• Masto
    772
    ne bih ga ni ja prodavao samo se spominjalo ako bude dobrih ponuda
  • Sajla
    16.4k
    Za McKennu se nadam da bi mogao biti novi KTC i ovdje završiti karijeru, ne bih ga prodavao. Naravno, tko zna što budućnost nosi, ali na mene je ostavio jako dobar dojam. I ne, neće zatvoriti put Leonu Jakiroviću kao što ni KTC to nije napravio Josipu Šutalu.
  • Hoxhemo Titulu
    26

Stojković otkako je došao ima jednu polusezonu gdje je dobio priliku u kontinuitetu. Prije toga je imao peh i popušio ozlijedu. U toj polusezoni je bio naš ponajbolji igrač i pokazao je da može radit razliku na SHNL razini.

Luka puni 24 u sezoni 2027./28. Fruk je 22 rođendan dočekao u Gorici. Uskoro puni 25 i još uvijek nije ostvario transfer u lige petice.

Narativom se može manipulirati. Meni je jasno da prosječni navijač ima pamćenje 3 utakmice, ali idalje mislim da puno premalo kredita dajemo nekim igračima. Ovdje sam dojma da smo se ihvatili "divljeg igrača", pa ako ne valja Bobano, onda odmah ne valja ni meni.

Istom logikom onda možeš reći i da je Jagušić precijenjen jer su mu brojke napumpane preko tih dalekometnih šuteva koji su mu ušli, a i fokalna je figura napada jednog Slavena, a najveće utakmice karijere su mu one protiv nas, gdje se nije pretjerano iskazao.

Znam da se pretjerano igram Stojketovog odvjetnika, ali nije baš da se pod Kovom puno igrača (sem stopera) isprofilirano i popravilo dojam. Hoxha živi od toga da je 1 man offense i digao si je reputaciju. Ostatak ofenzivaca, eventualno Bakrar koji je doveden bez očikivanja - ostale se pretežito kritiziralo kroz dosadašnji dio sezone.

Malo previše mistificiramo, odnosno dajemo previše na značenju toj koheziji i energiji "domaće" ekipe u doba Bjelice, a uopće ne pričamo da smo u tom trenurku zapravo imali i daleko najveću razinu individualne kvalitete. Dakako da je taj kohezivni element i to zajedništvo bilo podstreh individualnon razvoju igrača, u to nema sumnje. Ali ako već stalno uzimamo tih par sezona kao neki benchmark, treba biti pošten i reći da su tu poklopilo nekoliko faktora - razvoj ekstra talenta (Olmo, Joško, Šutalo, Livi. Majer), pogodak s pojačanjima (Orša, Petko, KTC, Gavro), nisu se igrači prodavali na prvo zveckanje kovanica, imao si par jakih karakternih igrača u zrelim godinama i trenerčinu na klupi.
  • Zvonkec
    490
    zato jer nam netreba imaš nou imaš galešića, moris je počeo trenirati odvojeno znači za mjesec dana mjesec i pol max ti bi plaćao igrača da ti zatvara domaćeg dečka, ali onda sereš da samo stranci ostaju a domaće teramo. Noa ak nebu barem u rotaciji za godinu dana bu otpisan kao nedokazana bivša nada, a ti buš opet srao da boban rastjeruje sve domaće. Daj se odluči jesi za naše ili si za kupovanje ili samo kenjaš da bi kenjao
  • Jurki
    21.5k
    i za 2 mjeseca ce se Valincic polako vracati u natjecateljski nogomet, taman da odmori/zamijeni Mikica. Do kraja sezone imamo 2 beka koji se ravnopravno bore za poziciju.. pa koji bu bolji.. nek igra.
  • Dadox
    1.2k
    o bože…
  • fakin
    2.7k
    Vi mislite da ce junior igrati dva mjeseca svaku utakmicu? Au sta cete mu upravo vi raditi i koliko cete ga pljuvati kad krene grijesiti. Pa nedavno ga je vec u prvom poluvremenu mijenjao Kova.

Vi shvacate da ovo nije manager i ne mozes tek tako ubaciti klinca ako nije svjetska klasa i da igra punu minutazu u kontinuitetu? On mora ulaziti svaku tekmu 20, 30 min, neku slabiju tekmu odigrati cijelu, a ne sve tekme igrati 90 min. Nazalost to tako u stvarnom životu ne funkcionira
  • Zvonkec
    490
    Ma brate te da smo legija stranaca ali nisu još ti juniori to, te da neplaćamo dugove ali trebamo nakrcavat igrače te ovo te ono niš nevalja, te kad je bjelica bio znao se red a ne ovi s ulice kaj su demokrate ali su ustvari diktatori i wannabe tate ali ovo ali ono dokle više, znam i ja kenjat pogotovo za kovu ali ovo je samo protiv svega nezna di gonja samo da napiše da nevalja pa makar sam protiv sebe srao
  • rokikaciga
    9.2k
    Pa nedavno ga je vec u prvom poluvremenu mijenjao Kova.fakin

Jer je osigrao 7 utakmica u 25 dana. Sad ce imat tempo vecinom 1.5 utakmicu tjedno i Kova je valjda naucio da mu mora dat predah
  • fakin
    2.7k
    pogledaj raspored Dinama. Od 21.1. do 21.2. u mjesec dana igramo 7 vrlo vaznih i bitnih utakmica . Koja je razlika izmedju 7 utakmica u 25 dana i 7 utakmica u 30 dana?

Ako budemo medu 24 onda jos dodatne 2 utakmice imamo u drugom mjesecu pa ce biti 9 utakmica u 35 dana
  • mosad
    2.1k
    Ima neko slike predstavljanja mudrazije, solde i stojkovica u novim klubovima?
  • Jurki
    21.5k
    Vi mislite da ce junior igrati dva mjeseca svaku utakmicufakin

Prvo se pise zakaj Mikic ne igra.
    Pocne igrat, dobar je.. pa kak ce junior igrati 2 mjeseca u komadu.
    Ja cu se raniti koliko tu ima kontradiktornosti.
    2 mjeseca ce ga mijenjati Galesic.
    Nema potrebe kupovati/dovoditi beka, ako imas zamjenu.
    Uostalom Galesic je placen previse i nek izvoli to krpati a znamo da moze.

Da se dopelja sad jos jedan bek.. za dva mjeseca bi se sralo. Psmtr i upravi, svi nesposobni koju pm su dovodili jos jednog beka.

Kaj god da se napravi, sralo bi se i pljuvalo po klubu i upravi.

Ako Galesic ne moze zamijeniti Mikica protiv Vukovara doma ili Istre doma na beku ... nek se odmah ostavi nogometa.

Ne mozemo imati 50 igraca u rosteru jer netko sigurno nece igrati.. i kaj smo dobili... nezadovoljnih milijun.
    Ajmo opet iskrcati na ljeto nekoliko milijuna eura za raskide ugovora.
    Pa jebote da imamo para ko City - propali bi.

Transferna politika se radi kratkorocno da pokrpas ono kaj nemas u rosteru i dugorocno da se ne dovedes u situaciju da imas 50 igraca na ugovoru.

Od 21.1. do 21.2. u mjesec dana igramo 7 vrlo vaznih i bitnih utakmicafakin

Dobro i od tih 7, njih 2 moze Galesic odraditi u komadu.
    U preostalih 5 moze zamijeniti Mikica pri kraju tekme i ne vidim u cemu je problem.
  • fakin
    2.7k
    Vidim jos jedan koji ne razumije kako nogomet funkcionira u stvarnom životu. Naravno da treba davati sanse Mikicu, ali to ne znaci da u 35 dana igra 9 utakmica 90 min jer to jednostavno ne moze izdrzati.
    Past ce on, past ce i klub. Shvatite tu razliku
  • Jurki
    21.5k
    zar mislis da cemo dovesti priblizne kvalitete beka na 6 mjeseci kak bi to odradio Galesic?

Koga dovesti? Nece ti nitko doci na 6 mjeseci.
  • Krulek
    1.1k
    Super, kad (ako) odu ova trojica nećemo više navijati za Dinamo već za Legiju stranaca. Dobra stvar za budućnost kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.