• Kujtim Shalla
    7.9k
    Ja mislim da je Ryan dogovoren još ljetos . Nije se džaba spominjao. Kao što se Bakrar spominjao i odjednom je na kraju i došao mada ga većina nas nije smatrala kao pojacanje , spominjao se njegov loš učinak pa na kraju se pokazao kao pun pogodak. Frajerčina. Jedino što onda neko ide ,to mi jedino ima smisla. I ako ćemo dobiti ozbiljne novce za Kulena . Tjerati ga bez veze za kikiriki bi mi bio glup potez. Mislim da za napadača njegove statistike možemo uzeti 3,4 milje što je realno. Za Villara još nisam pametan a mislim da niko od nas nije. Ja sam ga vidio kao najveće pojačanje , i mislim da nije dobio šansu da pokaže šta zna , a opet u svijetu profesionalizma nema previše prilika ,ili jesi ili nisi. Bennacer je odmah pokazao da je igračima ,Zajc također. On sa svojim godinama ,iskustvom trebao bi imati drugačiji govor tijela. Ako se dobije dobra ponuda on želi bježati jbg ,idemo dalje i po meni se ne treba odustati od te ideje i gledati i dalje u tom smjeru. Španjolci su uglavnom zahvalni i dobri igrači. Villara se sigurno malo naljutilo dovođenjem Zajca i Bene , to ga je vidljivo poljuljalo . Livi pod must
  • Tranzicijski Napad
    957
    Pa i nisu nesto predojmljivi. Kod njega se isticu utrcavanja iza obrane koja su jako dobra a i jak je na lopti kao i igri glavom. Manje je ucinkovit u razigravanju suigraca, presingu i presijecanjima.

Zanimljiv igrac, takav profil nemamo a posto je besplatan transfer zasto ne.
  • skener
    6.8k
    Valjda treći klub u zadnja 24 sata :lol:Keyser Soze

Za kraj dana evo još nova tri kluba

Doruk Tecimer, novinar TRT Spora specijaliziran za vijesti vezane uz Fenerbahče, na X-u je objavio ekskluzivnu vijest da su se tri kluba iz 7 najjačih europskih liga interesirala za Livakovića. "Ekskluzivno. Novi timovi koji su od predstavnika igrača saznali uvjete za transfer Dominika Livakovića su Ajax, Brest i Verona", napisao je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.