
    34.5k
    Mislio sam na malog. Tko zna, mozda karijera velikog talenta krene putem Antonia Marina.
  • rokikaciga
    9.4k
    Treba otvoriti gofundme za kucanstvo Jakirovic.
  • Dzoni
    3.5k

U svakom slučaju, odlazak u Italiju prije 18 je lose-lose situacija. Kad i plate odštetu, nije prevelika, a može se zaraditi puno više ako odigra nešto za seniore, a igrač tamo dolazi spremniji pa rijeđe propadne, a ako se ne plati, klub nije dobio ništa, a igrač se najčešće izgubi u Primaveri
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Sergej kao njegov otac i osoba koja ga usmjerava u karijeri nek podere svoju trenersku diplomu i na celo si istetovira neznalica.Jurki

Koliko gluposti da oprostis se ovdje svakodnevno pise (pa i ja nekad samo to skuzim poslije i to kazem bez pardona). Toliko pljuvacine po svemu osim po necem sto treba opravdano iskritizirat a znamo i sta. Ako hoce ici neka ode za dobru cijenu, meni je zao sto situacija nije takva da dobije sansu a mogao je pa neka si nadje bolje ako tako misle i gotovo, ali pisat ovakvo sta palac dolje.
  • Jurki
    21.8k
    nema smisla nista mu objasnjavati.
    Lik tvrdi da ce u Interu koji ima stopera na lopate pod ugovorom dobiti prije šansu, nego u Dinamu gdje je nominalno cetvrti stoper u seniorima.
    Ne kuzi da je Jakir udaljen od prve momcadi Intera isto kao i ja.

nije to uopce hejt ni prema Leonu, ni prema Sergeju.
    Samo velim da ne mogu skuziti da nakon kaj je hrpetina nogometasa tam propala, da netko uopce razmislja o Italiji.
    Pogotovo to ne mogu skuziti jer je Sergej cijeli zivot u nogometu i zna kak stvari u nogometu funkcioniraju.
    Kaj se kritike tice, da stvari u nasoj skoli nisu poslozene najbolje i trebat ce vremena da se to poslozi. Da bu kolateralnih zrtava ... bude, jbg to je zivot.
  • ElDorado
    9k
    Kad bi mi netko od ovih kritizera objasnio u kojoj je to tekmi ove jeseni trebao Jakir dobit minute ispred Scotta?
    Ne spominjite koprivnicu to smo apsolvirali
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    A tko i gdje tvrdi da ce on u Interu dobiti sansu, kad je on jos igrac Dinama?

Kad bi mi netko od ovih kritizera objasnio u kojoj je to tekmi ove jeseni trebao Jakir dobit minute ispred Scotta?
    Ne spominjite koprivnicu to smo apsolvirali
    ElDorado

Nisam kritizer ali bilo je brdo utakmica sa 2 gola prednosti gdje je sjedio na klupi, znaci mogla se naci koja minuta sigurno pred kraj ili nesto, cisto da okusi teren.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.