• skener
    7k
    Još jedan Čop u plavoj svlačionici: Dobro nam došao Mihael!

Futsal Dinamo doveo je svoje prvo pojačanje u 2026. godini. Riječ je Mihaelu Čopu, inače mlađem bratu našeg Luke, koji u Zagreb dolazi iz slovenskog kluba The Nutrition Extrem.

Devetnaestogodišnji Mihael također je i povremeni član slovenske futsalske reprezentacije, a vjerujemo da će se sjajno uklopiti u našu momčad. U nastavku teksta pročitajte intervju te se upoznajte s našim najnovijim pojačanjem

“Zovem se Mihael i dolazim iz Slovenije. Futsal igram već dugi niz godina i oduvijek sam bio natjecatelj koji daje maksimum za ekipu.”

ako si reagirao kad si saznao da si blizu potpisa s Futsal Dinamom?

“Kad sam saznao da sam blizu potpisa s Futsal Dinamom, bio sam jako sretan i ponosan. Riječ je o velikom klubu sa velikim ambicijama, tako da nisam puno razmišljao, želio sam biti dio te priče.”

Koliki utjecaj je imao tvoj brat Luka na tvoj dolazak u Zagreb?

“Moj brat Luka sigurno je imao velik utjecaj. Puno smo razgovarali o klubu, gradu i svemu što Dinamo znači. Njegova pozitivna iskustva i savjeti dodatno su me uvjerili da je ovo pravi korak za mene.”

Pretpostavljam da si već bio na nekoj utakmici našeg, a sada već i tvog Kluba. Koliko si upoznat s klubom, njegovom poviješću i ambicijama?

“Bio sam već na utakmicama kluba i pratio sam Futsal Dinamo i prije dolaska. Znam da je riječ o klubu sa strastvenim navijačima i uvijek najvišim ciljevima. Ambicije su jasne – borba za trofeje i vrh hrvatskog futsala.”

Kako bi opisao svoj stil igre i što navijači mogu očekivati od tebe na terenu?

“Opisao bih se kao igrača koji je agresivan u obrani, snalažljiv u tranziciji i uvijek spreman pomoći ekipi. Navijači mogu očekivati maksimalnu borbu za svaki duel i mene na 100 posto u svakoj utakmici.”

Na samom kraju Mihael je istaknuo čemu se najviše veseli dolaskom u Klub te naravno, prenosimo i njegovu poruku za navijače.

“Najviše se veselim igranju pred punom dvoranom i atmosferi koji ovaj klub ima. Veselim se i radu s ekipom te prilici da zajedno napravimo velike stvari. Navijačima mogu poručiti da ću u svakoj utakmici dati sve od sebe za ovaj dres. Nadam se da ćemo zajedno slaviti puno pobjeda i trofeja. Vidimo se u dvorani!”

Mihaelu zahvaljujemo na vremenu, a ovim putem mu želimo puno uspjeha, sreće i golova u Futsal Dinamu te jedva čekamo njegove prve minute na parketu!

https://futsal-dinamo.hr/jos-jedan-cop-u-plavoj-svlacionici-dobro-nam-dosao-mihael/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.