• plavi72
    2.1k
    Poraz u prvenstvu ove godine od Osijeka,poraz u polufinalu super kupa na početku sezone(ispali na šesterce),poraz u polufinalu prošle godine,baš nam je trebala ova pobjeda i dosta više tog Osijeka :lol: !
    Jednostavno :heart: Dinamo Zagreb !
  • Mihael2305
    1k
    Mislim da je Čekolov gol za 1:0 , gol sezone i kupa
  • plavi72
    2.1k
    :up:
    Gol koji je "ubio" vratara !
    Meni je i Mužarov gol :blush: !
  • Mihael2305
    1k
    Gol koji je "ubio" vrataraplavi72

Čovjeka je poslao u tešku depru, baš sam ga pratio, nije mu dobro bilo. Čak i Pasaričekov odbijanac za 9:1 :rofl:
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k
    Ovakav futsal gegen presing kao jučer bi trebali igrati cijelu sezonu, jer možemo to.
    Jučer su svi bili nadahnuti, brutalnih golova je palo, a meni nekak najdraži je Pastin, kada ja otresao braniča i silovito u drugi kut uz stativu lijevom zakucao...
    Adnan jučer najemotivniji, mislim da je mogao da bi skočio kod nas na tribinu :grin:
    Vidi se da mu Dinamo znači sve :heart:
  • Crni86
    19k
    Decki fizicki podsjecajju na prvu titulu onaj drugi dio prvenstva… imao si dojam da mogu igrat tri tekme za redom… al ova ekipa djeluje u toj energiji jos bolja

Taj presing je za gust gledat. Razbit novo vrijeme onako u makarskoj pa sad ovako osijek… dvije jako jako dobre ekipe ne moze svatko.
  • plavi72
    2.1k
    Široki Brijeg 19.siječnja 2020.g.
    3-3(Šulentić,Prgomet 2)
    kapetan Đulvat,trener Jukić

fb633aed-9969-46da-94de-3c7d9f7a2068-800x601.jpg
    mnk-hercegovina-futsal-dinamo-04-375x195.jpg
    IMG-20220702-WA0001.jpg

Utakmica koja se možda čini nebitnom, ali je opet pokazala Dinamov duh, onaj koji nas baš uvijek mora pratiti, a to je da nikad NEMA PREDAJE“, rekao je kapetan Đulvat koji je i vodio ekipu jer je trener morao s Mužarom(tada juniorom) na neku utakmicu u Zg.
    Gubili smo 2-0 i 3-1 ,FDinamo je svratio na Široki poslije gostovanja u Dubrovniku !
  • skener
    6.9k
    Polufinale Kupa

Futsal Dinamo - Novo Vrijeme

25.02.2026.godine u 19 sati
  • Crusades
    21k
    Ne igra se final 4 ove sezone?
  • plavosrce
    99
    Nije ni prosle ako se ne varam, kad smo igrali protiv Torcide u finalu uzvrat?
  • Crusades
    21k
    Moguće, ne sjećam se više :up:
  • plavosrce
    99

Je je, digla magarad pehar u Ciboni, šteta što ove godine nema revanša
  • NB86
    17.4k
    Se zna kad bi trebo bit okvirno dom sportova gotov ?
  • Sajla
    16.5k
    prije par mjeseci su bili članci koji su govorili "sljedeće godine bi obnovljeni Dom sportova mogao otvoriti vrata", tak da ćemo se još načekati. Senf je danas imao nekakvu presicu gdje se hvalio kako će se ove godine završiti bazen u Španskom, stadion u Kranjčevićevoj, cesta i pruga u Sarajevskoj. Dom sportova nije spominjao, bar ja nisam vidio.
  • rioda
    12.8k

Meni zvoni da sam negdje nedavno vidio da je plan za dovršetak Doma sportova u 2027. godini.

Sad sam našao neki članak od 1.1. ove godine.

U obnovu Doma sportova ulaže se 45 milijuna eura. Radovi su počeli lanjskoga srpnja i podijeljeni su u tri faze. Faza 1, vrijedna 30 milijuna eura, uključivala je rekonstrukciju i sanaciju dvorana 1, 3 i 4. Nakon što su one cijelo ljeto bile bez krova, na red je došla i Dvorana 2 odnosno faza 2 vrijedna 7,8 milijuna eura. Faza 2 uključuje uklanjanje krova na Dvorani 2, uklanjanje postojeće čelične konstrukcije i projektiranje nove te izvedbu pojačanja oko postojećih stupova. Za izvedbu, tvrtka Bridge&Anchor ima pola godine. Treća faza donosi potpunu energetsku obnovu i modernizaciju interijera. Dom sportova u novom bi ruhu trebao zasjati ove godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet