• krvaveoči
    9
    Jakir odlazi,Mikić ima 1M klauzulu i ajmo rec odlazi na ljeto,jer za takvog igrača u tim godinama je to poklon.
    Ajmo dalje,varela obećan Barceloni za neki kikiriki.
    Dolazi na ljeto kamion klinaca iz youth Bundeslige,nema straha…ili?
  • vjeko1701
    22k
    Niti je u19 ekipa niti tvojom procjenom ta ideja ne postaje nelegitimna.Zagi

Pa pošto takvih prvih 11 sigurno nećemo gledati iduće sezone, onda očito nije samo moja procjena. S tim da se ja slažem da su to sve talentirani igrači i da trebaju biti u krugu prve ekipe, ali uvijek na terenu uz rutinere i mentore.

Pratimo Raula KumaraFazeN

Dobre vijesti, po onom kaj čujem, mali je top potencijal.
  • Kia pride
    109
    nadam se nekim bombama zimski prijelazni rok da se umire navijači.
    Loše izvedbe u europi, lutanje Kovačevića.
    Sabilo nas je to sve.
    Iz HNL-a samo bih išao po Matkovića i Jagušića. Nadam se nekoj bombi izvana.
  • Krizy
    64.5k
    Želja Dinamovih čelnika i dalje je dovođenje Marcela Ryana, 23-godišnjeg brazilskog napadača. Njemu sutra istječe ugovor u Tokiju i njegovi agenti već pregovaraju s nekoliko europskih i brazilskih klubova.

Sportske novosti otkrivaju da je Ryan, bez obzira na to što mu istječe ugovor, prilično skupa opcija. U Dinamu bi ušao u rang najvećih plaća, a zbog novca od njega je odustao i Göztepe, odnosno njegov sportski direktor Ivan Mance.
    Sibirski plavac

Nema mi nikakvog smisla da 17. strijelac japanske lige bude jedan od plaćenijih igrača Dinama.
  • Zagi
    13.9k
    na terenu uz rutinere i mentore.vjeko1701

postava
    svi ti rutineri su još uvijek u momčadi.
  • Kia pride
    109

tog Kumara već pola europe ima podcrtano. Ako ga se misli dovesti neka dođe sad na zimu.
    Nije on više anonimac, ako sam ja čuo još prošlu zimu da je veliki talent onda su čuli ljudi kojima je to posao.
  • rokikaciga
    8.7k
    Mi kaj igramo Football Manager znamo za njega jos od 2023 kad je izasao FM24 :lol:
  • Orc123
    14.3k
    to su budalastine nasih novinara koji pisu gluposti. Nije Boban idiot da da 700 tis eura igracu koji ce biti 2. Ili 3. Napadac....izmisljaju svaki dan nove price.
  • vjeko1701
    22k
    svi ti rutineri su još uvijek u momčadi.Zagi

Samo jedan na terenu.
  • Zagi
    13.9k
    Livaković i Zajc su dva.
    Trener ima moje dopuštenje koristiti zamjene.
  • FazeN
    4.9k
    Nema mi nikakvog smisla da 17. strijelac japanske lige bude jedan od plaćenijih igrača DinamaKrizy

Iskreno pitanje sad bez zezanja
    Koji je hype oko tog Ryana? Doslovno nisam bio 1 dan aktivan i kad sam ušao na fejs imao sam 99+ obavijesti
    Ne pamtim još tako nešto od Miereza da su ljudi ispitivali
    Jel nešto propuštam ili sam ja lud kad ne vidim ništa tu posebno?
  • Pacho
    12.3k
    Imas primjer Mikica, a nemas muda Jakiru dati par minuta. Imas dva top talenta iz vlastite skole i (navodno) ce obojica biti na rubu odlaska prije nego sto dobiju priliku. "Pohlepni" mladi igraci, roditelji i agenti postoje i van Hrvatske i vidimo da top klubovi sa top skolama to uglavnom uspjesno hendlaju i uvode top talente sa 17-18 godina i to ne zato sto nemaju druge/trenutno bolje opcije za tu poziciju.

I zar nekoga nakon svega cemu smo svjedocili ove sezone iznenaduje da Jakir ne vjeruje da Kova zna razviti mladog igraca?
  • Zagi
    13.9k
    Jel nešto propuštam ili sam ja lud kad ne vidim ništa tu posebno?FazeN

Brazilac, napadač. Ljudima dovoljno.
    R9 minimalno, ako ne i bolji.
  • mosad
    2.1k
    Nije bilo još tema ali mene zanima zašto je Villar ušao u Koprivnici pri rezultatu 5:1?
  • vjeko1701
    22k
    Znaš kaj mislim kad pričam o prvih 11. Jednako je štetno zapostavljati klince kao i sve ih pobacati u prvu ekipu bez poštene potpore.

U prvih 11 po jedan u svakoj liniji i tako rotirati iz utakmice u utakmicu. Sve iznad toga je nerezonski osim ako nije u pitanju neki izvanredni potencijal tipa Gvardiol.

Kako sam i onda napisao, Mišić, McKenna i Valinčić obavezno kao starteri ako pričamo o nekih prosječnih startnih 11. Nije ni Varela pokazao ni približno dovoljno da ga se računa kao startera iduće sezone. Svatko od njih može startati protiv donjeg doma HNL-a i povremeno u nekim jačim utakmicama. Al nikako svi u isto vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.