• Crni86
    18.8k
    Bjelica i Jakir su itekako slušali i pričali s onima iznad sebe. To je normalno funkcioniranje u nekom klubu.Mr Anderson

Istina, ali su jedan i drugog karaktera da nece sutit kad misle da je nesto krivo.

I Neno je reko puno puta da se nije slagao s upravom i to im je reko te ih je na kraju i okrenuo cinjenicama nakon kojih su rekli Neni da je upravu.

Kova mozda isto neke stvari vidi, ali iskreno ne vjerujem da je karaktera da ce nesto rec, rade ce presutit i odradit kak mu netko kaze. Makar ja ne mislim da je Zvone njega odabrao zbog toga i da Zvonu boli briga za to. Vjerujem da bi i on rade trenera koji ce rec svoje misljenje i dat neki feedback s terena iz prve ruke jer je onda i Zvoni lakse radit.
  • vjeko1701
    22k
    Pa rekao sam da teza ide ka istom smjeru, ali da je post isti, nije.cibona

bruh-no.gif
  • mali M
    9.3k
    Ma sve okej, zapravo hranimo trolere, ali mi nije jasno da ne kuže da je to čisto trovanje i širenje laži koje će novinari vrlo rado prenijeti...
    Jerje netko zaljepio nekome etiketu i nema za nju dokaza ni argumenata nego je eto, to njegovo mišljenje koje ne misli nikome pravdati niti objasniti zašto to misli.. ako za nekoga kažeš da je lopov, pa valjda onda ima razlog zašto ga tako nazivaš jer znaš da je ukrao, ako kažeš da je lažov, valjda znaš da je nešto lagao, a ovako "ja mislim" i to konstantno ponavljati bez ijedne činjenice je baš baš jadno..
    Ja nisam na strani Kove, baš naprotiv, niti mislim da je Boban sveta krava, ali me baš smeta ovako širenje laži, jer budimo realni ako je to nečije neutemeljeno mišljenje onda je zapravo laž..
    Baš tužno da imamo takve navijače sa takvim odnosom prema klubu..
  • vlatkomarkovic
    2.6k
    Mislim da ljudi krivo tumače cijelu situaciju. Boban nije “klasični” predsjednik nogometnog kluba. On je također i realno sportski direktor, Dabac nema ni približne ovlasti kao prosječni sportski direktor. Boban je i nogometna legenda i znalac.

Naravno da pod tim okolnostima se on upliće puno vise u sportski segment kluba nego li prosječni predsjednik nogometnog kluba. To je jednostavno tako. Mislim zato smo ga mnogi i htijeli na toj poziciji, za uspjehe i neuspjehe i za sve se zna tko je prvenstveno zaslužan i odgovoran i on ne bježi od toga….

Sada tu opet imamo dva ekstrema, jedan koji tvrdi da je Kova lutka i ne odlučuje niocemu, drugi koji tvrdi da Kova ima ovlasti maltene ko Sir Alex u prime-u….

Realno ima manje ovlasti i ima vise uplitanja nego li da je trener s nekim “prosječnim” predsjednikom. No to ne znaci da Kova nije trener momčadi u punom opsegu te rijeci i da on snosi odgovornost da ostvaraje rezultate pod uvjetima koji su mu dani i s ekipom koja mu je dana….

Realno iz moje perspektive kada se sve uzme u obzir po meni je realno blago podbacio, u Europi je bodovno blago los, a igra je lošija od bodova. U HNLu smo prvi, ali igra je bila ono vise nezadovoljavajuća, nego li zadovoljavajuća… Kažem kada se uzmu sve stvari u obzir i nova ekipa i novi trener i kvaliteta i nekvaliteta i pozicijska dubina i pozicijska plitkost i jak karakter za predsjednika i svi drugi faktori….

E sada Boban stoji iza njega, znaci obojica će na kraju ili kupiti lovorike ili odgovarati za rezultat… Ovaj rat s novinarima samo povećava ulog, ali na kraju se mrtvi broje….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.