• Fatos Beqiraj
    693
    taj mali je i meni pao na pamet i onaj mali iz arsenala i to je to, svi bijelci kasnije krenu, vuskovic mozda jos. Al to su talenti najvece klase.

u 20 min u koprivnici nebi to sve se desilo sto si nabroja, a deuge prilike nije bilo ove polusezone jer se mucimo konstanto.

Poanta moje price. Dinamo i rezultat uvijek na prvo mjesto. Pa onda sve ostalo
  • Nogo
    9.5k
    Znam da je forum za javne rasprave i djeljenje mišljenja ali mislim da pretjerujemo u svemu.
    Ista situacija je bila s Mikićem pa se raspisalo 10+stranica.
    Sutra će to biti netko drugi i tako u nedogled. Pustimo klub da odradi najbolje šta može pa ćemo kasnije kako i šta.
  • FazeN
    4.9k
    Inače kad smo kod teme mladog štopera,
    Pratimo Raula Kumara
  • Zagi
    13.9k
    Super. Već vidim kak se Matteoni javlja sa minimalnom cijenom od 5m eura i novih 20 stranica na forumu :rofl:
    Barem 5 će biti mojih jasno. "Zašto ne Zebić???"
  • CastAway1986
    4.8k
    Plus svi tamnoputi ranije sazriju i gura ih se jer fizicki mogu. Koji to bijelac mladi igra znacajnu ulogu sa 17 18 god, meni ne pada bas napametFatos Beqiraj

Vidjeli smo nedavno tamnopute iz Newcastlea kako su se proveli protiv Jakirovica , Mikića , Cutuka i dr... s tom logikom ajmo napuniti juniorsku ekipu mladim afrikancima jer ce na osnovu fizikalija prije upasti u seniorsku momcad od domacih :rofl:
  • Dudu 9
    951

Sadašnji predsjednik nam je bio kapetan sa 19 godina, Gvardiol je bio starter sa 18/19 godina u ekipi koja je osvojila duplu krunu, i dogurala do četvrtfinala EL, Kova nam je bio glavni igrač u tim godinama. Ne trebamo nužno gledati Yamala, jer imamo i svojih primjera igrača koji su bili tolike klase da su bili nositelji igre unatoč mladim godinama. Nije naravno svatko ta razina, ali će se sigurno ponovno pojaviti ako imamo tako dobru akademiju kao što mislimo da imamo.
    I onda takav igrač mora imati tretman kao gore navedeni igrači, a ne da sjedi na klupi i da slušamo i čitamo drame na relaciji klub - igrač/ njegov menadžer i tko je kome što obećao.
  • Fatos Beqiraj
    693
    totalno krivo si to zakljucio.

da al pricas o najboljem stoperu svijeta, kovacicu sa 3 4 lige prvaka , dva svjetska prvenstva. I Bobanu za kojeg ja ne znam iskreno jer sam mlad za njrgovo doba, al znam da je bio najbolji strijelac seria a i prvak par puta dok je to najjaca liga bila. Ocito Jakir i Mikic nisu talenti te klase zato i ne mogu odma igrat.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Pratimo Raula Kumara
    FazeN

Bas sam nedavno pisao da bi za Jakirov razvoj bilo dobro da ako ide na posudbu ode u Istru iako mozda malo teze jer oni vec imaju neke standardne prvotimce tamo. Njih dvojica su buducnost hrvatskog nogometa ako se razviju kako treba. E sad, gdje bi mi Kumara ubacili to je pitanje, ali svakako obecava. Ovo malo sto je pokazao zasad u seniorima svaka cast. Vjerujem da bi Jakir pokazao slicno da je situacija kod nas drugacija.
  • Crni86
    18.7k
    Pratimo Raula Kumara
    FazeN

Pa da i za njega nemamo plan.

Ili da dode igrat drugu ligu umjesto da u istri skuplja minute u prvoj?
  • FazeN
    4.9k
    Bas sam nedavno pisao da bi za Jakirov razvoj bilo dobro da ako ide na posudbu ode u Istru iako mozda malo teze jer oni vec imaju neke standardne prvotimce tamo. Njih dvojica su buducnost hrvatskog nogometa ako se razviju kako treba. E sad, gdje bi mi Kumara ubacili to je pitanje, ali svakako obecava. Ovo malo sto je pokazao zasad u seniorima svaka cast.BornaPŽ1986

Kumar je zvijer.
    Nakon što se u mladoj repci pokazao, Istra ga šibnula u prvih 11 i to u sistem s 3 iza, što je novo za mladog igrača.
    Imali su 3 teške tekme, a mali je bio fantastičan, a Istra nije izgubila niti jednu.
    Ima već i ponuda iz 1. talijanske također što govori o njegovoj kvaliteti.

Nadam se za 2 godine štoperima Jakir - Kumar.
  • Goncalo Santos
    2.9k
    Ocito Jakir i Mikic nisu talenti te klaseFatos Beqiraj

Inace igracima na celu pise jel top talent ili nije. Znalo se odmah da ce kovacic uzet toliko liga prvaka i da ce gvardiol vrijedit 90 mil?

Sta da gvardiol tad nije dobio priliku i da ga se nije trpilo jel bi reko ocito nije ta klasa? Prilika cini igraca, to kako ce se mladi igrac snaci u seniorima mozes vidit samo kad mu das priliku.
  • CastAway1986
    4.8k
    Nadam se za 2 godine štoperima Jakir - Kumar.FazeN

Sacuvaj si zdravlje ne nadaj se nicem ..Uvjeren sam da ce u Dinamu prije priliku dobiti polomljeni Torrente nego Jakir jr...
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Kumar je zvijer.
    Nakon što se u mladoj repci pokazao, Istra ga šibnula u prvih 11 i to u sistem s 3 iza, što je novo za mladog igrača.
    Imali su 3 teške tekme, a mali je bio fantastičan.
    Ima već i ponuda iz 1. talijanske također.

Nadam se za 2 godine štoperima Jakir - Kumar.
    FazeN

I svaka im cast na tome, kapnut ce im sigurno 2-3 milijuna na njemu, mozda i vise ako se zadrzi duze. Pokazao je bas mirnocu i snasao se, na lopti odlican. A cuo sam i da je iz takve sportske obitelji pa valjda ima neku disciplinu.

E zato bi volio vidjet Jakira barem u rijesenim utakmicama u HNL-u i nekoj vecoj minutazi.
  • Fatos Beqiraj
    693
    kovacic je po nekim pricama najveci talent uz halilovica ikad. Dok Gvardiola se nije trpilo skoro nista, lik je bio sila do cim je krenio igrat.

Jakiru je tek 17, ovi ostali su igrali kad je dinamo bio u punk boljoj situaciji, a ne kad je izgubio titulu i ove sezone se muci da ju vrati
  • Dudu 9
    951
    Nije to nigdje očito jer se za malog Mikića pisalo da ne može igrati u prvoj ekipi jer ako ga već 2 ili 3 trenera tu ne vide, očito je u njemu problem, pa kad je konačno mali dobio prilku kad su već iscrpljene sve moguće opcije pokazalo se da mali ipak ima kvalitetu. Kao i svaki mladi igrač ima svojih mušica i mana koje treba ispravljati, imao ih je i Gvardiol itekako u njegovom godinama i znao je odigrati utakmice kao Mikić protiv Belupa pa nitko nije pričao da on očito nije ta razina.

Jednio što je očito da nam se struka zadnjih godina pogubila po pitanju razvoja mladih igrača, Dinamo 2 bi trebao riješiti dio problema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.