• Kujtim Shalla
    8.1k
    ja se isto pitam ,pa jeli Petko ikad zabio toliko u jednoj polusezoni ?
  • rokikaciga
    9.4k
    Nekad nije prebacio tolko u skoro cijeloj sezoni. Ali je imao i vise asistencija i predasistencija.

U svakom slucaju Beljo nije promasaj.
  • Crni86
    19.2k
    IMG-0337.jpg

Beljo ima cisto solidnu konverziju priliku u golova. Utjecaj na igru mislim da svatko vidi, kad gleda da ki igra kulen ili on i koliko beljo vise prostora otvara za ostatak momcadi.

Prodali bi kulenovica za 3,4 milijuna, ali beljo koji je bolji napadac je promasaj za 5 milijuna eura….
  • Crni86
    19.2k
    promjenio sam sada link :smile:
  • Fatos Beqiraj
    909
    Da su nam bar svi promasaji ko Beljo.

Lik ima 11 golova, okej igra je na momente sranje, al cijela momcad je igrala sranje. Kad City igra sranje i haland je sranje
  • fakin
    2.8k
    Leon Jakirović

Talijanski insajder Lorenzo Lepore objavio je ekskluzivnu vijest da je Dinamo odbio ponudu Intera od 2 milijuna eura fiksno uz 1.5 milijuna kroz bonuse i 10% od sljedeće prodaje. Dinamo traži 6 milijuna eura uključujući bonuse ili 5 milijuna eura plus bonusi i postotak od sljedeće prodaje. Dinamo sada čeka Interov odgovor, a Jakirović je već dogovorio osobne uvjete s talijanskim klubom.
  • rokikaciga
    9.4k
    S tim mozes guzicu obrisat. Lepore je sve samo ne insajder. Covjek ima tu na forumu profil i zica okolo naokolo informacije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.