• Zagi
    13.9k
    skoro svi uvođeni u zadnjim kolima prvenstva kada je više manje bilo sve odlučeno.vjeko1701

Dobro i to je argument za kaj točno?
    Odnosno, protuargument kojoj mojoj tvrdnji?
  • vjeko1701
    22k
    Pa da su gurani dok nisu bili spremni. Pri kraju prvesntva, kad je ono već više-manje riješeno nije guranje. Takve utakmice i trebaju biti za minutažu klincima koji još nisu spremni igrati rezultatski bitne utakmice.

Ali kakve to veze ima sa Jakirom mlađim? Pretposšle sezone je dobio minute kad je prvestvo bilo gotovo. Prošlo se borilo do zadnjeg kola i tu nije bilo prostora. Ja vjerujem da bi u ovom upao u prvih 11 onog trenutka, kad ili ako više manje osiguramo titulu.
  • hardek
    7.9k
    Hvala bogu pa je ovo zadnji prijelazni rok bez Dinama 2. Sljedeće godine ovi problemi nestaju, moramo riješiti samo još ovu situaciju sa Leonom i lagani smo
  • Mr Anderson
    16.1k
    Kako izađe u medijima koji plaćeni članak za malog Jakira tako krš i lom na ovoj temi. Jesam za to da se mladima da prilikam kad je to moguće, ali da nas svačiji ćaća krene ucjenjivat i pritiskat preko medija onda to moramo presjeći.
  • NKDZ86
    7k
    nažalost dragi moji, varela je dokaz da junior može igrat ak ima nekog ko ga gura i postoji neki interes....
    toliko od mene, športski, al najprije purgerski pozdrav
  • Carrasco
    6.9k
    Ne trebamo ni biti prvaci kad se bojimo staviti naše igrače iz omladinske škole, tovarland ih je stavio 5 pa su nam na bod. Postali smo bas pickast klub u kratkom roku.
  • vukyxd
    4
    Ovo je laž. On je igrao za pionire i kadete 2 i tamo "dominirao", pionirima 1 i kadetima 1 teško je prismrdio
  • cibona
    7.3k
    Podrška za malog jakira. Da mu je bara agent, već bi davno igrao u prvih 11... Interesi su očito ispred činjenica. Šteta.
  • Zagi
    13.9k
    Ajmo ispočetka.
    Igrači u zrelim godinama koje kupimo iz osrednjih liga su najvjerojatnije upravo takvi -osrednji do vrlo dobri.
    Sobzirom da su nam ciljevi viši od toga,ta razina kvalitete nije dovoljna. Odnosno najviše je za ispomoć igračima vrhunske kvalitete.

Igrače vrhunske kvalitete ne možemo kupiti jer koštaju previše već samo stvoriti.

Da bi stvorio igrača , moraš ga pravovremeno gurnuti i istrpjeti greške. To znači često ga pretpostaviti (u tom trenutku) boljem igraču da bi profitirao kasnije.

Bez toga, vrhunac su nam Ljubičići= pripremite se na slavlje na rivi ili čega god se toliko panično bojite.
    A kada se to dogodi, para nema i vračamo se na ovo prvo jer ionako nećemo imati drugog izbora.
  • MarK
    1.3k
    Zašto mali nije igrao u kupu protiv niželigaša? Ako drhtimo i protiv njih ubaciti juniora ili smo p*čke ili mali nije nikakav wunderkind. Nema treće
  • K3p
    403

A najpičkastiji su postali dinamovi navijači poput tebe...

A prvi bi kukali da nismo prvi
  • fakin
    2.5k
    e vidite sad koliku potencijalnu štetu radi loši trener. da je mali dobio par utakmica 90 min, par puta ušao s klupe i odigrao samo solidno, danas bi se mogao prodati za 4-5 mil eura bez problema. a ovako je ponuda 1,5
  • Crusades
    20.7k
    Ne trebamo ni biti prvaci kad se bojimo staviti naše igrače iz omladinske škole, tovarland ih je stavio 5 pa su nam na bod. Postali smo bas pickast klub u kratkom roku.Carrasco

Da, samo bod iza nas su jer su kvalitetniji i bolji od nas (zato su nam i puknuli u dva derbija 2 puta na gol), a ne zato jer im u svakoj utakmici protivnik dobije crveni karton ili penal. I to kažeš ti koji si na fejsu radio nekad kmečao o suđenju na njihov mlin.

koliko možete sapunjat majmuna na te juniore (i naše i njihove), nevjerojatno
  • FazeN
    4.9k
    Što se tiče Leona i ove situacije,
    Priča je malo napuhana, Leon želi ostati u Dinamu ali zastupnici i njegov otac nisu zadovoljni trenutnom situacijom, ne radi se samo ovdje o Dinamu kao klubu, Boban je stvarno korektan i u kontaktu s njima, po novom rečeno je da ce dobiti priliku na pripremama, ali oni nemaju povjerenja u trenera Kovačevića.
    Jakir se nije htio javljati uopće, no sad mogu napisati situaciju zbog koje se javio i zbog čega su ovi iz BiH bijesni, rigaju vatru na sve strane, svasta pricaju i tvrde da dok je Kova ovdje mali neće dobiti ništa.
    Na zadnjem treningu prije puta u Englesku razgovor Kove i Jakira je išao ukratko nekako ovako da skratimo;

Kova: "Šta ti vrijedi da te ubacim 20 minuta,"
    Leon: "Meni kao mladom igraču znači svaka minuta, pogotovo jer uopće ne igram, samo u repci"
    Kova: "Ja to tako ne mislim"

Bilo je tu dosta još toga rečenog, ali nakon ovog kažu da više ne vjeruju da će mali napredovati išta
  • krvaveoči
    7
    a kaj su radili Bjelica,Jakir,cannavaro? Isti k..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.