• NerminB
    634
    Kakav je slaven gospodin, a kakva je ibra glava. Mislio sam nakon novaka i luke da je to vrh piramide, a covjek dovede velikog ibru. Haos.
  • Warrior
    60
    Je li odradio cijelu emisiju na hrvatskom?
  • hardek
    7.9k
    Je, uz ubacivanje stranih riječi tu i tamo. Kako je intervju išao dalje, sve ga se lakše moglo razumit
  • KtcGoat
    2.5k
    Dobro se preparirao za intervju
  • NerminB
    634
    Kad ide drugi dio
  • Masto
    709
    u ponedjeljak
  • KtcGoat
    2.5k
    Stjelja odlazi iz PI.
    SRETNO SVIMA KOJI SLAVE
    Ona ekipa s gaming podcasta takoder
  • Dudu 9
    989
    Baš čitam, vidjelo se u zadnjih par podcasta da nema više volje za to, ali nije ni prije toga briljirao, naprotiv.

Svakako bolje da ide on nego Brkić.
  • NerminB
    634
    Filip najbolje vodi podcast, vidi se iskustvo i znanje. Stjelja je previse napadan i divlji, smarali su me podcasti koje je vodio.
  • Goncalo Santos
    3k

Milan

" daj ovaaaj, reci nam, kakav je osjecaj"
    "Ma ja i miki badelj smo ti frendovi"
    "Ja sam isto inace spaner zesci samo me ozljeda malo"
    "Ja jesam dinamovac, al mislim da hajduk zasluzuje titulu zbog navijaca"
    "Ma sopa i ja se znamo s veteranske fuce mi tu spanamo"

Stjelja

Covjek toliko ubije volju za gledanjem podcasta, a stvarno zanimljivih gostiju bude. Svede emisiju na to da si je on inace kompic s miki miki miki miki badeljom i da je on spano fucu. Uzasno antipatican i napadan voditelj koji stalno ponavlja price o sebi. Jedan slaven bilic koji je prije svega sportski djelatnik, a ne novinar je za njega nebo i zemlja.

Ako je istina da odlazi, drago mi je, brkic puno bolje radi. Samo da neki balkan deda ne bude novi voditelj.
  • LA BOMBA
    750
    Kad vidiš koliko je kvalitetniji (Ne)uspjeh prvaka od PI i sličnih podcasta vidiš da je mnogo bolje da sportaši intervju rade sa nekom tko je također bio elitni sportaš poput Stanića i Bilića, i ima to međusobno poštovanje, a ne da tamo netko tko nije zaradio ni eura od bavljenja sportom želi glumiti ravnopravnog jednoj legendi i biti nešto pametan, pričati o svojim iskustvima, uletavati sa pitanjima, davati svoja mišljenja...

Npr. pogledajte ovaj odličan intervju Piqueja sa Suarezom (ima engleske titlove)

Nisam još vidio nekog novinara da bi tako dobro pričao sa Suarezom i izvukao toliko iz njega.
  • LA BOMBA
    750
    Ovo je bolje od bilokojeg podcasta. Ne trebaju nikakvi podcasti i influenceri, samo zoveš dvije legende da malo popričaju i imaš mnogo bolji content.

• M94
    2.4k
    Npr. pogledajte ovaj odličan intervju Piqueja sa Suarezom (ima engleske titlove)LA BOMBA

Dva baš totalno antipatična tipa.
    Kmečavci i dajveri.
  • LA BOMBA
    750
    Dva baš totalno antipatična tipa.
    Kmečavci i dajveri.
    M94

O Piqueju nemam posebnog mišljenja ali Suarez je tip igrača kojeg bi svaki navijač htio u svojoj momčadi, uvijek je dao sve od sebe za svaki klub za kojeg je igrao i za reprezentaciju. I naravno mrzit ćeš ga ako igra u protivničkoj momčadi, ali to je jednostavno dokaz kako je dobar bio.

Po mom mišljenju ni jedan igrač u povijest PL nije imao tako dobre sezone kao Suarez 2013/14, dao je 31 gol na 33 utakmice što je totalno ludo jer nije pucao ni jednog jedanaesterca i radio je dirty work u napadu i imao ogromno asistencija. Igrao je za Liverpool koji je tad bio vrlo loš, i sam ih je gurao do borbe za naslov.

Kad pogledaš kakve golove je dao onu sezonu, bili su to svi mogući golovi, iz daljine, glavom, dribling obrane, slobodni udarci i često je totalno sam stvorio šansu za gol svojim ludim presingom, tražio je duele koji su bili 30/70 u korist protivnika, nevjerovatan work rate i želja po pobjedi.

Svi njegovi golovi u sezoni 13/14:

Oni koji misle da ne bi voljeli Suareza ako bi igrao za njihovu momčad lažu. Kod takvih igrača trebaš uvijek biti objektivan.
  • Noel
    17.9k

Nisi još dodao da je Suarez tu sezonu 2013/2014 počeo tako da nije smio igrat prvih par kola zbog suspenzije.. Bila je situacija sa Patrice Evrom i rasizom. Suarez je tad bio pod linčom od strane engleza. Čini mi se da je tek počeo poslje 5. kola. Ostalo je povijest. Kako je lik odigrao tu sezonu, ne pamtim takvu sezonu nekog napadača. Tu nisu bili samo golovi (31) nego i hrpu asistencija (12) i poteza za pamćenje.

Tu sezonu je presudila očajna obrana i vezni red Liverpoola koji je primio nevjerojatnih 50 golova. Tih 50 golova kao viceprvak Engleske je veliki raritet ali su i zabili preko 100 golova i to je vjerojatno jedna od najluđih sezona Premier lige. Vrhunac ludila i kraj cijele te sezone je sklizanje Gerrarda koji poslje pobjede protiv Citya par utakmica prije te sa Chelseaem drži govor na centru gdje opominje igrače da su jako blizu titule i da se ne smiju poskliznut. Uz kamere koje snimaju taj trenutak. Ostalo je povijest.

Kad smo već god Gerrarda, tu sezonu on im je bio veliki uteg jer su igrali run&gun nogomet koji je zahtjevao trkački moćnog defanzivnog veznog a on je bio čista suprotnost. Na zalasku karijere, daleko od najboljih dana je bio očigledan uteg te momčadi ali Brendan Rodgers nije imao hrabrosti ostavit ga na klupi. Niti nije imao drugih opcija.

Da se vratim na Suareza, tu sezonu je bio najbolji igrač svijeta. Barem za mene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.