• Mr Anderson
    16.1k
    da je mali dobio par utakmica 90 min, par puta ušao s klupe i odigrao samo solidno, danas bi se mogao prodati za 4-5 mil eura bez problema. a ovako je ponuda 1,5fakin

Ma nemoj, kako je to samo lako pametovati ovako sa strane. Bubneš i ostaneš živ. A umjesto koga je to trebao i u kojim utakmicama igrati po 90 minuta?
  • fakin
    2.5k
    ma najbolje da nam sve utakmice igraju stranci. rezultati su vidljivi, u europi briljiramo, a u prvenstvu gazimo tovare koji igraju s pola momčadi iz omladinskog pogona
  • krvaveoči
    8
    ekstra klase će isplivat koji bi ionako isplivali kroz prvu ekipu,neće se ništa drugo promjenit,ako gledamo prošlost. Ali opet će donijet tu međustepenicu koja je bitna za razvoj,moje mišljenje je da igrači sa 17-18 godina,mogu bit dio prve ekipe,ali ako već nema prilika da usporedno igraju tu 2.ligu pa neće biti durenja,makar i ovako će uvijek neki mislit da mogu i durit se,jbg.
  • rokikaciga
    8.7k
    Kova: "Šta ti vrijedi da te ubacim 20 minuta,"
    Leon: "Meni kao mladom igraču znači svaka minuta, pogotovo jer uopće ne igram, samo u repci"
    Kova: "Ja to tako ne mislim"
    FazeN

Pa dobro je i rekao tom balavcu, koji kurac on trazi igrat makar i minutu kao najtalentiraniji junior sedme akademije svijeta? Ma nek se goni u kurac

/sarkazam
  • Dzoni
    3.2k

U kupu nije igrao jer se kup poklapao sa terminom mlaldih reprezentacija
  • Crni86
    18.7k
    Ja apsolutno razumijem jakira iz ovog sta je faze reko.

To je ko kada vam sef obecava povisice, benefite a nista od toga ne vidite. Na kraju kaze da ste kljucan clan njegovog tima.

Reko bi da je ovdje vise stvar meduljudskih odnosa/povjerenja nego samog razvoja, minuta i slicno. I mali je apsolutno u pravu ak je razgovor ovako teko.

Ak mi malom nemremo dat 20 minuta kad vodis slavena 4:1 onda nek odemo svi skupa vrit. I da mu se to dalo mali bi vjerovatno gledao kovu ko boga i vjerovao mu. Ovako se mali osjeca prevarenim i da ga se ne cijeni.

A kova ak ne kuzi kaj tim klincima znaci 20 minuta prve hnl onda nek sam ode. Kaj ce to njemu znacit…. Brate man managment nula bodova. Dobio bi vjerojatno najnabrijanijeg malca od kad je tu jer bi osjetio pravu pozornicu. Ti si mu dao prve minute i mali bi ginuo za tebe. Al eto bolje ovak
  • FazeN
    4.9k
    Ak mi malom nemremo dat 20 minuta kad vodis slavena 4:1 onda nek odemo svi skupa vrit. I da mu se to dalo mali bi vjerovatno gledao kovu ko boga i vjerovao mu. Ovako se mali osjeca prevarenim i da ga se ne cijeniCrni86

Također treba dodati da je mali otišao toliko potišten i žargonski da kažem posran, u Englesku nakon te situacije, da su ovi odmah napravili uzbunu, te očekivano otac se javio.
  • Chempers
    1.1k
    Ne trebaju nam ni Jagusic, ni Krivak, ni Matković, ni Fruk, ni Ivanovic, ni Pasalic, ni Soticek, ni Jakirovic ni nitko tko ne želi doći sjediti na klupi ili prihvatiti što god Dinamo ponudi. Bara će nam dovesti kamione novih Olma, eno Varela je prvi od njih.

Ne znam kako su to neki ljudi zamislili, da ziher ćemo se financirati i biti uspješni kroz Domingueze i Perez Vinlofe.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k

Ne pričam o svojim željama, govorim da mi nije izgledno. A sad, kaj smo kome obećali je svce špekulacija no ne bih se čudio da mu jesmo obećali, ipak je to igrač s nekim CVem u najboljim godinama.
  • pešća
    842
    Mr. teleći pogled.
  • Crni86
    18.7k
    sa apsolutnim pravom. Ja bi se osjecao jednako na njegovom mjestu.

A oni koji sad ce pricat da al interes kluba ovo ono. Mi ovdje pricamo jos o djetetu, djetetu nogometasu. Znaci osjetljivo bice, nije krkan od 30 godina pa da ga boli lijevo jaje.

Sa djecom treba znat radit, pogotovo sa tomo 17,18,19 godina koji kuze kaj se zbiva a opet su osjetljivi.
  • Praskaton
    4.9k
    Priča je jednostavna,mali ima nesreću jer na njegovoj poziciji igra Scott koji je klasa i koji ukoliko poželi ostat kod nas gotovo da ima zagarantirano mjesto s obzirom kako igra.
    Realno Jakir nije mogao dobit puno minuta.Kao i uvijek postoji ALI.

Što bi se promjenilo da je on startao protiv neke Gorice ili Istre,u tjednu kad smo igrali europu?Apsolutno ništa.Imali bi isto ili čak više bodova.O kup utakmicama da ne govorim.
    Ok,ako mu ne vjeruješ toliko da bi mu dao svaku petu utakmicu da starta ajde ga onda bar ubaci nekad po 10-20min.

Tu dolazimo do najveceg problema Dinama trenutno.Trener koji veze s vezom nema.Trener kojem je ovo sve novo,čudi se odakle on na toj poziciji i ne snalazi se.
    Čovjek sa znanjem i iskustvom bi ovo znao ishendlat tako da bi svi bili zadovoljni.

Branitelji uprave će srat po malom kako moze slobodno ići,drugi dio koji nerealno očekuje da nam igraju juniori će se dić na zadnje noge na svaki članak.A sve se moglo izbjeći da imamo stručne ljude
  • Goncalo Santos
    2.9k
    Kova: "Šta ti vrijedi da te ubacim 20 minuta,"FazeN

Ovo mi je na tragu dalicevog pozivanja u reprezentaciju; sta vas briga ko je 3. golman kad ionako nece igrati?

Nema veze sto bi poziv u reprezentaciju odnosno u ovom slucaju davanje koje minute bilo poticaj za daljnji rad i zalaganje i potvrda da cijenis tog igraca i pratis njegov napredak.

Meni je jezivo do koje mjere kovacevic nema socijalne vjestine za vodenje svlacionice.
  • Crni86
    18.7k
    Meni je jezivo do koje mjere kovacevic nema socijalne vjestine za vodenje svlacionice.Goncalo Santos

Meni je jezivo da nema nitko u strucnom stozeru… jer da ima barem netko ne bi se ovakve stvari dogadale. Samo jedna osoba je dovoljna, a kod nas je ocito nema. Nama socijalne vjestine imaju zajc i mckenna. Oni ce glumit taj dio stozera ocito

Ne bi se igraci morali sami zatvarat u svlacionici da si kazu neke stvari nakon kaj su 3 mjeseca tek skupa. Sve me strah kaj bu za godinu dana kad se svi bolje upoznaju pa ce si jos vise ic na onu stvar.
  • Carrasco
    6.9k
    Vodimo 5-1 i nama ulazi Villar u 75. minuti. Svaka čast svima kojima je to normalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.