BornaPŽ1986
Kad se sjetim onog Rovinja , smrznutog terena i one doslovne ledine na lijevoj strani terena....
Garant je vlasnik hotela bio dobar sa bivšom upravom... — Zagi
NKDZ86
fakin
Pocivali u miru gospon Čerček. Hvala za sve. — deda
emilperska
Mihaljević

Sajla
I evo nas sada ponovno u sadašnjosti, na kavi sa 75-godišnjim Čerčekom u kafiću na zagrebačkim Srednjacima. Nasamo s legendom Dinama i opet pitanje: “Gospon Čera, tko je ukrao pehar?”
– Počinitelja nisam saznao odmah. Glas koji sam tada čuo preko telefona nije mi bio poznat niti sam poznavao dostavljača pehara. Sve sam saznao kasnije i tada sam se zarekao da ime čovjeka koji je uzeo pehar, a za kojega znam da je veliki dinamovac, nikada neću otkriti. Zašto bih sada pregazio svoju riječ? Zašto bih “uvalio” tog čovjeka koji je još – ja mislim – uvijek živ? Neću! – ne da se gospon Čera, pa kad je već tako, nema smisla ni inzistirati. — Sajla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.