• rokikaciga
    8.6k
    On koristi ovaj forum za sve osim za navijat za Dinamo i raspravljat o stvarima vezanima za Dinamo. Ocito ne igra Villareal pa je dosao tipkat ovdje.
  • Jaro
    11.5k
    ma cak ova teza o nesarolikosti HNLa nije losa tema u doba kiselih krastavaca, samo kaj je to otislo u smjeru ko i sve rasprave s njim…
  • Jay
    2.9k
    Istra kao neki vizionarski klub jer su uzeli žutu boju, a nitko ne spomene Inker Zaprešić...
  • Sajla
    16.1k
    nije istina, spomenuo sam ih! ;)

A HNS neka tombolom podijeli tko će kad uđe u ligu nositi dresove kakve su nosili Marsonija, Inker, Međimurje, Segesta i sl.Sajla
  • SAS1987
    19.4k
    možda najnebitnija tema foruma ove godinedon

Pa nije kad na Zoni saznam da se mi mijenja zastava :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Nitko nije poentirao da Istra nije izmislila žuto-zelenu boju jer je to kul i da skupi navijače nego je to vizual i grb grada Pule :smile:
  • Droljo
    23.8k
    Imaju i moji doma 'zanimljive' dresove..
    SMZFinaleKupa_4.jpg
    DSC_0300-599x400.jpg
  • Marktwain
    1.1k
    Moji iz stare domaje imaju Seljačku bunu na sebi.
    Ali boje su generične, plava i bijela.
  • Sajla
    16.1k
    ovaj dres zaslužuje barem kvalifikacije za SS HNL :wink:

148263981_4036302066402530_5940499468796248923_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600_tt6&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=53LPHqcXoXcQ7kNvwEGtoPk&_nc_oc=AdmRhvUCg1J9ytnau4jLrMP8vQ7YjmHzBeUWibjkjGgi-yTHYfm_FPqIM-VPTlV2sYQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=bnUPuTxtBEChFkfp4bx6dg&oh=00_Afma3C0u5xd0b8RkUTe0Zbh0kSsVv_2n4K7HYKU-zhHLrA&oe=697A412B

images?q=tbn:ANd9GcSegZKRkM3THLm15H7inYp58PsgLPGjnPSOQg&s
  • OsamŠest
    6.5k
    @Sajla

Pa kaj si ti lud..
  • Sajla
    16.1k
    Pa kaj si ti lud..OsamŠest

ako je bilo sumnje, nakon današnje forumske prepiske mislim da je otklonjena :rofl:
  • vjeko1701
    22k
    Dal imamo monotonu prvu ligu, imam. Al nije da bi sad svi procvjetali sa nekim ludim bojama. Evo Gorica, nije klasična plavo-bijela, imaju svoj vizalni identitet.

Kad su ušli sa svojim moneyball Litavcima izgledali su ko osvježenje lige. Zanimljiva igra s kojom su redovno tukli favorite, igrači koji nisu klasični HNL, sa Dambrauskasom i ozbiljno krenuli prema europi.

Uz sve to, nisu sakupili previše zanimanja lokalaca, nisu imali neke pretjerano dobru posjetu a nakon Dambrauskasa potonuli na standardne donji dom HNL-a postavke. Sad još sa Carevićem i nekim ex-Hajduk igračima samo postali iritantni većini iz svog okruženja.
  • NKDZ86
    6.9k
    vrapče ludara, dolazim iz Zagreba!
  • Hnlovac
    4k
    nema zg kvarta s više lokalpatriotizma od Vrapča.

od žute boje napravili brend
  • Dino
    4.9k
    od žute boje napravili brendHnlovac

Doslovno. Kad spomenes zutu zgradu nitko nece pomislit ni na HNK, ni Banske dvore, vjerojatno ni papagajke na Vrapcu nego ce to prvo bit nasa ludnica. Predobro hahah
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet