• Crni86
    18.7k
    Di je tata Rukavina? Zakaj ne iskace iz svake naslovnice i sad kako mu se sina unistava?
  • vjeko1701
    21.9k
    Nije da se tako neki zakon sprema?
  • Zagreb1992
    2.9k

Spreman je ..trebao bi zaživiti kroz par dana koliko znam
  • vjeko1701
    21.9k
    Eto, možda i vidimo pokoje ulaganje više.
  • Kumerle
    2.1k
    Mislite li da će taj zakon više koristit nama ili drugim klubovima?
    Nekako mi je logično nama, al mislim da će najviše petljat tovari s time kao i uvijek, tu su najjači za zajebat nekoga ili nešto.
  • DiddyGuela
    5.1k

Mislim da ce prije svega najvise koristiti malim klubovima i sredinama. Tu najvise mislim na klubove iz 3. i 4. ranga Hrv. nogometa koji ce lakse opstajati uz "donacije" lokalnih poduzetnika.
  • Mr Anderson
    16.1k
    Spreman je ..trebao bi zaživiti kroz par dana koliko znamZagreb1992

Tako je, taj zakon bi trebao pomoći sportu. U upravi sam jednog zagrebačkog kluba i mogu reći da već imamo dogovorenih desetak novih sponzorstava za sljedeću godinu zahvaljujući zakonu.
    Naravno da su za Dinamo takva sponzorstva sitnica, ali svejedno bi se ta vrsta prihoda trebala osjetno povećati i u profesionalnom nogometu.
  • Zagreb1992
    2.9k
    To je većinom doneseno kako bi se potaknulo ulaganje u ostale sportove osim nogometa..Košarka ,.rukomet , vaterpolo itd ..svaki dodatan prihod od sponzora je samo bolje za klubove jer će se gradski novci moći ulagati u omladinske pogone da ih se ojača
  • Dzoni
    3.2k

Pomagat će svima, osim par klubova, većina klubova nema dovoljne baze navijača da bi vlasnici kluba bili samo članovi, a lokalne samouprave nemaju i/ili ne žele toliko financijski pogurati lokalne klubove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet