• Laugreano
    6.1k
    Taj lik je frend od Mudrazije, pa prosipa propagandu kako ovaj treba igrat. Mudrazija nema kvalitetu za dinamo i neka ide di hoce. Dinamovci smi I svi mi, pa ne igramo.
    Dovođenje Mudrazije je bio cisti populisticki potez MM kad je vidio da su svi protiv njega.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Deda je premazan lik, ali nebitno sad on, ispada da na prste jedne ruke su ovi kaj su nekima po volji. Ne valja Deda, ne valja Denis, 8/24, Ničota, Olivari, Lesički, ona 2 novinara na Hrtu od neki dan, facebook komentari, onaj insider na Instagramu, na Ljubu se krenulo isto...kaj baš nitko ne valja i svi su tu da destabiliziraju klub? Razumijem argumente za puno tu nabrojanih da ne ponavljamo, ali baš nitko ne valja i svi su plaćenici i zlobnici? Postoji li opcija da NEKI možda kritiziraju iz dobre namjere? Pitam..
  • rioda
    18.6k
    Dovođenje Mudrazije je bio cisti populisticki potez MM kad je vidio da su svi protiv njega. — Laugreano

Mudražiju nije doveo Marić
  • Zagreb1992
    3.8k

Mudri je doveden da bude igrač rotacije , a ne igrač oko kojeg ćeš graditi ekipu ..realno za 25 30 minuta po tekmi je itekako iskoristiv
  • Laugreano
    6.1k
    @Tvrdica McTvrdi Kritika sama po sebi nije problem i nitko razuman ne tvrdi da se ne smije kritizirati.. Problem je kad se kritika počne temeljiti na poluistinama, krivim pretpostavkama ili potpuno uvrnutim činjenicama.
  • Orc123
    17.4k
    iz koje dobre namjere....kojim cinjenicama je baratao. Mudri u prvih 11? Umjesto koga? Di je objektivnost u komentiranju?

Ne, ima normalnih novinara ali ih nabrojis na prste jedne ruke! I da, takvi ko balknjeros, balaban, denis, medo, lesicki, kruselj i slicni zele dobro dinamu samo kad bi sve bilo po njihovom i kad bi im se dodvoravalo, kad bi im se pustale info i davale povlastice. . . Jer tako su nauceni u proslom sustavu. Sad vise nije tako pa svoje frustracije lijece na Dinamu.

Kako je lik fino govorio o Dinamu kad mu je na ljeto dinamo dao akreditaciju za utakmice prijateljske, pa mu poslali nove dresove itd....
    Kasnije se retorika mijenjala.
    Svaka cast i nasoj PR sluzbi, ja bi mu dao odmah otkaz tko je odlucio da su se takvim likovima slali dresovi besplatno koji se sprdavaju i seru po klubu, a ti i ja nek placamo 100+ eura!
  • rioda
    18.6k
    Ne valja Deda, ne valja Denis, 8/24 — Tvrdica McTvrdi

Ovo troje ne zaslužuje ni komentar

Ničota — Tvrdica McTvrdi

On je relativno ok, na dnevnoj bazi izvještava o klubu, većinom realno, ali nema baš neke insajd informacije, a samo ponekad neopravdano serucka

Olivari — Tvrdica McTvrdi

Nešto slično kao Ničota, dojam je da povremeno ipak ima neke informacije, više nego Ničota

Lesički — Tvrdica McTvrdi

On zaslužuje komentar, ali da je smrad. Oglašava se samo da bi popljuvao klub ili određene ljude u njemu, a sve iz nekih svojih interesa

ona 2 novinara na Hrtu od neki dan — Tvrdica McTvrdi

Ćevapi s ajvarom, mislim da tu dalje ne treba

facebook komentari — Tvrdica McTvrdi

Dno dna

onaj insider na Instagramu — Tvrdica McTvrdi

Nisam siguran koji

na Ljubu se krenulo isto — Tvrdica McTvrdi

Koliko sam ja vidio, dobio je samo pohvale nedavno za onaj istup oko suđenja na derbiju, kritizira ga se više zbog okoline u kojoj se nalazi

Uz navedene, tu su Tironi, Ledinski, Vice, Dragobratović, Mati... koji su manje-više svima dobri
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Slažem se

Dobro rasčlanjeno more or less.
  • modri-kibic
    2.2k
    I to govori Boško Balaban kojeg kad googlaš izađu ti prvo članci da nije placao alimentaciju,da mu je propala firma i da je pokosio dostavljača autom.

O balkanjerosu ne treba ni pricat, najvece postignuce mu je prijateljstvo i dogovaranje VIP stolova nogometašima.
    — Str1nger Bell

I zato se kaže:

Nije važno što se govori, već tko govori.

Šupci obični.
  • Smotanihaker
    1.1k
    Meni je samo smiješno kako pojedinci brane tu novinare i likove koji će reći sve za klik više. Samo otvorite portale, novine i te podcastere i vidiš da se o Dinamu ništa pozitivno ne piše i priča. Dok naprimjer o Hajdugu se samo pozitivno priča. Ispada da mi propadamo kao klub a Hajdug je najjači klub u svemiru i sve ono što oni rade je najbolje.
    Napokon smo se izborili za demokraciju i Boban napokon došao na čelo kluba i šta se dešava? Odjednom u klubu ništa ne valja, svi seru protiv Bobana, čak mi je i ovaj forum postalo teško čitati od tih svi dobronamjernih kritika koje imaju sličnu retoriku kao braća i policajac.
  • Doktor Kunić
    7.1k
    odvratan lik. Pljunuo bi ga na ulici. Zna mi izletit oni njegovi odvratni, bolesni, jazavski krikovi na golove Dinama i kakti veselje, a na svakom ćošku pljuje i sere po upravi. Govno šugavo, pratiš i ovdje sigurno, čitaj smeće jedno
  • hb1
    1k
    Meni su broj jedan svega 8/24, oni su roman struje svijesti a ne podcast. U jednom trenutku ti vise ne znas oce li ti ljudi se smijat ili plakat.
  • hb1
    1k
    Ta propaganda savrsenog Hajduka je bila strašno jaka one sezone kad smo okrenuli s Jakirom, tad se sjecam da nas se pljuvalo gdje god se stiglo dok su oni bili u usponu.
  • GOAT
    9.4k
    Ne znam u koju bi temu ovo stavio (admini ispravite ako grijesim). Podcast je ali nogometni nije no tematika je jako slicna nogometnoj

Na otprilike 12:00, Vori pocinje pricu o tome kako je njemu kao treneru tesko uskladiti razvijanje mladih igraca i postizati rezultat, o tome kako mladi igraci nastoje preskakati stepenice u razvoju i nisu vise strpljivi, razlika izmedu juniorskog i seniorskog rukometa

Izgleda da se to ne događa samo nama, veliki šok znam.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.