• Zagi
    15.4k
    Dejan Ljubičić. Manje tehnike od Carlosa ako ikome treba objašnjenje.
    Tragedija od igrača.
  • Crusades
    22.1k
    Pretjerujes, debelo. Ne znam gdje ti se toliko zamjerio. Naravno da nije bilo idealno, al uopce ga spominjat u ovoj kategoriji s razno raznim anonimusima je pretjerano.
  • Zagi
    15.4k
    Ne znam gdje ti se toliko zamjerioCrusades

Pri svakom štopanju lopte i svakoj odluci kada njom napokon ovlada.
  • emilperska
    14.8k
    Čovjek je Hrvat iz Srednje Bosne.
    Zašto je opće spominjan na ovoj temi?

Jučer je btw u njegovom Kiseljaku bila Plava noć...

Tom logikom bi i Mario Gavranović bio stranac..
  • cibona
    7.8k
    Dejan Ljubičić stranac :rofl: :rofl:

Bože... Što još neću pročitati na ovom forumu...
  • Zagi
    15.4k
    Jbg neki broje i Mujčina i Gojaka pod strance.
    Rođen u Austriji , odrastao u Austriji , igra za njihovu repku.

Nebitno na kraju. Bitno da je otišao.
    Prevara od igrača.
  • cibona
    7.8k
    Jbg neki broje i Mujčina i Gojaka pod strance.Zagi

Njih tek nikako ne brojim pod strance :cheer:
  • Zagi
    15.4k
    Ni ja ali kad je bal ...
    Da ima tema "najgori igrači naših korjena ... " tam bi ga iskritizirao ali nema.
    Negdje moram, stvarno se nemrem sjetiti lošijeg veznog igrača. Buraza mu nisam volio ali za njega je Kante.
    Agić? Ma ne, Jasmin je bio koristan.
    Vjerojatno Renato Pilipović. Taj isto nije znao dva na nogu. Do tam moram ići jbt.
  • Jos-Optimus
    9.7k
    Daleko je Carlos od flopa. Nije bio tipični brazilac, ali bio je ok stoper, posebno kad se malo aklimatizirao. Imao je on baš dobrih tekmi.

Ali kad smo kod Bosanaca, sjeća li se itko Enesa Mešanovića? Katastrofa.

A i onaj "sin vjetra", Munoz, majko mila koja prevara.
  • blueslavonija
    110
    Enesa možeš vidjet u finalu kupa protiv Varteksa (1-0 Leko) https://www.youtube.com/watch?v=2dmmrK15EWE&t=80s.
    A recimo da mi nije bio najgori, imao je nešto ali puno tog i nije imao da bi bio za Dinamo. Munoz mi je bio totalna truba i prevara.
    Meni u sjećanju ostao Said Husejinović i njegova izjava kako je sklon noćnim izlascima. legenda :) https://www.index.hr/sport/clanak/Said-Husejinovic---Jos-jedan-Dinamov-nogometas-sklon-nocnim-izlascima/655479.aspx
    vrtim film : Nikolaj Rasmussen, Gražvidas Mikulenas, Vitor Junior hobit iz brazila, Dimitrios Papadopoulos
  • Jos-Optimus
    9.7k
    a...Papadopoulos je bio školovan igrač, samo smo mi očekivali Ronalda. Mešanovića sam se sjetio zbog najava o mega igraču. Isuse, Vitor Junior, e to je bio klaun
  • DiddyGuela
    5.5k
    Jan Lecjaks je bio grozan. Pogotovo s obzirom na nekakva ocekivanja u odnosu na njegovu karijeru prije Dinama. Uzasan igrac, nije mogao ustopat ni dodat loptu kak spada. Teski flop.
  • Jos-Optimus
    9.7k
    je, taj je baš bio panjina
  • rokikaciga
    11.4k
    ak se ne varam njega je gurala malo mutna njuska. Nikad on nije bio neki super igrac sto se i vidi jer nikad nije zaigrao za Cesku repku, a nakon Viktorije Plzen vise se nije vracao u Cesku jer tam svi znaju da je panj.
  • DrRatoljub
    474

Žao mi je, ne slažem se. Carlos je bio baš loš, tehnički slab i nesiguran. Ne bih rekao da je bio jedan od najgorih, ali ukupno jako loše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet