• rokikaciga
    8.6k
    Meni je djed bozicnjak rekao da dostava Livakovica kasni u maksimirsku 128 ali da ce doci. Pozz svima
  • austrijanac
    8.9k
    Gluposti se pisu
  • Kristijan992
    667
    Livakovićev menadžer Andy Bara: "Nije točno da će u Grčku. Hoće li doći u Dinamo, ovisi o Fenerbahčeu i Gironi, ali nadamo se da hoće. Obojica želimo da dođe u Dinamo, kao i sam Dinamo, ali nije sve na nama."
  • Filip Međimurje
    942
    Možda da okrenu broj od Zajca koji je prolazio istu stvar? Toplo se nadam da bude na prozivci za "mini pripreme".
  • Brusa
    3.8k
    Ja ne kužim, bara je oduvijek Livakovićev menadžer ili je to nešto novo?
  • fakin
    2.5k
    mislite li da treba ograničiti koliko igrača može biti u klubu pod jednim agentom? ili mislite da nema nekih problema ako recimo jedan agent ima 7, 8, 10 igrača u našem klubu? čisto sa strane ucjenjivanja, ono ako ne daš da ovaj igra, prodat ću ti onog drugog i sl. nije da se to nije već događalo u nogometu
  • Zagi
    13.8k
    Vjerojatno se o tome uklubu vodi računa. Sigurno.
    Teoretski kada bi jedan agent imao 80% prve momčadi, imao bi veći utjecaj od predsjednika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.