• nwankwo646
    1k
    Neke španjolske stranice šta prate Granadu kažu da je Dinamo pokaza interes za Lucu Zidanea...
  • Jos-Optimus
    8.8k
    Kao sto sam vec rekao, ne kuzim koji problem imate s dovođenjem takvih igrača, možda je za B momčad, možda je sigurnosni back up, možda misle da vide nešto u njemu, rizik je nikakav
  • NitkoBitan
    34.4k
    Pereju novac u sumljivom transferu
  • blue heart 72
    3k
    Ni ja ne vidim smisao u Ta(ra)binasu. Noa i Gale, te zlu ne trebalo KTC su više nego dovoljna alternativa Valinčiću
  • ElDorado
    8.8k
    Bomba naslov za Olivarijev tekst kao otpisani igraci ali zapravo nista novo. I Soldo i Stojke meni žao ak odu. A od tog da bu Ljubicic opet u 11 mi vec sada izlaze plikovi. Na pocetku sezone znali smo da se previse gomila veza. Zrtve ce ispasti oni koji to najmanje zasluzuju po meni.
    Kaj se Tabinasa tice sjecam se neke tekme s pocetka sezone kad mi je zgledao jako dobro. Onda se ozljedio i poslije bio uzasan. Ne vidim puno smisla u ovome.
  • Sibirski plavac
    7.7k
    Veli Olivari da Villar dobiva "drugu šansu". Vidović isto.

Nadam se da će je iskoristit.
  • Laugreano
    4.9k
    Pa realno vecinom pogodi. Zna imat dobre info.
  • Jurki
    21.6k
    Dovođenje Tabinasa mi ima smisla jedino za drugu momcad i drugo bas nista.
    Ovo za Lucu Zidana nema apsolutno nikakvog smisla jer imamo i previse losih golmana.
  • FazeN
    5k
    Napisao sam prije tjedan dana da je Tabinas najbliži od svih za put Maksimira, a izbacivanje iz ekipe Vukovara je samo ubrzalo proces.
    Mislim razumijem i ne smeta mi ovo "pojačanje", ozljeda Valinčića ko zna kako će se vratiti, moramo se riješit Gabriela jbg, klub vjerovatno ne želi ostati samo na jednom junioru, a ovo nije skupo pogotovo kad će ovaj imat plaću skoro ko juniori.

No ovdje ja vidim drugi problem pricajuci s ljudima oko stava Škegre oko ove teme, bojim se da bi opet mogla biti drama gdje nadam da opet neće ići preko leđa malog Mikića lomiti koplja
  • fakin
    2.7k
    ipak se dovodi desni bek. drago mi je da sportski sektor i uprava razmišljaju jednako kao i ja. to je jedino zdravorazumski
  • Zagreb1992
    3k

Onda rađe daš junioru šansu nego da dovodiš nekog limitiranog igrača i još dajep 100 k za njega
  • fakin
    2.7k
    jedno je davati šansu i treba davati mikiću šansu, ja sam prvi za to, ali ne treba ga forisirati svaku tekmu 90 min. mi ako prođemo europsku ligu igramo 9 utakmica u 35 dana. i to sad odmah dok je valinčić još izvan pogona. nemre to sam mikić odigrati sve na nekoj visokoj razini, izgorit će i on i momčad.

a na proljeće više nemamo prava na greške. nemamo prava s ovakvim budžetom i ovakvim igračima dvaput zaredom ne biti prvaci.

samo jbga još jedan stranac u momčadi, ali eto bolje išta nego ništa.
  • FazeN
    5k
    Onda rađe daš junioru šansu nego da dovodiš nekog limitiranog igrača i još dajep 100 k za njegaZagreb1992

Ma slažem se ja s tobom samo eto jbg, financijski nećemo ništa sigurno izgubiti, kao što ljudi kažu vjv bude u Dinamo B na ljeto.
  • Jurki
    21.6k
    sljedeci bek u klubu je dijete od 15 godina Trupcevic.

Vidim sad da je to Lepore objavil.. pa se nadam da je patka kao i obicno.
  • ElDorado
    8.8k
    Ali kako igrac koji nije nakon ozljede mogao u 11 Vukovara kod nas bilo kaj igrat?! Ocito je to isforsirao Capellas.
    Po čemu bi on to odigrao bolje od npr Galešića ili čak Solde?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.