• Crni86
    18.7k
    Di je tata Rukavina? Zakaj ne iskace iz svake naslovnice i sad kako mu se sina unistava?
  • vjeko1701
    21.9k
    Nije da se tako neki zakon sprema?
  • Zagreb1992
    2.9k

Spreman je ..trebao bi zaživiti kroz par dana koliko znam
  • vjeko1701
    21.9k
    Eto, možda i vidimo pokoje ulaganje više.
  • Kumerle
    2.1k
    Mislite li da će taj zakon više koristit nama ili drugim klubovima?
    Nekako mi je logično nama, al mislim da će najviše petljat tovari s time kao i uvijek, tu su najjači za zajebat nekoga ili nešto.
  • DiddyGuela
    5.1k

Mislim da ce prije svega najvise koristiti malim klubovima i sredinama. Tu najvise mislim na klubove iz 3. i 4. ranga Hrv. nogometa koji ce lakse opstajati uz "donacije" lokalnih poduzetnika.
  • Mr Anderson
    16.1k
    Spreman je ..trebao bi zaživiti kroz par dana koliko znamZagreb1992

Tako je, taj zakon bi trebao pomoći sportu. U upravi sam jednog zagrebačkog kluba i mogu reći da već imamo dogovorenih desetak novih sponzorstava za sljedeću godinu zahvaljujući zakonu.
    Naravno da su za Dinamo takva sponzorstva sitnica, ali svejedno bi se ta vrsta prihoda trebala osjetno povećati i u profesionalnom nogometu.
  • Zagreb1992
    2.9k
    To je većinom doneseno kako bi se potaknulo ulaganje u ostale sportove osim nogometa..Košarka ,.rukomet , vaterpolo itd ..svaki dodatan prihod od sponzora je samo bolje za klubove jer će se gradski novci moći ulagati u omladinske pogone da ih se ojača
  • Dzoni
    3.2k

Pomagat će svima, osim par klubova, većina klubova nema dovoljne baze navijača da bi vlasnici kluba bili samo članovi, a lokalne samouprave nemaju i/ili ne žele toliko financijski pogurati lokalne klubove.
  • Omake
    14.4k
    Mini usporedba stopera od 2,5 mil i 4 mil po Transfermarktu. Urnebesno koliko je Sergi bolji. Doslovno je duplo bolji u progresivnim pasovima i dugim dodavanjima.

n1h1kzV.png
  • Masto
    596
    čovjek ni slike svoje nema na transfernarktu a 4 milke, vrh
  • Zg123
    3.3k
    Rekao sam ja da ce Sikic kad tad pokucat na vrata i krenuti s kuknjavom. Nismo mi samo od njih kupovali i pretplacivali mlade igrace, isto smo im cesto davali igrace na posudbi koji su za njih bili ozbiljna pojacanja. Sad toga vise nema i Sikic ima napokon priliku pokazati kakav je direktorski mag.

Isto cekam i Miskovica, Fruka nije u stanju prodati evo vec 2 godine, Jankovic isto i sad se mora pouzdati u Raica Sudara i ostalu ekipu.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Ako sve bude prema planu, Fabijan Krivak u prvim će danima 2026. postati igrač češke Sigme Olomouc. Klubovi su dogovorili gotovo sve detalje, Krivak je pristao na uvjete koji su mu ponuđeni i jedino što stoji od potpisa ugovora jest liječnički pregled.

“Dogovor klubova je u završnoj fazi, peglaju se neki sitni detalji. Ako sve bude u redu, a nema razloga da ne bude, Krivak će već u ponedjeljak odraditi liječnički pregled”, javio se njegov agent Matej Škegro

Pitali smo Škegru za podcjenjivačke komentara na račun izbora lige, a na što se samo nasmijao i ponudio egzaktan podatak:

“Trenutno je Češka 10. liga u Europi, dok je HNL na 21. mjestu. Sami procijenite... Činjenica je kako su Česi u naletu, ulažu puno i napreduju svakim danom”, dodao je Škegro.

Inače, Lokomotiva će na račun transfera uzeti 2,5 milijuna eura odštete. Postoje i određeni bonusi za nastupe, kao i za plasman u europska natjecanja. Također, dogovoren je postotak od buduće prodaje, dok će Krivak dobiti ugovor na 4,5 godine po prilično dobrim uvjetima u odnosu na primanja u HNL-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet