• Zagi
    13.9k
    Tko je od igrača koji su bili na dvojnoj registraciji danas u rosteru Dinama?modri-kibic

Nitko jer smo na dvojne reg slali igrače koje trebalo je zbrinuti ,a nikako nisu zaslužili potpisivanje seniorskog ugovora.
    Igrače u koje smo vjerovali, nismo slali nikamo.

Da smo slali kvalitetne igrače, kvalitetni bi se i vračali.
  • Orc123
    14.3k
    evo ti dobronamjeran savjet. Prvo se odluci jel si insajder ili nisi? A ne da izneses tonu informacija, neke ko da jedes i pijes s Bobanom, igracima, Kovom, menađerima na dnevnoj bazi, isto tako iznosis info o drugim klubovima, igracima. . .

Znaci odluci jel si insajder ili ne, pa ces onda imati nekakav kredibilitet. Ovako iznes brdo info, ali se svaki put ogradis kako ti nisi insajder, kako drugi znaju vise . . .

Gle onog Talijana Laporea, nema blage veze o nicem u vecini slucaja ali se zove insajder i kaj? Ima neki kurcev kredibilitet. Stoji iza info imenom i prezimenom, a ti izneses tonu prljavog vesa, zapalis masu i pobjegnes. . .
    Imao sam takvog frenda u ekipi koji zakuhao frku svqki put i onda je pobjego dok je nastala frka, onda smo mi imali probleme.
  • CastAway1986
    4.8k
    da ja tebe pitam nesto , tko je malom Jakiru obecao minute ?
  • vjeko1701
    22k
    Da je d2 rješenje , bila bi to i dvojna reg u nekakvim Sesvetama.
    Samo će dati malo vremena za smirivanje nezadovoljstva , a i potrgati ćemo par ligamenata.

Rješenje je samo treniranje i igranje u prvoj momčadi.
    Zagi

Dinamo 2 je već dokazao svoju korisnost u 8 godina koje je postojao. Nakon malo početnog postavljanja, svi mladi igrači su upravo preko njega ulazili u ekipu i ulazili su puno spremniji nego ovi danas.

Oprosti ali tvoj koncept U-19 ekipe u LP koji si nedavno izložio jednostavno ne može funkcionirati na razini rezultata kakvi se od Dinama očekuju. Potreban je kontrolirani seniorski filter.
  • FazeN
    4.9k
    da ja tebe pitam nesto , tko je malom Jakiru obecao minute ?CastAway1986

Klub mu je obećao šansu ovu sezonu, nitko nije rekao igrat će svaku minutu ili bit glavni igrač, već da će dobiti šansu i minute da je takav plan
    Zasad nije dobio i jbg desava se, nije Jakir jedini

No kažem ti da oni ne vjeruju treneru, te da ne vide razvoj Leona dok je Kova tu
    No vidjet ćeš uskoro sve ajde
  • CastAway1986
    4.8k
    pa po tome ispada da je Kova veci od kluba i krši dogovor rukovodstva koji je navodno obecao malom minute ...A ja iskreno u tu pricu ne vjerujem jer imam dojam da ti svu krivicu zelis svaliti na trenera ali dobro nema smisla niti da se slazemo u svemu..
  • Zagi
    13.9k
    jednostavno ne može funkcionirati na razini rezultata kakvi se od Dinama očekuju.vjeko1701
    Niti je u19 ekipa niti tvojom procjenom ta ideja ne postaje nelegitimna.
  • FazeN
    4.9k
    pa po tome ispada da je Kova veci od kluba i krši dogovor rukovodstva koji je navodno obecao malom minute ...A ja iskreno u tu pricu ne vjerujem jer imam dojam da ti svu krivicu zelis svaliti na trenera ali dobro nema smisla niti da se slazemo u svemuCastAway1986

Nije to nikakvo veći od kluba i kršenje.
    Kova je trener on bira prvih 11, sad jel on nije stavio Jakira nikako jer misli da nije dovoljno dobar ili nešto peto? To ne znamo.
    Možda Jakir baš nije nikakav na treninzima i Kova ima bolje izbore isto moguće.
    No ja ne svaljivam krivicu na Kovu, već ti kažem da ljudi oko Leona ne vjeruju u njegov razvoj baš zbog Kove, ne vide da će ovaj ista napraviti dok je ovaj tu.
    Što opet ne znači da su oni u pravu i Kova u krivu.
    Samo komentiram trenutnu situaciju koju će vjerovatno i sami javno reći ako dođe do baš onog do čega nitko ne želi, transfera
    Iako vjerujem da će Boban sve hendlat
  • Borovljanin
    435
    Koja je to fora da tražimo desnog beka? I koja je situacija s RPG?

Sada imamo - Valinčića, Mikića, RPG, mogu uskakati Galešić i Živković (još je uvijek tu).

Pa kaj se imamo toliko tovarit igračima.
  • Fatos Beqiraj
    694
    Ja stojim na strani Dinama, koga li vec Kove, Bobana.

Puno sigurnije je ic na titulu osigurat u naboljem slucaju LP, ili EL i imas sigurne novce. A mali Jakir moze se ozljedit nesto tamo vamo i propade ti sve, a s njim riskiras puno vise nego sa McKennom sto se igre tice.

To da je u Koprivnici triba uc to da. Al me nemoj jebat da bi 20 min u koprivnici ucinilo razliku neku u njegovom razvoju i razmisljanju.

Ako stari Jakir pravi probleme, zasto on nije uvodio mlade on je najveci problem jer je u njegovo vrijeme preskoceno uvodjenje mladi. Vadio se Theo iz mirovine, gura se Ademi i kad nije moga, Rile. Sve da bi se sacuvalo svoju guzicu, a sad kad je tudja guzica zasto mali ne igra. On je uveo juniore tek zadnju utk sa rudesom na proslavi, kad smo kiksali i usrali proslavu.
  • CastAway1986
    4.8k
    ajmo reci da je poanta price i kod mene i kod tebe ta da mali treba dobiti sansu jer je nedvojbeno najveci talent kojeg imamo u momcadi iz nase akademije..
  • FazeN
    4.9k
    ajmo reci da je poanta price i kod mene i kod tebe ta da mali treba dobiti sansu jer je nedvojbeno najveci talent kojeg imamo u momcadi iz nase akademije..CastAway1986

Tu se slažemo.
    I po novom dobit će šansu na pripremama rečeno je. Jedva čekam i vjerujem u malog.
  • Fatos Beqiraj
    694
    I jos nesto, gura se te mlade mali nije ni 18 napunio, vidili svi igra Yamal pa mogu i oni, nije to ni blizu isto.
    Plus svi tamnoputi ranije sazriju i gura ih se jer fizicki mogu. Koji to bijelac mladi igra znacajnu ulogu sa 17 18 god, meni ne pada bas napamet, al zato bijelci igraju do 40te na najvisoj razini a ovi se gase pocetkom 30ih
  • Ivan0302
    1.4k
    nije baš ista razina kao Yamal, ali mali Karl sa 17 godina ima dosta odigranih minuta za Bayern
  • Dzoni
    3.2k
    Al me nemoj jebat da bi 20 min u koprivnici ucinilo razliku neku u njegovom razvoju i razmisljanju.Fatos Beqiraj

I te kako bi, igra na višem nivou od juniorske lige, u duelima je s jačim igračima, mišići su pod većim opterećenjem, uči kako ih što brže oporaviti, brži nogomet, brže mora na lopti biti.

Ako stari Jakir pravi probleme,Fatos Beqiraj

Da je htio praviti probleme, izvrijeđao bi klub usred sezone, a ne nakon polusezone i ukazao da se krše obećanja kluba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.