• Mihael2305
    2.7k
    Ma ak su dva kombija bila na marsoniji, onda je krpa bila vjv u kombijima koji su bili prije otišli neg su boysi došli. Nekako mi to ima smisla ak ju nisu našli kod ovih.
  • Alkmar1312
    284
    ne znam stvarno ni kaj je bilo ni kako. Samo delije su meni drzavna grupa, ne bi se cudio da su im cijelo vrijeme u smrdljivom beogradu transovi. Ma da nemam pojma
  • zadnjired
    672

cigani su perfidni kalkulanti. Složio bih se sa tobom da im je krpa vjerojatno u buksi stadiona Rajko Mitić...

Bilo kako bilo sa navijačke strane lijepa priča, vjerujem da će alpski srbi imati minus kod Generalštaba...
  • Mihael2305
    2.7k
    FB-IMG-1768141070784.jpg

Zanimljiva povijest :lol:
  • Ace Rimmer
    261
    Ja se isto ne bi čudio da su im sve krpe u prostorijama centralnog komiteta. Inače, ovi cigani iz Slovenije su prije par mjeseci upratili jednog momka iz Demona koji je išao na utakmicu Celja i predstavili se kao policajci, pokazali značku i naredili da isprazni sve iz ruksaka. Ugledali šta su htjeli, svladali ga i uzeli transparent koji su objesili nedavno na jednoj utakmici.

Ovaj iz Demona je napravio teški negativni IQ potez, ali cigani s policijskim značkama je lajtmotiv njihovog djelovanja.
  • Oluja
    7.5k
    Ovaj iz Demona je napravio teški negativni IQ potez — Ace Rimmer

Možda sam inteligentno obdaren tek toliko da znam pisati, ali molim te objasni mi što je lik točno trebao napraviti a da nije glupo u situaciji kad ga zaustavi nekoliko "murjaka" koji su mu pokazali značku i naredili mu pretres.
  • Navijač Dinama
    13k
    IMG-20260111-181414-459.jpg

Šta je babi milo, to joj se i snilo.
  • Ace Rimmer
    261

Naravno, objasniti ću ti, nije problem.

Prilično je neinteligentno i glupo nositi transparent koji predstavlja grupu sam samcat i odlaziti s njime na gostovanja nekog drugog kluba. Istina, Demoni su u dobrim odnosima s celjskim grofovima, ali sam nositi transparent koji predstavlja ekipu i još k tome putovati busevima i javnim prijevozom je dodatno izlaganje riziku i obilo mu se to o glavu. Zbog gluposti jednog člana i njegovog poteza ostali su bez transparenta.
  • Oluja
    7.5k
    prihvaćam objašnjenje i ovo je potpuno logično. Ja sam razmišljao da je nešto krivo napravio u odnosu s "murijom". Vidiš da mi inteligencija nije najjača strana.
  • Zagreb1992
    3.9k
    Gledao Zadar Budućnost i u jednom trenutku krenulo skandiranje pozdrav Torcidi ..jel moguće da su im opet bili na utakmici ex yu lige ? haha
  • Kulminacija
    69
    Jel zna netko gdje su oni opce krenuli, nemaju tekmu?
  • ksapi
    9.1k

Kako nemaju, igrali s Debrecenom danas u bg
  • Kulminacija
    69
    U Antaliji a ne u bg.
  • rioda
    18.7k

U Turskoj su na pripremama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.