• Dzoni
    8.3k
    Po rezultatima? — Chempers

Prvi smo na tablici i na putu da prođemo u EL knockout fazu, što treba više?
  • krvaveoči
    74
    u istom prijelaznom roku je taj isti Šimić,odbio redom: Fruka,Ivanovića i Pasalica. Potonja dvojica su bili free..
  • njurci10
    713
    očito ako nije 10 bodova ispred ništa ne vrijedi :gasp:
  • Dinaminjo
    2.5k
    Evo vam cista matematika da pokopamo floskule jednom zauvijek..

11 igraca domacih ima ocjenu po 100, dakle momcad je snage 1100.
    11 igraca stranih je "samo" 10% bolje od domacih, dakle momcad je snage 1210.

Zar stvarno kai navijaci zelimo slabiju momcad?!
    10% manje bodova u prvestvu..
    Nek netko izvuce stanje nasih bodova zadnjih 10 godina i kolko bi izgubili npr.

Ako idemo floskulom da stranac mora 30% biti bolji, onda je moncad sa 11 stranaca snage 1430.

Ali ja bih uzeo jos u obzir da bolji igrac cini drugog igraca boljim, onda mozemo i tih 110% multiplicirati.

Dakle onda bi snaga bila 2853 umjesto 1100.
    Sa 130% racunajte si sami
  • Zagi
    19.2k
    Sve je to individualno i pitanje trenutka (sezone).

Ako nam je Moreno Živković taj domaći prospekt, bolje staviti Maxa u momčad.
    Ako je to Jakirović, onda je dugoročno bolje da on igra umjesto Mckenne.

Za ove starije, samo je trenutna kvaliteta bitna. Zajc je bolji od Mudražije i igra Zajc.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Da se i ja složim sa @Zagi u sridu. Kratko i jasno :clap:
  • Brusa
    4.4k
    jesi ti cugao cijelu noć pa onda ovo pisao? Sori frende, al ovo kao da Kamala Harris priča
  • mali M
    10.9k
    Ovog ljeta vjerojatno samo Jagusic, al zadnjih nekoliko godina smo propustili dosta domaćih igrača koji su mogli raditi razliku danas. — Chempers

Pa miša mu, već godinama trubimo da nam je tadašnje vodstvo unazadilo klub sa transfer odlukama i politikama i zanemarivanju akademije!

Sad kad je preuzela nova ekipa, napravio se preustroj, druga momčad kreće tek od iduće sezone, ti sada gundraš kako smo puno propustili prošlih godina!!

Pa je!!! I šta sad?! Nemremo vratiti vrijeme, daj uživaj i maštaj u onome što slijedi, šta stalno cmizdrate u prošlom vremenu!!!??

taj isti Šimić,odbio redom: Fruka,Ivanovića i Pasalica. — krvaveoči

Isto vrijedi i za tebe kao i za Čempersa gore... Past tense cmizdreki
  • Zagi
    19.2k
    M, pomogla bi nam kupovina Jagušića. Na vrijeme.

Ne znam, moguće da ga precijenjujem ali ja tak potetnog mladog igrača u HNLu nisam dugo vidio.
    Na toj ekstra deficitarnoj poziciji desne osmice. Lijeva noga, šut, kreacija, agilnost, workrate.
    A mlad.

Da sam ja Zvone, stvarno bi sve napravio da ga dovedem.
    Otišo bi tam i rekao gle. Slaven, vama para koliko tražite i suradnja po principu Ante Crnac.

Mali, ti ostani ovu sezonu u Slavenu, a na ljeto odlazi Bennacer, prodajemo Villara i Ljubičića i ideš u prvih 11. Cijelu prvu polusezonu igraš i sve je na tebi.

Ak to nije dovoljno, jbg. Ali mislim da je.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

Ja koliko znam Simic nije bio glavni iako ga se tako predstavljalo, zna se dobro tko je donosio konacnu odluku.
  • mali M
    10.9k
    ma slažem se ja s tobom skroz oko ovoga.. i sa tezom kolega da koga smo tada dovodili da se svakako trebalo onda probati i sa Pašalićem i Frukom, ali mi ovo stalno vraćanje u prošlost ide malo na živce... Došao Boban i mi ne znamo dal bi prije da se bavi kadrom, akademijom, rezultatima, hns/zns-om, stadionom, dizanjem kluba na veću razinu, nego bi još i da vrati i opravda prošle loše odluke...
    Baš puno toga očekujemo da se odjednom riješi...
  • Gemišt86
    685
    Zakaj ja nemrem nigdje nac sluzbenu objavu da nam se Livi vratio a utorak je? *panik*
  • krvaveoči
    74
    Šimić je taj koji je bio protiv a poslije njega i biscan.
  • austrijanac
    14.2k
    biscan — krvaveoči

Nije.

Padnete s neba i krenete širit laži.
  • skener
    9.7k
    Ledinski
    Pomaci su posljednjih dana napravljeni, još se igra "povuci, potegni" u relacijama Dinama, Girone i Fenerbahçea, no 95 posto, pa i više, su šanse da Livaković završi u Dinamu i da se svojoj novoj (staroj) momčadi pridruži već na pripremama u Čatežu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.