• Efes Pilsen
    14.6k
    Znaci istina je da Stojke radio i po kucama. Logicno, nije auto bezveze u barsun presvukao.
  • Jos-Optimus
    8.9k
    joj, joj...bio je prije njega još jedan, dugo se to pisalo i pregovaralo, desetka, mladi Brazilac, bio je kapetan u svom klubu...znam da sam svaki dan čitao Sportske i nadao se...nije na kraju došao, ne mogu se sada sjetiti da me ubiješ
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Slažem se da bi za ovu kategoriju trebalo uvesti i pravilo o minimalnom broju nastupa za Dinamo. Nije isto ako je netko bio doslovni prevarant kao Alleu Darbo pa je slikao kopačke za instagram i nije odradio niti minute ili netko tko je igrao jedno vrijeme i tjerao navijače na samoubojstvo.

Kad govorimo o strancima koji su zaista i odigrali nešto za Dinamo, to je meni uvjerljivo Carlos. Mislim da je to bio jedini Brazilac koji nije bio talentiran za nogomet i naravno završio je u Dinamu. Meni je posve nevjerojatno da je odigrao blizu 100 utakmica u hrvatskom nogometu i dobio državljanstvo. Sjećam se da je Ivanković imao neki fetiš na njega pa ga je odvukao iz Varteksa u Iran. Od Brazilaca se još sjećam onog Osmara, majko draga gdje su njega našli. Mislim da je on odradio isto negdje desetak utakmica. Mislim da je nakon Dinama igrao samo po turnirima birtija u Riju.

Jakub Sylvestr je po meni apsolutno za ovu kategoriju, iako je imao solidnu karijeru nakon nas. Igrao je negdje dvadesetak utakmica HNL-a, možda je zabio jedan gol, ostatak je doslovno radio cardio na terenu. Potpuno nevidljiv i smotan.

Mnogi su ga spomenuli, ali Papadopulos koliko god bio loš je ipak nešto i napravio, zabio je Salzburgu, zabio je Sesvetama ako se dobro sjećam, podjelio je par asistencija. Nije to baš bila grozna epizoda. On mi nije za ovu rubriku.

Ovi "usual suspects" kao Lee Addy, Guillermo Suarez naravno. Sad kad čitam temu, pravo je čudo kako mi nismo u stečaju sa gomilom apsolutnih kretena koje smo dovodili.
  • ZGBhoy
    1.9k
    Jel netko spomenuo igraca imenom Marcos Guilherme? Kakav je on bio ne sjecam se bas vise, samo da je napravio par Utakmica i otsiao na kraju Polusezone opet.
  • Droljo
    24.2k

Taj je bio vunderkind
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url