• Fatos Beqiraj
    671
    A moze se gledat i tako ako zelis, ali nisu jakir i bjelica uspjeli bolji bit sa sucicem baturinom petkovicem pjacom..

Blamaza protiv balkanija, bayerna...

Misica rauba svaki trener, koji je to izvadio misica? Sa Beljom se slazem ali mozda se ide u prodaju kuleta pa da se podigne cijena. Valincic je koliko se sjecam od udarca ozljedjen nije nikakvo raubanje?

Ko je u zadnji par sezona osim baturine ubacen mlad? Zato i imamo sad problem ne more se to rijesit u 3 mjeseca
  • Jurki
    21.1k
    A moze se gledat i tako ako zelis, ali nisu jakir i bjelica uspjeli bolji bit sa sucicem baturinom petkovicem pjacom..Fatos Beqiraj

Jakir je imao u zadnjem redu Perica i Šutala... to ni Klopp i Guardiola skupa ne dovedu u red.
    Te golmancinu na golu kojem ako lopta ide u okvir gola je gol.
    Bjelica se okruzio senatorima i zbog svojeg stozera to nije Bjelica iz 2018.te godine.. vec jeftina (za nas skupa) kopija koja nije ni sjena onog trenera. O tome da se Ademi rusio od nemoci na terenu, Ristovski imal vlastite probleme.. itd. Te hrpetina ozljeda.

Kova da ima te probleme kakve su imali Jakir i Bjelica bi ispal iz lige.
  • Fatos Beqiraj
    671
    je samo ademi ristovski petko i slicni imaju 300 utakmica zajedno, ovi danas vecina vjerovstno nije ni cula jedna za druge prije ljeta.

Svi imaju neke probleme, kako se tada pljuvalo jakira sad se pljuje kovu a hvali se jakira, iza kove doc ce neko pa ce se njega pljuvat a rec ce se kova sa novom momcadi pobjrdiva derbije i bio prvi.

Kova kad ispadne iz europe prosetat ce se do titule.

Takodjer od prosli godina ima si uvijek 5 6 igraca koji su igrali puno sezona europe i sl.

Imao je Jakir i Theophila, Perkovica toliko hvaljenog, torrentea
  • Jurki
    21.1k

Ali isto tak to nam nista nije znacilo jer je Ademi izdusio svaki puta u 35.minuti.
    Ristovski ispadal ko ratkapa, danas bi se Mikica i za manje razapinjalo.
    Bruno prosle sezone kao i da nije bil u Dinamu. Ozljeda pubicne kosti, bolikurcitis.. svejedno kak to nazoves.
    I kaj onda znaci da ti igraci imaju 300 utakmica skupa odigranih?

Stvar je da kao trener Dinama (nebitno tko i kako se zove) ne smije imati toliko crnih rupa u igri. Da mu momcad izgleda totalno pogubljena, da nema plana igre ako mu plan A ne uspije.
    O vec toliko opjevanim rotacijama nebih, jer je na tu temu sve receno.
    Ako dovedes trenera iz Belupa, igras ko Belupo.
    Simple as that.
  • Fatos Beqiraj
    671
    pa kako je kova kriv za sve, a prosle godine trener nije kriv za 10 ozljeda, boli kurcinu petka, umiranje ademija i ispadanje ristovskog
  • Jurki
    21.1k
    pa kako je kova kriv za sveFatos Beqiraj

Tko slaze taktiku, sastav, tko trenira te igrace?

Najbolje mi je kad se sadasnji los trener brani na nacin "kaj je napravio XY trener prije njega"
  • Fatos Beqiraj
    671
    pa tocno to, branis druge s tim argumentima da nisu krivi a kova je kriv.

Ja ne vjerujem da bi itko drugi bolje nesto napravio od kove, samo bi trosili novce na njih, unosili nervozu itd.
    A bilo bi sve isto vjerovatno
  • Jurki
    21.1k
    nađi mi post gdje branim bivse trenere.
    Napisao sam samo da bi Kova s tolikom kolicinom problema, ozljeda ispal iz lige jer nije ni blizu kvaliteti Jakira ni Bjelice.

A u niti jednom postu nisam branio ni Jakira ni Bjelicu.
    Jer su obojica krivi za slucaj "pušačka soba", te za losu igru i rezultate.

Kova je kriv za nasu losu igru ove sezone.
  • prefontaine
    5.8k
    Ja jos vjerujem KoviFatos Beqiraj

Svaka čast, i ja sam tako vjerovao u svoju bivšu, dok su mi se svi okolo smijali i uvjeravali me da nisam normalan. Govorili su mi "ona je loša, nije za tebe, vara te, ti si joj premija koju samo iskorištava". Mislio sam da su samo ljubomorni, a njoj sam vjerovao.

Nakon prvog, u nju nisam niti najmanje sumnjao. Nakon drugog, vjerovao sam da drugi lažu. Nakon trećeg sam počeo malo sumnjati, ali me ona pričom uvjerila da haluciniram i da je sve u redu. Nakon četvrtog sam joj vjerovao. Baš kao ti sad Kovi. Nakon petog, u meni se budila sumnja, ali u inat okolini i svim onima koji su mi govorili da pravi budalu od mene, nisam htio ništa poduzimati, jer bi ispalo da sam papak i da su svi sve znali, osim mene. Nakon šestog, sama je došla, priznala da više ne ide, i zauvijek otišla.

Nadam se da će se i dobri Kova kroz ovo božićno vrijeme malo preispitati, shvatiti, doći, priznati da više ne ide, i zauvijek otići.
  • Mali dioničar
    19k
    Svaka čast, i ja sam tako vjerovao u svoju bivšu, dok su mi se svi okolo smijali i uvjeravali me da nisam normalan. Govorili su mi "ona je loša, nije za tebe, vara te, ti si joj premija koju samo iskorištava". Mislio sam da su samo ljubomorni, a njoj sam vjerovao.prefontaine

Nisi znao procijeniti vlastitu ženu, ali sve vezano za Dinamo procjenjuješ nepogrešivo.

Zanimljiv fenomen.
  • prefontaine
    5.8k

Ženu? Gdje sam ja spomenuo svoju ženu?

I što to "sve vezano za Dinamo" ja procjenjujem nepogrešivo, kako ti kažeš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet