• Brusa
    3.9k

Hood je skinuo rekord ,11 točnih izlazaka zaredom, ono je bilo bolesno kako je frajer izlazioHnlovac
    ufff

da, ja nisam gledao, bio sam na poslu... samo sam rezultat vidio
  • Dzoni
    3.4k

Izgubio je u meču gdje bi i Littler možda čak izgubio, meč gdje je mogao samo skinut kapu i čestitat Hoodu.
    A prije toga još onako odigrao s Noppertom, svaka mu čast, a i postao je miljenik navijača
  • KtcGoat
    2.5k
    Sipic vjerovatno otpada za euro, minimalne su sanse
  • Pacho
    12.5k
    Razmisljao sam da li da stavim na Tribine temu, ali ipak je drugi sport pa cu tu. Neke od poznatijih college football tradicija:

Virginia Tech i Enter Sandman.

Penn Stateov "Whiteout" za nocne utakmice uz 107k ljudi u bijelom. U ovom videu gosti uzimaju timeout prije prve akcije, jer ne mogu komunicirati zbog buke.

Wisconin i Jump Around

Na domacim utakmicama Iowe cijeli stadion daje podrsku bolesnoj djeci u djecjoj bolnici pored stadiona.

112k ljudi na najvecem stadionu u Americi pjeva Mr. Brightside od Killersa. Ne kuzim bas zasto im je pjesma o curi koja ga vara postala himna, ali dobro. Krenulo u zadnjih par godina bez nekakvog plana.

A najljepse od svega je sto se ipak radi o sveucilistima pa na svakoj vecoj utakmici ima par tisuca kandidatkinja za Guzice i Sise temu.
  • Hnlovac
    4k
    https://youtu.be/gnYCdKDI5hk?si=4xTQG0mak9bqamNx

I ova je pjesma fora kad pjevaju, dosta su organizirani

Sve mi je bolje od jump around doduše, uz free from desire jedna od najprositituiranijih pjesama na stadionima
  • Pacho
    12.5k

Ne sumnjam da je tako, ali ovi to vec 30ak godina vrte.
  • Raul
    393
    Danas finale u pikadu, Littler protiv van Veena.
  • Masto
    709
    di se moze gledat
  • Brusa
    3.9k
    na sptv i na sport1.de, a i na supersportu ako imaš koji euro na računu
  • Dzoni
    3.4k
    Ako imaš Zonasport, može i tamo. Kasnije će biti i drugi jaki turniri pikada na njemu
  • Xpert1992
    316
    Jucer bas dobar mec bio.
    Kaj mislite jel ima sanse da Van Veen dobije danas? Mislim da je on dobio Littlera prosle godine 3 puta, ali u 7 setova mislim da se to nece desiti. Ali nadam se da bude koliko toliko napeto.
  • Hnlovac
    4k
    bojim se da bu neki 7-2 , 7-3 rezultat za Littlera
  • Xpert1992
    316
    Tak si i ja mislim. Al ajde, mozda nas iznenadi.
  • Brusa
    3.9k
    Evo uzeo van Veen 1. set ,al nije to bilo dobro. Šara previše , premašuje izlaze, ovo mu je Littler poklonio. (Ja "stručnjak" koji pikado malo pozornije prati zadnju godinu dana :monkey: )
  • Noel
    17.9k

Točno si sve rekao, Littler još nije ušao u meč, puno nervoze, Veen je to iskoristio, iako nije briljirao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.