• Mihael2305
    1k
    Ma ak su dva kombija bila na marsoniji, onda je krpa bila vjv u kombijima koji su bili prije otišli neg su boysi došli. Nekako mi to ima smisla ak ju nisu našli kod ovih.
  • Alkmar1312
    191
    ne znam stvarno ni kaj je bilo ni kako. Samo delije su meni drzavna grupa, ne bi se cudio da su im cijelo vrijeme u smrdljivom beogradu transovi. Ma da nemam pojma
  • zadnjired
    327

cigani su perfidni kalkulanti. Složio bih se sa tobom da im je krpa vjerojatno u buksi stadiona Rajko Mitić...

Bilo kako bilo sa navijačke strane lijepa priča, vjerujem da će alpski srbi imati minus kod Generalštaba...
  • Mihael2305
    1k
    FB-IMG-1768141070784.jpg

Zanimljiva povijest :lol:
  • Ace Rimmer
    33
    Ja se isto ne bi čudio da su im sve krpe u prostorijama centralnog komiteta. Inače, ovi cigani iz Slovenije su prije par mjeseci upratili jednog momka iz Demona koji je išao na utakmicu Celja i predstavili se kao policajci, pokazali značku i naredili da isprazni sve iz ruksaka. Ugledali šta su htjeli, svladali ga i uzeli transparent koji su objesili nedavno na jednoj utakmici.

Ovaj iz Demona je napravio teški negativni IQ potez, ali cigani s policijskim značkama je lajtmotiv njihovog djelovanja.
  • Oluja
    6k
    Ovaj iz Demona je napravio teški negativni IQ potezAce Rimmer

Možda sam inteligentno obdaren tek toliko da znam pisati, ali molim te objasni mi što je lik točno trebao napraviti a da nije glupo u situaciji kad ga zaustavi nekoliko "murjaka" koji su mu pokazali značku i naredili mu pretres.
  • Navijač Dinama
    11.3k
    IMG-20260111-181414-459.jpg

Šta je babi milo, to joj se i snilo.
  • Ace Rimmer
    33

Naravno, objasniti ću ti, nije problem.

Prilično je neinteligentno i glupo nositi transparent koji predstavlja grupu sam samcat i odlaziti s njime na gostovanja nekog drugog kluba. Istina, Demoni su u dobrim odnosima s celjskim grofovima, ali sam nositi transparent koji predstavlja ekipu i još k tome putovati busevima i javnim prijevozom je dodatno izlaganje riziku i obilo mu se to o glavu. Zbog gluposti jednog člana i njegovog poteza ostali su bez transparenta.
  • Oluja
    6k
    prihvaćam objašnjenje i ovo je potpuno logično. Ja sam razmišljao da je nešto krivo napravio u odnosu s "murijom". Vidiš da mi inteligencija nije najjača strana.
  • Zagreb1992
    3k
    Gledao Zadar Budućnost i u jednom trenutku krenulo skandiranje pozdrav Torcidi ..jel moguće da su im opet bili na utakmici ex yu lige ? haha
  • Kulminacija
    68
    Jel zna netko gdje su oni opce krenuli, nemaju tekmu?
  • ksapi
    6.7k

Kako nemaju, igrali s Debrecenom danas u bg
  • Kulminacija
    68
    U Antaliji a ne u bg.
  • rioda
    12.7k

U Turskoj su na pripremama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.