• vlatkomarkovic
    2.7k
    Bitno da su neki mene jebali kad sam “pretjerivao” za izbore za ZNS…. Rekao sam vam da je Big Deal….
  • Nogo
    9.5k
    Cvijanović potpisao za Portugalsku Vizelu
  • Fatos Beqiraj
    723
    Prema germanijaku Fruka zele momcadi iz MLSa, Turske, Skotske, Engleske. Ma da sumnjam to engleske, al da veliki Andy Bara ne moze prodati najboljrg igraca lige u spanjolsku, njemacku ,francusku nemoguce
  • Jaro
    11.5k
    i kad netko pita zasto se zeli ispadanje i propast lokomotive… samo nek se oni vrate tamo gdje im je mjesto - lokalni zupaniski ligas…
  • Jurki
    21.4k

Bez obzira na Šikićeve "posliće" s Mamićem, kriminalne aktivnosti (za koje me osobno nije briga jer je u Lokomotivi).. prije par godina se nebi slozil s tobom, jer je Loksa bila korisna za hrvatski nogomet, pa i nama jer su proizvodili dobre nogometase.
    Sad vise ni ne proizvode dobre nogometase, sad su samo iritantni.

Ne vidim razloga zakaj se nebi mozda pomoglo npr Inker Zapresicu pa da se dotegle do druge lige ili prve lige, da se s njima dogovori normalna suradnja.
  • IvanPerić1945
    248
    Nije mi jasna ova posudba Karačića u Osijek???
  • Dudu
    2.8k

Zeli poziv na SP, ima veliku placu, pa odgovara Hajduku da se rastereti, a Osijek to moze i mora platiti
  • Ivdzo11
    8.8k
    Fran Karačić odlazi iz Hajduka na posudbu u Osijek. Sad je to definitivno, igrač će se tamo priključiti pripremama. Još sinoć s Opus Arene nisu bili sto posto sigurni u razvoj događaja, čekalo se što kaže Gonzalo Garcia, ali Karačić je u ovom trenutku na Poljudu treća opcija i danas bi se trebao priključiti Osječanima.

Također, Tonio Teklić je sinoć potpisao posudbu za Osijek iz Widzew Lodza. I za njega se čeka još da sve bude službeno, ali definitivno će na proljeće igrati za momčad Željka Sopića.

Dalmatinski Portal
  • IvanPerić1945
    248
    A da, Sigur i Hodak su ispred njega
  • DiddyGuela
    5.1k

Karacic nastupa za Australiju.
  • Dzoni
    3.3k
    Pardon, glup sam
  • Mali dioničar
    19.2k
    Zazivatelji Šikića u Dinamo di ste?
  • Nogo
    9.5k

Teklić i službeno na posudbi u Osijeku
  • Dadox
    1.2k
    Osijek će imati stvarno dobra imena u rosteru i samo je pitanje ima li vremena da se sve posloži. Iako ovaj smjer kluba za budućnost je katastrofa.Dovođenje Barišića,Karačića samo na posudbu,a rješavanje mlađih kao Cvijanovića,Jurišića i vjerojatno Matkovića nije dobar put…ili je kad moraš spašavati živu glavu!?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet