• Sajla
    16.2k
    rečeno je da se ide u Čatež. praktički u predgrađu Zagreba
  • pešća
    849
    Od nedjelje su najavljene obilne oborine a to u Sloveniji gotovo sigurno znači snijeg pa ne znam koliko je to sretno mjesto za pripreme.

Koliko se sjećam ove ili prošle godine je isto bila problem prognoza na zimskim pripremama u Sloveniji.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Kad se sjetim onog Rovinja , smrznutog terena i one doslovne ledine na lijevoj strani terena....
    Garant je vlasnik hotela bio dobar sa bivšom upravom...
    Zagi

U Sloveniji inace +20 i nema smrzavanja.

Vlasnik hotela nije bio dobar s upravom nego je cinjenica da u nasoj zemlji imamo na primjeru Rovinja bolesno dobre uvjete za igrace i same pripreme, gdje brdo ekipa izvana dolazi upravo u Rovinj takodjer. U hotelu su imali sve to znam iz prve ruke. Dinamu je to odgovaralo i godinama su isli tamo. I Bjelica je vodio svoje tamo jer zna o cemu se radi. Pa jel nije bolje biti tamo nego punit blagajne Turcima?

A sad zasto vise ne idu tamo ne znam, pretpostavljam mjere stednje jer su bome dobri novci isli na smjestaj i sve.
  • NerminB
    616
    Dobro jutro plavi puce, jos 21 dan :smile:
  • Thor
    1.7k
    opet si preduhitrio @emilperska :lol:
  • NerminB
    616
    Iduca 4 dana ne radim pa necu ni ustajati ranom zorom. Nek nastavi trend, valjda mi nece zamjerit ova dva dana :sweat:
  • NKDZ86
    7k
    https://net.hr/sport/nogomet/otisao-je-marijan-cercek-junak-europskih-veceri-dinama-eba2c4da-e626-11f0-9a51-9600040c8f8e

Tužan dan za Dinamo: Otišao je junak europskih večeri s Maksimira

počivao u miru Božjem...
  • deda
    42.5k
    Pocivali u miru gospon Čerček. Hvala za sve.
  • fakin
    2.6k
    Sad me počinje kopkati znatiželja na što će ekipa ličiti u nastavku sezone.Dudu 9

sumnjam da će se nešto drastično promijeniti u odnosu na zadnjih 5 mjeseci. nemamo trenera koji je sklon velikim potezima i promjenama baš
  • fakin
    2.6k
    Pocivali u miru gospon Čerček. Hvala za sve.deda

18 godina i trener ga prvi put ubaci u finalu kupa uefa. rezultat toga? golčina i osvajanje europske titule.

eh, kad bi danas imali takve trenere...

jedna njegova izjava:
    ​- Naša momčad bila je sastavljena od domaćih igrača, mahom od Zagrepčana, pravih purgera. Nama je Dinamo bio sve, ljubav bez granica. Dinamov dres bio nam je svetinja. Sramota je bila šetati gradom ako se odigra loše - isticao je, povlačeći paralelu s današnjim vremenom:

​- A ne kao ovi danas, ma baš njih briga, samo je bitno pokupiti lovu. Što ove strance veže za Dinamo? Ništa osim novca.
  • Dino
    5k
    Gospon Čerček, počivali u miru Božjem :pray:
  • emilperska
    13.2k
    Znao sam ga viđati na kavi u bircevima oko Maksimira.

Bila 2011. Ja na EFZGu. Daba prije nekog seminara. Čerček objašnjava konobaru i nekom meni nepoznatom novinaru kako je Kruno promašio sve s rombom protiv Lyona. Na salvetama crtao taktiku. Uživio se maksimalno, zacrvenio :lol:

RIP Marijane!
  • Mihaljević
    14.2k
    IMG-1578.png
    IMG-1577.png
    Najbolji Dinamov mladi igrač u povijesti!

Sa tek napunjenih 18 godina zabio prvi Dinamov pogodak u finalu europskih natjecanja

Čera je sa svojih 168 cm nadvisio iskusnoga i proslavljenog engleskog braniča, 191 cm visokog Jackieja Charltona, za vodstvo plavih 1:0 u 39. minuti! Zanimljivo kako mu je to prva službena utakmica za Dinamo.

Moj omiljeni igrač iz generacije 1967, doktor, Dinamovac, Purger i čovjek kojeg se još boji cijeli Ellen Road.

Počivaj u miru veliki gospodine!
  • Sajla
    16.2k
    Neraskdive su veze Marijana Čerčeka i našeg Kluba, njegovo ime će vječno ostati zapisano u sjećanju svih generacija dinamovaca. Ne samo zbog osvajanja Kupa Velesajamskih Gradova, nego i prave detektivske priče vezane uz sami trofej koji je nestao iz maksimirskih vitrina na čak 10 godina. A razrješenje te tajne otišlo je skupa s gospodinom Marijanom, dokazavši kakav je principijelan čovjek bio. Vječna mu slava, počivao u miru Božjem.

I evo nas sada ponovno u sadašnjosti, na kavi sa 75-godišnjim Čerčekom u kafiću na zagrebačkim Srednjacima. Nasamo s legendom Dinama i opet pitanje: “Gospon Čera, tko je ukrao pehar?”

– Počinitelja nisam saznao odmah. Glas koji sam tada čuo preko telefona nije mi bio poznat niti sam poznavao dostavljača pehara. Sve sam saznao kasnije i tada sam se zarekao da ime čovjeka koji je uzeo pehar, a za kojega znam da je veliki dinamovac, nikada neću otkriti. Zašto bih sada pregazio svoju riječ? Zašto bih “uvalio” tog čovjeka koji je još – ja mislim – uvijek živ? Neću! – ne da se gospon Čera, pa kad je već tako, nema smisla ni inzistirati.
    Sajla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube