• Jurki
    21.5k
    sve bi to bilo u redu kad se nebi u lipnju dogodilo da imas 3 beka koji s pravom ocekuju svoju minutazu.
    Mikic - projekt kluba, pokazao da moze.
    Valincic - na rubu ulaska u reprezentaciju i zasluzeno igra u Dinamu.
    Xy - Frisko dovedeno pojacanje, platio si ga, dao mu ugovor.

I koga otpisati od te trojice?
  • fakin
    2.7k
    lipanj? koga briga za lipanj, pa valjda je najbitnija sad ova sezona da ne bi opet ostali bez naslova. cijelo vrijeme se ovdje piše da neka stranaca da nam je najbitniji rezultat pa onda valjda treba gledati kako osvojiti titulu dok ti je glavni konkurent s jednom od najgorih momčadi zadnjih godina na 1 bod razlike.
  • Masto
    772
    Jel pametno stavljat galešića na beka tu i tamo ako se misli prodavat sergija i mckennu iduće ljeto
    Prisiljeni igrat s trojicom iza :)
  • Jurki
    21.5k
    dosel bi lipanj.. opet bi bila paljba po klubu.. imamo dva domaca beka, a mora igrati stranac.. mogel je tih nekoliko utakmica odigrati Galesic.

Malo kad to sve se sagleda sirom slikom nije to bas tako jednostavno.

Imamo dvije opcije.. ili da Galesic mijenja po potrebi Mikica ili da dovedemo nekog nedovoljno kvalitetnog igraca tipa Tabinasa.
    Neku kvalitetu ces tesko dovesti..
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Ne znam zašto opet sad taj strah da nema dovoljno igrača, trebamo potpisat novog desnog beka. I kaj će taj desni bek radit? Odigrat 3 utakmice u kojima će bit meh jer eto nije se uigrao s ekipom, vratit će se Moris i onda ćemo mu plaćat da sjedi na klupi do raskida ugovora? U Realu kad nema stopera stavlja se Tchoumeni, desnog beka Valverde, lijevog Camavinga. I igraj kako god znaš. Starta Mikić i ako popuši crveni ili ozljedu pokrivat će Galesic. Ne će nitko umrijet zbog tog.

Možemo to i sa pričom o napadačima, koji klub ima 3 špice? Nema Lewandovskog, igra Ferran koji je krilo. Iza njega izvuku ovog nekog žnj iz B ekipe. Ne znam, nije mi to normalno da HNL klubovi imaju opsesiju natrpat foster sa 30 igrača a natežu pišonju 6 dana u tjednu
  • hb1
    304
    Ne mozes to uzimati kao relevantan podatak, to su igraci koji svojim fizikalijama i shvacanjem igre mogu pokrivati bilo koju poziciju na terenu jer su jedni od rijetkih, pogledaj nekada kako je Inter igrao pod Inzaghijem i kakve su kretnje igraca bile, to je zbog tih sirokih mogucnosti, dok to u HNLu i Galesicu neces dozivjeti, jer nije toliko dobar ni na svojoj poziciji koju stalno vjezba i ne mijenja (dok je igrao) a ne da pokriva neku koja mu nije prirodna i uvjezbavana.
  • Jurki
    21.5k
    Mene zanima samo dal mozemo dovesti igraca koji bi kvalitetom pokrio tu poziciju bolje od Galesica koji bu silom prilika zamjenski bek?
    Koga dovesti?
    Kvalitetnog beka sigurno ne mozemo dopeljati.
    Neka panjčuga u rosteru i na placi nam ne treba.
  • ElDorado
    8.8k
    Okačite se na izjavu Dobrinića lika koji nema nikakve info i koji cesto žubori gluposti i paušalne bedastoce i sad cete 10 strana o desnom beku??!!
  • scooniepenn
    6.1k

Igra sa Bobanom tenis na Cmroku. Kladili se ako dobije da mu mora otkriti 2 do 3 insajderske u ovom prijelaznom roku.
  • Jos-Optimus
    8.7k
    Imaš Mikića koji dokazano ima potencijal i kad je odmoran može odigrati super, a može biti samo bolji iz tekme u tekmu. Imamo Galešića koji je neupitno jako dobro rješenje, a Moris se vraća. Kakav novi bek, jeste li normalni, možda da dovedemo trojicu pa da smo ziher?
  • CastAway1986
    4.9k
    Danas se po temi puca sa svih strana a jos nitko nije potpisan :lol:
    Ja mislim da velika vecina na forumu smatra da su svi stranci koji su ove godine dovedeni itekako kvalitetni i da su blagoslov za nas klub..Isto tako razumijem pojedince kojima nije drago da se ne daje prilika mladim igracima iz akademije i da ih se precesto rjesavamo
  • hardek
    7.9k
    Nikad mi neće biti jasan taj mindset krcanja s igračima. Po 2 igrača na svakoj poziciji, ako u toku sezone upadneš u probleme uvijek netko iz postojećeg kadra može popunit tu poziciju na par utakmica ili koristiš omladinski pogon.
  • scooniepenn
    6.1k

A zasto bi se McKennu tocno prodavalo? Dominguez je igrac koji je vrhunski talent predodredjen za prodaju na ljeto ili za godinu i pol dana, a McKenna je igrac koji moze biti okosnica za duzi period. Ne mora igrati svaku utakmicu, ali koji je smisao njegove prodaje? Nismo vise u eri Glavatog pa da je svatko na prodaju.
  • rioda
    12.6k
    Za nas bi bilo idealno da McKenna ostane bar 2-3 sezone, a to će vjerojatno podosta ovisiti i o razvoju Jakirovića. Za Domingueza sumnjam da ćemo ga uspjeti zadržati dulje od idućeg ljeta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.