• Goncalo Santos
    3k
    momku zelim ono sto i svakom novom igracu zelim, da bude najbolji ikad na svojoj poziciji u Dinamu.

Hoce li to biti, vjerojatno nece, ali eto neka mu je sa srecom kao i svima. Nema zle krvi, sprdam se.
  • Ljubo
    358
    kazem sve 5 moja greška, krivo sam shvatio upis. Još jednom oprosti.
  • Crusades
    21k
    Ekipa debelo pretjeruje jer je određene pojedince doveo mrski im Marić i još im mrži Zajec.
  • jedan u nizu
    17k
    Pošto je naziv teme ''Najgori stranci Dinamo Zagreb'' i nigdje ne pise da mora biti igrac, krenut cu u drugom smjeru.
    Makar tehnicki nije ''stranac'' ali ima dvojno drzavljanstvo i ''drugu domovinu'' gdje obitava nekoliko godina.

ZDRAVKO MAMIĆ
  • Tom Hanks
    4.7k
    Samo nek on zabija gdje oče,ja znam gdje nije zabijao
  • kariola86
    221
    Paul Tabinas
  • Chempers
    1.2k

Kanga u Dinamu ima goru statistiku od famoznog Papadopoulosa. Da, baš je imao peh, nije imao s kime igrati :rofl:
  • Navijač Dinama
    11.3k
    Bilo ih je stvarno podosta, kako i njih stranaca tako i domaćih, još teže od svega ih se sjetit svakog, ja i nemam tu kao neki forumaši puno godina pa i ne mogu se baš u bocu najbolje prisjetit perioda sredine 2000ih pa do negdje 2008e, 2009e.

Treba odradit jebačku analizu i prisjetit se svih igrača dobro,a ne znam od koje bi živine, lopate i panjine počeo.

Stvarno ih je Mamić znao podovodit da imam osjećaj da pola njih, da ih krkan nadrogirani nije doveo, bili bi valjda zaposlenici odjela za gradsku čistoću, i to kad ide onaj smetlarski kamion, a oni budu iza i kupe kante i prazne kontenjere ili bi prodavali fejk Bruno Bannanije i polovnu robu na koridoru.

E da, još nešto, da li se pod stranac smatra i nekakav Sulejman Krpić i Huseijnović, jer i oni su gledajući stranci ili samo ove što su baš van te neke uže regije(susjednih zemalja)?

Evo nekakvim redom ću probat isključivo iz Dinamovog mandata(ne gledajući prije i poslje dolaska):

Sandomierski= no comment

Lee Addy = isto da Bog sačuva

Dodo= kako je on završio u Dinamu, znaju samo dragi Bog, tadašnji scouti koji su ga preporučili i Mamić koji ga je stvarno doveo tu.

Carlos= više ikona nego panjina, ikonska panjina

Papadopulos= po meni Grci osim Eura 2004, su malte ne kao i četnici, cijepljeni protiv nogometa, zato recimo njima(Grcima) stranci(a relativno i kod srba), jak kapital i velike fan baze drže nogomet na životu, godinama.

Matel - hrast

Ruben Lima = bukovina

Paolo Machado= obzirom na očekivanja, promašaj

Jan Lecjaks = ponajveća krampa što sam ikad svjedočio gledat. Kad bi opisivao nekom dinamovcu horor film nogometnim riječnikom, opisao bi ga njime.

Lirim Kastrati= vidi pod Lecjaks

Tongo Doumbia= valjda jedini crnac koji je spor i koji od tehnike imao samo mobitel.

Francis Mbouadje= crna verzija Lecjaksa

Urugvajac Sosa= što manje o njemu, to bolje.

Luka Menalo(držvljanin je i reprezentativac BiH): isto lopata, osim gola onog Osijeku 2022e i Lokomotivi 2023e, nije napravio ništa dobro vrijedno sjećanja.

Mihajličenko= lite verzija Lecjaksa

Cordoba i Kanga= ovaj prvi imao jednu solidnu utakmicu i nije bolji od Daria Špikića. Ovaj drugi je imao valjda trilion stativi i prečki, kad se obrazac taj ponavlja, to nije više nesreća, nego jednostavno lopata, što je Willy Vanilli bio.
    Nažalost, neki su ga čak i neobranjivo branili na uštrb šikaniranja najboljeg stijelca Dinama prošle sezone.

Mmae je propuh u glavi, ali recimo za novac koji je doveden kao i Bernauer meni bili taman igrači, tako da ih ne bi stavio u ovu temu.

Toliko od mene na ovu temu.
  • NerminB
    697
    Ti ocito ne znas znacenje rijeci najgori dok stavljas ovdje luku menala.
  • Zambatine škude
    4.1k
    Nije poanta teme sjetiti se svakog stranca u povijesti koji nije ispunio očekivanja. Za par godina da se otvori tema najvećih Dinamovih promašaja bi se po tom kriteriju našlo valjda 80% igrača iz zadnjih par sezona.

Ruben Lima, Machado, Lecjaks, Kastrati, Mihajličenko, Kanga svi solidni igrači, vani negdje čak i vrlo dobri. Više mogli/trebali dati, ali ni u kojem univerzumu ne mogu u rečenicu s nekim drugima iz ove teme jer su ipak imali neke ozbiljne karijere.

Mmae je propuh u glavi, ali recimo za novac koji je doveden kao i Bernauer meni bili taman igrači, tako da ih ne bi stavio u ovu temu.Navijač Dinama

Mmaeov ugovor je najgori u povijesti kluba. Jeftinije bi te izašlo da si ga platio milju i pol eura i stavio na 300 k eura plaće.
  • Navijač Dinama
    11.3k
    Mmaeov ugovor je najgori u povijesti kluba. Jeftinije bi te izašlo da si ga platio milju i pol eura i stavio na 300 k eura plaće.Zambatine škude

Mislim(bar pretpostavljam) da je ovdje stvar o igračkim kvalitetama i igračkome mandatu u Dinamu. Mmae je u mandatu Dinama bio sasvim pristojan, bolji je igrač nego recimo Torrente.

Za ugovor njegov se u potpunosti slažem sa tobom. Samo za takvo šta je bio zadužen njegov agenat, kao i naš ex. SD, Marko Marić, koji je općenito napravio puno sranja pa skoro uspio destabilizirat i sjebat cijeli klub u tome prijelaznome roku, mjenjanjem dva trenera, doveši trećeg znatno lošijeg od prethnodne dvojice, vrijednovanjem i konačnom underprize prodajom Petra Sučića u Inter.

e jer je određene pojedince doveo mrski im Marić i još im mrži Zajec.Crusades

Nesimpatično insuiranje i krivodrinske borbe sa imaginarnim neprijateljima. Nije ljudima ovdje mrzak Marić radi toga što je bio blizak Zajecu(zamisli sportski direktor blizak predsjedniku kluba) ili DP-u(zamisli sportski direktor blizak vladajućoj strukturi kluba za čije je vrijeme izgubio privremeni SD u de facto i de jure SD).

Mrzak im je zato što je skoro upropastio klub sa svojim glupostima, i isto takvim odlukama, zbog njega prvenstveno i ponajviše i izgubili titulu, ostavio skoro spaljenu zemlju, pa sad ljudi nakon njega, Dabac u manjini, ali u većini i prvenstveno Boban moraju gasit požar i ispravljat njegove gluposti i skoro pokušaj likvidiranja kluba.

Klub je uvijek i uvijek će biti iznad svih pojedinaca, grupi, sitnih interesa i pokreta. I to nije jednom dokazano.
  • Chempers
    1.2k
    Klub je uvijek i uvijek će biti iznad svih pojedinaca, grupi, sitnih interesa i pokreta. I to nije jednom dokazano.Navijač Dinama

Džabe ti to objašnjavaš nekom tko se ne slaže s tim.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube