• Ljubo
    737
    Uvjeren sam da je tu riječ o čoriću posto su ga najurili na Malti.
  • Jos-Optimus
    10.8k
    nema šanse da Čabraja uzme Ćorića
  • Zg123
    3.6k
    Coric nije pojacanje ni za zupanijsku ligu
  • Ivdzo11
    9.8k
    Vukovarci, prema informacijama Germanijaka, žele i Marka Dabru, Vinkovčanina koji je još uvijek igrač Varaždina.

Iako je ove sezone odigrao tek 224 minute u tri natjecanja i zabio dva gola (po jedan u Europi i Kupu), Varaždinci ga ne žele pustiti besplatno, već traže neki iznos odštete, iako mu ugovor s Varaždinom traje do kraja sezone. I njegov odlazak u Vukovar zapinje upravo na tom detalju, ali nije nemoguće da do dogovora ipak dođe i Dabro pojača Vukovar. (T.N.)
  • Zagreb1992
    3.5k

Češka liga je 2 koplja iznad HNL-a ..Oćeš od stadiona do kvalitete utakmica ..Pogledaj malo utakmice te lige pa ćeš vidjeti di su oni , a di smo mi
  • Omake
    17.7k
    Istra dovela iznimno potentna desnog beka, Renea Hrvatina iz Domžala. Jedva čekam ga vidjeti u HNLu.
  • KtcGoat
    5.5k
    Šimun Butić u Vukovaru do kraja sezone(posudba)
  • Zg123
    3.6k
    Istra ima sve predispozicije da bude 3-4 klub u Hrvatskoj po nekoj kvaliteti. Navijace imaju, stadion solidan imaju, suradnja sa Spanjolcima i njihovim skautima je odlicna, Bjelanovic se isto pokazao kao pun pogodak i ove sezone mislim da bi im bilo odlicno da naprave taj iskorak i da udju u kvale za Europu. Imaju puno veci potencijal i od Varazdina i Slavena, a mislim i da su financijski jaci
  • Ivan0302
    1.7k
    Varaždin ide na pripreme u Dubai vjerojatno u četvrtak
  • Hnlovac
    6k
    Koja je fora s tim dubaijem? Ispada kurcenje
  • Ivan0302
    1.7k
    a nije ni meni jasno, mislim da taj novac mogu bolje usmjeriti, ali eto malo preseravanja nikome ne škodi valjda
  • ImotskiNKDZG
    246
    Glavni sponzor im je firma sa sjedištem u Dubaiju.
  • veselko tenžera
    8.2k
    Ovo Svetinino opravdanje da su slučajno nabasali na Mamića ne bi prošlo ni francuskoj sobarici. Iz Dubrovnika su išli za ZG, svratili u Međugorje što još može proći, ajde, nije veliko skretanje s puta.

Da im se išlo na janjetinu baš toliko da su okrenuli u kontra smjeru od ZGa i izgubili 25 minuta u jednom smjeru i tamo nabasali na Mamića koji nije imao pojma da su tu...

Il su blesavi ili su se osjetili toliko moćni da ih nije briga što sjedaju s ovim u javnosti.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Ako nitko nakon ovog neće letjeti onda se nešto treba poduzeti. To je napad na Dinamo.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Doslovno da su oni iz medjugorja vratili se u Citluk i onda tu sreli Mamica, bas tu vecer i da u tom svemu budu i ova ostala 2, svi u jednom restoranu ko da je to jedini restoran u krugu 100 kilometara. Bas debilno za izjavit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.