• FazeN
    4.9k
    pratimo li ijednog mladog Mađara?Omake

Za tebe i tvoje grafikone dolazi novi Božić posto pratimo 2 igrača iz juniora Barcelone te bi mogli s njima opet u posao vrlo lako.
  • Krizy
    64.6k
    Igrači koji su povezivani s Dinamom u 2025. godini:
    106 igrača

Vratari:
    Žnuderl, Livaković, Kahlina

Desni bekovi:
    Valinčić, Handa, Lazo, Barišić, Bosec, Tabinas

Stoperi:
    Galešić, Domínguez, McKenna, Jedvaj, Radeljić, Erlić, Medić, Jelenić, Pongračić, Agyemang, Benković

Lijevi bekovi:
    Pérez Vinlöf, Goda, López, Sosa, Ariss, El Karouani, Taylor, Sobol, Barros, Ćivić, Jurišić, Barišić

Defenzivni vezni:
    Bennacer, Franjić, Soldo, Belcar, Vukanić. J. Villar, Maestro, Badelj, Šunjić, Zeljković, Zabukovnik, Selahi

Središnji vezni:
    D. Ljubičić, Zajc, G. Villar, Jander, Modrić, Lukić, M. Janković, Dantas, Bulatović

Ofenzivni vezni:
    Mudražija, Jagušić, Krivak, Lekoueiry, Bardhi, Fruk, Ilić, Ferizaj

Desna krila:
    Lisica, Topić, Mitrovski, Diop, Dele, Akhrib, Florucz

Lijeva krila:
    Vidović, Varela, Scienza, Stoica, Vuković, Rozić, Ivanušec, Oršić

Špice:
    Beljo, Bakrar, Kanga, Kulušić, Miovski, Guliashvili, Matković, Munteanu, Azón, Lasme, Mandela, Zabërgja, Mijić, Ryan, Frigan, Kramarić, Ramšak, Traore, Cvancara, Grgić, Modeste, Shpendi, Koyalipou, Salech, Haller, Matanović, Šporar, Jutgla, Milošević, Kusanović
  • hb1
    295
    Brate kakvih fanatika ima na ovom forumu ovo je strašno, ljudi svaka čast!
  • Masto
    649
    znači ništa od livakovica
  • FazeN
    4.9k
    znači ništa od livakovicaMasto

E to ne znam, jedini tko će to znat i zna je Zvone Boban kad će se i što desit
    Svi pričaju da dolazi, nadam se da da, osvajamo ligu s njim lagano
  • rioda
    12.4k
    pratimo li ijednog mladog Mađara?Omake

Matkovića :grin:
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Sta cemo sa Kulusicem? Mali je slican igrac Belji, ne kuzim kako se nije uspio nametnut u Sloveniji.
  • vjeko1701
    22.1k
    Pa pretpostavljam da je Livaković u kategoriji šansa koja se ne smije propustiti. Instant upgrade za ekipu.
  • FazeN
    4.9k
    Pa pretpostavljam da je Livaković u kategoriji šansa koja se ne smije propustiti. Instant upgrade za ekipuvjeko1701

Ma znam nego pazim što pišem, i pišem samo ono što znam 101% da mi se ne nakači neko a neda mi se imat posla s ikim
    Sve znaš i sam Bara je sve rekao nije potrebno nista dodavati, zelimo ga, on želi nama.
    Boban radi na tom i ja ću vjerovat da će to rijesiti kao sve dosad
  • austrijanac
    8.9k
    Iz Barce (juniori) postoji 7 igrača koje bi volio vidjet kod nas.

Dobro gledamo znaci.
  • Zagi
    13.9k
    Ako je istina ovo kaj Faze piše za juniore Barcelone , lako moguće da je i nešto viša Varelina minutaža od očekivane povezana sa razvijanjem odnosa Boban-Deco.
    Negdje moraš dati da bi u budućnosti negdje dobio.
    Nije se Zvone baš jučer rodio.
    Ide ovo sve u dobrom smjeru, bez brige.
  • rokikaciga
    8.8k
    Iskreno objerucke bih prihvatio Barcine juniore koji ne mogu uhvatiti sa 18god minutazu u prvoj ekipi Barce. Daj im 15ak% od profita prodaje, par milja unaprijed i lagano kao Sergi. Imas tehnicki, takticki i mentalno skolovane igrace. A za iste pare Sika trazi za svoje "divljake" :lol:

Ako je to cijena da se Varela gura ove i sljedece godine...nije to tak lose.
  • Krizy
    64.6k
    Barcelona B je trenutno peta u četvrtoj ligi.
    Ne želim Dinamo kao neku filijalu Barcelone B.

Iz prošlosezonske Barcelone B od svih igrača koji su napravili transfer samo naš Dominguez i Virgili iz Mallorce igraju ozbiljan nogomet.

Još sezonu prije Guiu teška rezerva u Chelseaju, Faye teška rezerva u Cremoneseu i Victor odličan u Bragi.
  • Zagi
    13.9k
    Iako, ne bih sada gledao Barca juniore kao ne znam kaj. Naši igraju ravnopravno s njihovima.
    Ima tu kao i kod nas, boljeg i lošijeg materijala.
    Nije svaki novi Dominguez.
  • Crni86
    18.8k
    Pa radi se selekcija, punis pozicije koje nemas kod sebe. Ili ako je neka generacijska rupa.

To mi je okej. Ali sad dovest npr jos jednog stopera iz barce dok imamo jakira i zebica mi nema smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.