• Brusa
    4.4k

Hood je skinuo rekord ,11 točnih izlazaka zaredom, ono je bilo bolesno kako je frajer izlazio — Hnlovac
    ufff

da, ja nisam gledao, bio sam na poslu... samo sam rezultat vidio
  • Dzoni
    8.3k

Izgubio je u meču gdje bi i Littler možda čak izgubio, meč gdje je mogao samo skinut kapu i čestitat Hoodu.
    A prije toga još onako odigrao s Noppertom, svaka mu čast, a i postao je miljenik navijača
  • KtcGoat
    7.9k
    Sipic vjerovatno otpada za euro, minimalne su sanse
  • Pacho
    21.6k
    Razmisljao sam da li da stavim na Tribine temu, ali ipak je drugi sport pa cu tu. Neke od poznatijih college football tradicija:

Virginia Tech i Enter Sandman.

Penn Stateov "Whiteout" za nocne utakmice uz 107k ljudi u bijelom. U ovom videu gosti uzimaju timeout prije prve akcije, jer ne mogu komunicirati zbog buke.

Wisconin i Jump Around

Na domacim utakmicama Iowe cijeli stadion daje podrsku bolesnoj djeci u djecjoj bolnici pored stadiona.

112k ljudi na najvecem stadionu u Americi pjeva Mr. Brightside od Killersa. Ne kuzim bas zasto im je pjesma o curi koja ga vara postala himna, ali dobro. Krenulo u zadnjih par godina bez nekakvog plana.

A najljepse od svega je sto se ipak radi o sveucilistima pa na svakoj vecoj utakmici ima par tisuca kandidatkinja za Guzice i Sise temu.
  • Hnlovac
    8.1k
    https://youtu.be/gnYCdKDI5hk?si=4xTQG0mak9bqamNx

I ova je pjesma fora kad pjevaju, dosta su organizirani

Sve mi je bolje od jump around doduše, uz free from desire jedna od najprositituiranijih pjesama na stadionima
  • Pacho
    21.6k

Ne sumnjam da je tako, ali ovi to vec 30ak godina vrte.
  • Raul
    475
    Danas finale u pikadu, Littler protiv van Veena.
  • Masto
    2.6k
    di se moze gledat
  • Brusa
    4.4k
    na sptv i na sport1.de, a i na supersportu ako imaš koji euro na računu
  • Dzoni
    8.3k
    Ako imaš Zonasport, može i tamo. Kasnije će biti i drugi jaki turniri pikada na njemu
  • Xpert1992
    1.3k
    Jucer bas dobar mec bio.
    Kaj mislite jel ima sanse da Van Veen dobije danas? Mislim da je on dobio Littlera prosle godine 3 puta, ali u 7 setova mislim da se to nece desiti. Ali nadam se da bude koliko toliko napeto.
  • Hnlovac
    8.1k
    bojim se da bu neki 7-2 , 7-3 rezultat za Littlera
  • Xpert1992
    1.3k
    Tak si i ja mislim. Al ajde, mozda nas iznenadi.
  • Brusa
    4.4k
    Evo uzeo van Veen 1. set ,al nije to bilo dobro. Šara previše , premašuje izlaze, ovo mu je Littler poklonio. (Ja "stručnjak" koji pikado malo pozornije prati zadnju godinu dana :monkey: )
  • Noel
    25.6k

Točno si sve rekao, Littler još nije ušao u meč, puno nervoze, Veen je to iskoristio, iako nije briljirao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.