• Sajla
    16.5k
    to je slično kao članci koje sam čitao prošle godine, a najavljivali su da bi moglo biti gotovo sljedeće - tj. 2026. nadajmo se da bude im dobro išlo i da će Dom sportova brzo u pogon!
  • Crni86
    19k
    Ja koliko sam cuo radovi jako dosta kasne i da je gorovo nemoguce da bude u 2026. gotov.
  • shameless86
    1.3k
    2026 bi trebala biti gotova samo konstrukcijska obnova..i otvorena ledena dvorana..a na kraju kad se obavi konstrukcijska obnova na cijelom kompleksu,ide energetska obnova..tak da cijeli projekt nebu gotov ove godine..tak sam ja shvatio jel
  • jedan u nizu
    17k
    S obzirom da je 2026. i da je gradski proracun za ovu godinu davno donesen, pretpostavljam da su novci osigurani da s te strane nema sanse da nesto zapinje.

U listopadu su pisali da krecu sa pokrivanjem krova, nakon sto su vec rijesili konstrukciju, te da je u planu do kraja godine to zavrsiti.
    Ima netko sa Zonara da poslika jel gotov krov :lol:

Jel zna netko da li je uredenje platoa i trga ispred isto predvideno ovom obnovom?
    Taj prostor je prazan, zapusten i neiskoristen. Volio bih da je tamo malo vise zelenila, klupica ispod i okolo stabala, i jos da ima nekih ugostiteljskih objekata/terasa na tome da i taj prostor zazivi lijepo i da se koristi svaki dan, ne samo u vrijeme dogadaja u samim dvoranama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet